Hirdetés

2019. január 17., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) warcat


warcat
(PH! addikt)

(#2) The Nuke


The Nuke
(őstag)

Nekem sikerült kipróbálni, bár még csak negyed órát játszottam vele kb, de nagyon megnyerő eddig.
A grafika pazar. Az egész fagyos hangulat nagyon el van találva. Szerintem aki teheti, próbálja ki. :)

Ez egy ilyen bicikli. Ha nem megy, leszállsz és tolod...

(#3) Szakiii válasza The Nuke (#2) üzenetére


Szakiii
(PH! addikt)

avatarodbol ítélve nem csoda hogy bejön a fagyos hangulat :D :R

(#4) The Nuke válasza Szakiii (#3) üzenetére


The Nuke
(őstag)

:DDD :R

Ez egy ilyen bicikli. Ha nem megy, leszállsz és tolod...

(#5) k-adi


k-adi
(PH! kedvence)

Én végigcsináltam a főküldetést meg az utána lévő 2 mellékküldetést is.

Amire érdemes nagyon figyelni:
- az kórház, mert ha elkezdenek fagyni az ember akkor hirtelen tele lesz a kórház.
- illetve érdemes sok workshopot építeni, hogy gyorsabban menjen a fejlesztés, mert az is kritikus.
- meg tisztában kell lenni vele, hogy éjszaka ált. leáll az élet és nem dolgoznak az embere
- hasznos az expedíciós csapat is, sokszor találnak nyersanyagot és túlélőket is

A new home főküldetés végén (day 40-45 körül) jön egy nagy vihar -120 fokos, szóval érdemes
- sok raktárat építeni ami coal-ra specializálódik,
- illetve nyilván az összes heat fejlesztést megcsinálni addigra már,
- plusz érdemes robotokat csinálni a factoryból, mert a nagy hidegben azok működnek ha van elég coal, de az emberek elkezdenek fagyni és nem dolgoznak, emiatt visszaeshet a termelés

A különböző Law&Order szabályokkal (Adaption után) pedig lehet ideiglenesen növelni a HOPE-ot, pl. a templomok különböző képességei, stb. Ha lecsökken és a piros felmegy akkor GAME OVER.

Ha nagy a gáz, akkor érdemes benyomni a túlórát főleg workshopban hogy menjen éjszaka is a fejlesztés. (túlórát az Adaption-on belül Emergency Workshift-el lehet elrendelni)

(#6) The Nuke válasza k-adi (#5) üzenetére


The Nuke
(őstag)

Köszi az okosságot, hasznos volt. :)
Te a londoners hülyeséget hogy élted túl?
Második újrakezdésre, a sokadik YouTuber videó megnézése után nagyon jól toltam.
Rögtön az első perctől. Nem volt halott, sem éhezés, 4 workshop, mindent jól toltam de tényleg.
És megérkezett az a hülye tulélő winterfall - ból, vagy honnan... És bepánikolt a lakosság. Jött a londoners hullám. Na őket nem bírtam megfékezni. Pár nap alatt elbuktam, de addig minden jó volt. :(

Az ordert, vagy a hitet választottad? Én a hitet.

[ Szerkesztve ]

Ez egy ilyen bicikli. Ha nem megy, leszállsz és tolod...

(#7) k-adi válasza The Nuke (#6) üzenetére


k-adi
(PH! kedvence)

Én elsőre kb 10 napig bírtam, aztán elkezdtek megbetegedni és onnantól bedőlt az egész. :D
Sajnos nincs jó tutorial mode, hiába írja a tanácsokat balfelül, nem mindig egyértelmű mit kéne hogyan.

Második újrakezdésre már tudtam mire kell odafigyelni.
A sorrend kb. ez:
- Tent építése
- Nyersanyagok összeszedése emberekkel

- Első Kórház építése (néha jön 1-2 napos fagy az elején és amíg nincs jó heating addig pár embernek lefagy a keze,lába amit ápolni kell de ha hamar építesz kórházat akkor azt a párat tudják kezelni)
- Workshop építése (hogy minél hamarabb elkezdődjön a fejlesztés)
- Food csináló (ebből elég 1)
- Hunter house kiépítése (ebből min. 2 kell)

- Bacon kifejlesztése, építése (elég 1)
- Expedíciós csapat (elég 1) elküldése minél hamarabb (és nagy kört kell velük tenni azaz sok ? helyre elmenni velük, nem rögtön visszahívni őket)

- Heat Level 1 kifejlesztése
- Heat Range level 1 kifejlesztés (elég az 1. szint az első 10-15napig)

- Sawmill (eleinte elég 1, de jó ha 2 is van) építése (a felszedhető nyersanyag hamar elfogy így ez kelleni fog, plusz építkezéshez is kell fa)
- Coal, Steel Bányák (2-2db) építése (szintén elfogy a felszedhető coal, felszedhető steal a pályáról, ezért ezt is ki kell fejleszteni)

Ekkor elvileg a helyzet a következő lesz elméletileg:
- Van elég ház a lakóknak = senki nem homeless, azaz senki nem fagy le automatikusan
- Van min. 1 kórházad = ha valaki beteg lesz (bár elején nem szoktak) akkor még korán tudják kezelni őket és nem lesz túlterhelt a kórház
- Van 1 kajás+2-3db hunter house-od = lesz elég kaja, kis népességhez ennyi elég az elején
- Van (fejlesztés után) Bacon-öd = az expedíciós csapattal szeded a nyersanyagokat és a túlélőket
- Van (fejlesztés után) Sawmilled és Coal,Steel bányád = a nyersanyag bevételed stabil lesz

Amire ha odafigyelsz akkor sokat segít: az expedíciós csapat. Általában nyersanyagot találnak, de van hogy túlélőket is, de akkor min. 20-40 főt ami sokat segít. Néha találnak akkumulátort is (steam core) de az csak később fog kelleni a robotokhoz. Ha túlélőket találsz akkor kísérd őket vissza az expedíciós csapattal együtt, mert ha maguktól mennek akkor útközben meghal pár.

__

A winterfallból érkező túlélő a főküldetéshez tartozik, azaz ő mindig jönni fog a játék kb. 60%-nál. Mivel rossz hírt hoz, ezért elkezdenek pánikolni az emberek. Az elején én se értettem mivan, gyorsan fel is kúszott 30-ról 160-ra. Én onnan vittem le kb. 30-ra. (a maradékot pedig meggyőzték a Faith Keepers-ek... bottal és ököllel :D )
A tendencia akkor csökken ha növeled a HOPE-ot. Hiába van elég fűtés, kaja, kórházi ellátás, stb... tehát minden frankó, akkor is sokszor (valamiért) bajuk van és csatlakoznak a Londoners-esekhez.
Én FAITH-re mentem de a 3. mellékküldetésben (refugee 2. scenario a főmenüben) ORDER-el kezdesz alapból így láttam annak is milyen lehetőségei vannak és kb. ugyanaz.
Mindkettő (order vagy faith) arra jó, hogy ha kifejleszted akkor tudod bizonyos képességekkel növelni a HOPE-ot, csökkenteni a piros csíkot, kordában tartani a népet. A hit esetén min. 2 templomot kell építeni meg 1 nagyobbat, illetve kis megemlékezős helyeket a workplace-ek közelébe. (ehhez még sokat segít ha az Adaptionnál a Temetésre+Gyászmenetre mentél és nem a hullaégetésre)
Érdemes kifejleszteni teljesen bármelyikre mész (order vagy faith), mert lesznek képességek amiket ha benyomsz akkor rögtön növekszik a HOPE, stb...ezzel elkerülhető a game over. Pl. a hitnél a templomnál lesz 2-3-4 ikon is, amiket ha benyomsz akkor kb. a fél HOPE csík feltöltődik azonnal ;)

Az már a te döntésed hogyan építed ki a bázist és hogy csak emberekre hagyatkozol vagy építesz robotokat is. Az emberek annyiból jobbak, hogy 100%-on dolgoznak, míg a robotok csak 60% (majd fejlesztés után 70-80%) de a robotok nem fáznak a hidegben, nem lesznek betegek amíg van elég coal. De robothoz kell steam core-amit nehéz találni. Szóval érdemes a bányákba küldeni azt a pár robotot amid van, az embereket meg a Generátorhoz közeli munkahelyekre.

Szerencsére a játék annyiban segít, hogy minden épületnél kiírja mi a baja ha gond van. Érdemes néha a hőtérképet is megnézni, főleg mikor fagy van.
Ja és a Steam Hub-ok is jól jönnek, főleg a Generátortól távol eső bányákhoz érdemes rakni amíg nincs robotod aki ott dolgozna, mert a Generátor nem ér el odáig, és hűvösben nem dolgoznak az emberek így visszaesik a termelés. Ha meg főleg a coal esik vissza az nagy szívás mert akkor nincs fűtés és ha az nincs akkor összedől kb. minden :D

Én csak a végén jöttem rá erre a Steam Hub-ra valamiért nem fejlesztettem ki csak az egyéni fűtést amit egyenként lehet kapcsolgatni az épületekben :) de végülis azzal is el lehet lenni, a hatása kb. u.a. csak a steam hub körkörösen fűt, az egyéni fűtés meg csak az adott épületnek növeli a heat szintjét 1-2-vel (fejlesztés függő)

Illetve ha már fejlesztés: tényleg érdemes sok workshopot építeni, és kifejleszteni a dolgokat. Amik fontosak:
- Heat (level és range növelés)
- Food (gyorsabb food szerzés, stb)
- Nyersanyag (sawmill, steam steel és steam coal bánya fejlesztés, stb)
- A 2. fül annyira nem fontos, ott van a Bacon,Scout team meg a Factory. A factory a játék kell majd a robotokhoz, úgyhogy azt elég a végén megcsinálni.

__

Ha kevés a coal akkor úgy tudsz "csalni", hogy kifejleszted a Nyersanyag fülön a fából >> coal épületet és akkor ha van sok fád akkor nem lesz coal hiány. :K
Érdemes megnézni mit fejlesztesz mert sokat tud segíteni 1-1 fejlesztés.

[ Szerkesztve ]

(#8) The Nuke válasza k-adi (#7) üzenetére


The Nuke
(őstag)

Uhh, hát ez több mint kielégítő válasz volt! :)
Köszönöm szépen! :R
Amiket így leírtál, nagyjából én is erre jöttem rá.
Mondom, ott a londoners pániknál dőlt össze minden kb. Szerintem én is bepánikoltam. :D
Szóval ismét köszönöm a tanácsokat, megpróbálom még egyszer. :)

Remélem később jön valami frissítés, ami könnyít a játékon, és lesz egy végtelen építkezős, simcity mód. :D
Bár tudom hogy ez a játék ettől egyedi, de akkor is. :))

Ez egy ilyen bicikli. Ha nem megy, leszállsz és tolod...

(#9) k-adi válasza The Nuke (#8) üzenetére


k-adi
(PH! kedvence)

A londoners pániknál az egyetlen megoldás a FAITH (vagy order) különböző képességeinek használata (templomokban nyomogasd a gombokat, pl. esti mise, stb..) meg persze ha csinálod a küldetéseket (ha még van) akkor az is ad HOPE-ot. + persze legyen mindig fűtés és kaja is! (és orvosi ellátás is ha kell)
A másik fontos dolog, hogy amit megígérsz nekik (pl 2 napig fűtöd a lakásukat, sátrukat) azokat tartsd is be, mert az is sokat segít.

Amúgy ha nem sikerül levinni 0-ra a távozók számát akkor sincs nagy baj, a lényeg hogy addigra lesz kb. 300 embered és abból maradjon 250...szóval 50 simán elmehet (de ha ki van fejlesztve a FAITH-ed vagy ordered akkor lesz majd olyan opció, elengeded őket, elengeded őket ÉS adsz nekik kaját VAGY a 3. lehetőség hogy "maradásra bírod őket" =azaz erőszakkal :D ekkor pár meghal, pár beteg lesz, de sokan maradnak a távozók közül)

Az a jó ebben a londonersben, hogy ha ezt túléled jól, akkor ez azt jelenti, hogy jól kiépítetted a bázisod, falud és akkor már nem kell sokat fejlődnöd, hogy kibírd a "NAGY FAGYOT" is. :)

Jönnek majd elvileg új scenariok, legalábbis a menü ezt sugallja :) de hogy lesz-e végtelen építkezős mód azt nem tudom, bár nem sok értelmét látom, mert ha túléled a -120 fokot akkor végülis "nyertél" onnantól.

[ Szerkesztve ]

(#10) The Nuke válasza k-adi (#9) üzenetére


The Nuke
(őstag)

Na végig vittem.
Szerencsére van benne easy mode. A scenario settingsnél. Így nem volt olyan vészes. De azért unalmas sem. :) De hogy tudtam már mindent, hogy kell, így azért szépen fejlődött a város.
A vége az jól meg volt csinálva. Vagyis hát az egész, csak a vége izgi volt. :D
De van még egy scenario, holnap nekifutok annak.
Köszi a tanácsokat ismét. :)

Ez egy ilyen bicikli. Ha nem megy, leszállsz és tolod...

(#11) tttzshd


tttzshd
(tag)

Hát ez rohadt nehéz játék!

Közepes nehézség mellett (alap beállítás) 35 napig bírtam .
Könnyű módban nem próbáltam.

Ha kajára figyelek akkor megfagynak ,ha fűtésre vagy építgetésre figyelek akkor éhen halna,
20 nap után állandóan betegek. :)

(#12) laceszgamer


laceszgamer
(PH! addikt)

Nyárra majd épp jó lesz. :D Eddigiek alapján bőven emgéri addigra talán kicsit olcsóbb is lesz. :)

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#13) k-adi válasza tttzshd (#11) üzenetére


k-adi
(PH! kedvence)

Ezért kell mindenre figyelni :D az elején kell jól kezdeni, utána már vagy betegek lesznek vagy éhesek...vagy fáznak :DDD

(#14) Z.m.Z


Z.m.Z
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Az miért van, hogy ha csinálok fűrészmalmot, akkor szépen tölti a raktárat, de a bányából nem megy be a szén? Azt írja, hogy tárolók tele vannak, de a raktár tök üres. Út van, melósok vannak, a szén meg kifogy, miközben bánya dugig... :F

Ohh... Régi szép idők.... Amikor az SP még azt jelentette South Park.... :-(

(#15) k-adi válasza Z.m.Z (#14) üzenetére


k-adi
(PH! kedvence)

A bárhova tehető Coal mine-hoz kell gathering post. (2db majd később 4db)

Sawmillhez nem kell illetve azokhoz sem kell amiket csak speciális helyre tehetsz le (ilyen pl. a steel mine).. általában ilyen spec. helyekből 2-2 van a pályán (2 steel, 2 coal)

[ Szerkesztve ]

(#16) Z.m.Z válasza k-adi (#15) üzenetére


Z.m.Z
(fanatikus tag)

Köszi, közben megoldottam... a szenet külön be kell hordani a bánya mögül... a fát meg nem. Fura.. :U

Ohh... Régi szép idők.... Amikor az SP még azt jelentette South Park.... :-(

(#17) k-adi válasza Z.m.Z (#16) üzenetére


k-adi
(PH! kedvence)

igen ezt írtam én is..

(#18) tttzshd


tttzshd
(tag)

ki hány napig bírta normál beállításon ?

(#19) Z.m.Z


Z.m.Z
(fanatikus tag)

Ma harmadszorra sem sikerült megoldani a londoners-ek problémáját... minden fasza, nyersanyag kaja dögivel, elégedetlenség nulla, remény háromnegyedig, erre "jaj egyedül vagyunk! meg fogunk halni..." puff... remény le nulla közelbe és onnan sehova.... :(((

Ohh... Régi szép idők.... Amikor az SP még azt jelentette South Park.... :-(

(#20) tttzshd válasza Z.m.Z (#19) üzenetére


tttzshd
(tag)

nyugi nekem se ..szerintem a fejlesztésen bukik el ,azt kéne megtudni melyik dolgot fejlesszem előbb.

(#21) Z.m.Z válasza tttzshd (#20) üzenetére


Z.m.Z
(fanatikus tag)

Nekem most azon sikerült átmenni. Kőkemény propagandával.... a vallás nem jött be... most a migránsokkal bajlódok, de csak az egészségeseket engedtem be. :DDD lehet a vége ezért nem fog összejönni...

Ohh... Régi szép idők.... Amikor az SP még azt jelentette South Park.... :-(

(#22) - = Zk = -


- = Zk = -
(PH! félisten)

szevasztok...
gondoltam megveszem, nem easy a móka, tudom....
de olyat olvastam, nem újrajátszható, ha esetleg... ez igaz?!
mert oké, hogy X óra és mondjuk elvérzek, de... az kicsit morbid lenne, megveszed és csak 1 esélyed van... vedd meg újra

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#23) The Nuke válasza - = Zk = - (#22) üzenetére


The Nuke
(őstag)

Hahó.

Dehogy igaz. :)
Annyiszor kezded újra, ahányszor csak akarod.
Ha egyszer játszható lenne, akkor nem lenne YouTubeon vegigjátszás. :D

Ez egy ilyen bicikli. Ha nem megy, leszállsz és tolod...

(#24) tttzshd


tttzshd
(tag)

35. nap és már jelzi 40. napra jön a vihar ezt nem lehet megcsinálni :(((

(#25) - = Zk = - válasza The Nuke (#23) üzenetére


- = Zk = -
(PH! félisten)

áh, én már mindent kinézek a mai világból :D
köszi, akkor megveszem vmi olcsóbb oldalon (Y)
:R

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#26) tttzshd


tttzshd
(tag)

-90 fok a 40. napra azt hogy ? 40. napra min kell mindenből 3. rangú fejlesztés ?

[ Szerkesztve ]

(#27) Z.m.Z


Z.m.Z
(fanatikus tag)

Na meg szerintem bug is van bőven... valahogy sehogy sem jön ki a matek.... 3 nagy bánya 5 kicsi hosszított műszak, időnként 24 órázás... és a kettes szintű generátort nem látja el... minden éjjel leáll és elfogy a szén. És amit a legjobban nem értek, hogy a bárhová telepíthető bányából miért hordják el olyan lassan.... még a robot is lassú, folyton túltermelés, de ott rohad mögötte. :W

Ohh... Régi szép idők.... Amikor az SP még azt jelentette South Park.... :-(

(#28) Z.m.Z


Z.m.Z
(fanatikus tag)

A 37. játékbeli napra megjött a vihar.... -150-fokos minimummal... és a vihar utolsó órájában bukta.... már sütnie kellett volna a napnak... :((( Délután 14:15-kor kezdtem... öt és fél óra seggelés... mindhiába. :(((

Ohh... Régi szép idők.... Amikor az SP még azt jelentette South Park.... :-(

(#29) k-adi válasza Z.m.Z (#27) üzenetére


k-adi
(PH! kedvence)

bárhová telepíthető bányából miért hordják el olyan lassan

Oda 2 gathering post kell, majd 4 a fejlesztés után.

Nagyon sok múlik a fejlesztéseken is, +20-40%al gyorsabb, több cuccot visznek el.
Én semmi bugba nem futottam bele, a matek kijön. Mindent kiír a játék, az épületnek mi a baja, mennyit termel, ki mit csinál stb. Nézd meg a gombokat miket tudnak, van pl. economy gomb is alul.

(#30) k-adi válasza tttzshd (#26) üzenetére


k-adi
(PH! kedvence)

A 40.napra már fullosnak kell rég lenned.. főleg a londoners-es küldetés után. És nyugi a 90 semmi, lesz -120 fok is :C

(#31) - = Zk = -


- = Zk = -
(PH! félisten)

én simán elvéreztem, még küzdenek, de.... namind1 :D
kérdések:
1, népességet mivel növelhetek? mert ugye indul 60-nal....?!
2. mikor és hogyan kezdhető újra a játék story mode-ja...?!

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#32) - = Zk = - válasza - = Zk = - (#31) üzenetére


- = Zk = -
(PH! félisten)

megoldódik, de.. nyögvenyelősen... :)
remélem nem kell újrakezdenem :D... igaz a -120 még sehol 40 és 30 között váltakozik, most vagyok am a Londoners küldinél, felkelőket kéne elhallgattatni

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#33) k-adi válasza - = Zk = - (#31) üzenetére


k-adi
(PH! kedvence)

népesség növekedése csak túlélők megtalálásával lehetséges... scout team-el kell felderíteni őket és hazakísérni

(#34) - = Zk = - válasza k-adi (#33) üzenetére


- = Zk = -
(PH! félisten)

igen, rájöttem pár óra alatt.... :U.. :B

de ez a gém baromi nehéz, az egyikben eljutottam nem kis részig, erre újra kellett kezdenem, mert elhajtottak, mint a nem kívánt gyereket... 2x is... :W
jó lenne vmi sorrendet néznem, mit építsek/fejlesszek mi után, mert a 4 taktikámból csak 1 volt az ami, vitte is valamire, de aztán elzavartak.. megint

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#35) tttzshd


tttzshd
(tag)

SIKERÜLT !

Túléltem -150fok ! Nagyon nehéz volt.Végére olyan 280 ember maradt a 350-ből . Folyamatosan fagytak meg az utolsó 5 nap a legnehezebb ! Se kaja se nyersanyag csak egy kevés coal és jött a napocsak... húúúú :)) .. pont kihúztam :C
Láttam olyat is aki több 10e nyersanyagot sporolt a végére azt nem tudom hogyan csinálta ,pedig nekem is volt outpostom.

(#36) k-adi válasza - = Zk = - (#34) üzenetére


k-adi
(PH! kedvence)

nekem másodjára sikerült simán a játék! nem olyan nehéz azért :)

(#37) k-adi válasza tttzshd (#35) üzenetére


k-adi
(PH! kedvence)

A robotok nem fáznak a hidegben ameddig van coal. Ergo ha van elég coal akkor a hidegben is lesz termelésed és akkor megy a többi is: kórház, kaja, stb
A titok az, hogy a generátortól távol eső részekre automation robotokat kell rakni, a generátorhoz közeli helyekre meg embereket. Plusz a tent-et a házukat lehet fejleszteni is, hogy jobban bírják a hideget. Illetve az se hanyagolható el, hogy a különböző törvények által lehet növelni a HOPE-ot nekik és akkor jobban megy a meló is :D
Nem nehéz amúgy a játék de valóban összetett olyan szinten, hogy ha az egyiket elrontod akkor borul a többi is :DD

(#38) gabo91


gabo91
(tag)

Workshop -ban ha nap végén kiveszem a mérnököket és akkor építtetek velük, illetve a munkásokat kiveszem a bányákból és éjjelre beteszem vadászni őket, ennek van valami következménye? Elég sok a halál eset, de nem tudom hogy emiatt vagy csak a betegség miatt.

(#39) k-adi válasza gabo91 (#38) üzenetére


k-adi
(PH! kedvence)

felesleges így csikicsukizni

a kórházakat fejleszd fel, meg legyen elég heat, kaja

(#40) gabo91 válasza k-adi (#39) üzenetére


gabo91
(tag)

Talán day15-ön voltam, akkor kihúzott a kakiból ez, meg a fentebb leírtak. Kaja hiány volt, emiatt betegedtek az emberek... 2 kórház és a carecenter kevés volt már, sorra haltak meg az emberek (110 körül lehetett a népesség). Kaját sikerült nagy nehezen feltornászni, hogy jusson is maradjon is, levesről visszatértünk a húsra. Következő lépésnek felhúztam a 3. 4. workshopot (rengeteget jelent) a 20 mérnök nappal melózik éjjel meg épít. Minden nap csináltam mentést, illetve a felderítők ha megérkeznek egy helyre akkor is mentek megnézem, ha bukó akkor visszatöltöm :)
9k szenem volt 25.nap, (250lakos) de volt mikor sakkozni kellett, konkrétan elfogyott éjjel 2-kor, reggel véget ért volna a fagy, addig kikellene húzni, de ha nem fűtök akkor hiába 3 műszak, ha be van fagyva a bánya :/

25 felett felgyorsultak az események, hosszabbak így a napok (kb 35ig) küldtem ki helyőrséget, értelmetlen volt, második felderítő csapatnak sem látom sok értelmét. Mire kiküldtem őket, már alig volt felfedezetlen hely.
3 menekülthullámból csak az egészségeseket engedtem be. 42-43k coal volt a storm kezdetén, közel 30k maradt a végére. Vihar előtt alig 48 órával tudtam meg hogy készüljek gyűjtsek össze 2k kaját, talán 1300 adag lett. Kihúztam, kb 30órával vége előtt fogyott el. 370lakos maradt, a vihar alatt talán 10en haltak meg.

Ami lényeges, hogy folyamat menjen a fejlesztés (4 workshop), ne legyen holt időszak (lehetőleg 6-20-ig), hope imával stb szépen maxololható, szentélyeket lepakolok gyárak közelébe, hogy hatékonyabb legyen a termelés. 130%-on ment átlagban az összes bánya. Legyen jó kaja, meleg, akkor nem lesznek betegek jobban dolgoznak.... ha nincs elégedetlenség akkor bekapcsolom pár helyen a túlórát --> elégedetlenség nő---> imával +20kaja leviszem nullára
Vihar alatt mikor reklamáltak a bányák miatt, az első nagy elégedetlenség után lekapcsoltam a túlórákat, így egyből visszament nullára :) illetve a gyárakat is kikapcsoltam, így nem tudnak később reklamálni nem fog nőni az elégedetlenség.

A legvégén napocska után felülnézetből mutatja gyorsítva az egészet az elejétől, :D látványos hogy miből nőtte ki magát a kis város :)

:C

(#41) Necc válasza tttzshd (#18) üzenetére


Necc
(PH! addikt)

Ha azt nem nézzük hogy első napon ~60 ember szétfagyott és inkább ráböktem a restartra, akkor 'első' nekifutásra végigmentem a new home scenario-n, 560 túlélővel az utolsó napon, 12 achievement-el. :))

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#42) Z.m.Z


Z.m.Z
(fanatikus tag)

Sziasztok. Csak én vagyok láma, vagy ezzel az 1.1.0-ás frissítéssel tényleg nem jött semmi új? Ez a survivor mode csak annyit tesz hozzá hogy nehezebb a játék nem? Mert új kihívást nem találtam. A készítők videója pedig tele van egy csomó új dologgal, de a játékban semmit nem találtam. :F

Ohh... Régi szép idők.... Amikor az SP még azt jelentette South Park.... :-(

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.