- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
putti
aktív tag
válasz
Rypejakten #32 üzenetére
Igen valami hasonló történetre gondoltam én is. Ha nem lesz hát nem, végül is nem létszükséglet
-
putti
aktív tag
Gondolkoztam már egyébként azon is ahogyan te írtad, hogy egy csúcs kártya megjelenésétől számítva 1-1,5 év múlva veszem majd csak meg, mert akkor fogja megérni az árát, az újak pedig nem rendelkeznek annyi sebességtöblettel, hogy megérje kifizetni akár a felárat is. Éppen böngésztem az aprót és ASUS GTX 690-et lehet kapni garral 180-185-ért. Egy kétmagosért és teljesítményéért ez bőven megéri már és nem hinném hogy akár izmosabb game nem futna rajta jól, szóval bőven kiszolgálna. Részemről egy ekkora beruházásnál meg amúgy sem 1-2 évre venném meg, egy aktuálisan megjelent csúcsgrafikás játék miatt meg amúgy sem szaladnék a boltba VGA-t cserélni. De ha ez a tendencia marad, akkor lehet jövő nyáron megpályázok egy HD 7990-et, akkor használtam már gondolom reális áron lehet megvenni azt is.
Vérpistike én sem vagyok, jelenleg egy HD 7770-es karim van
, de nemrég beruháztam egy nagyobb full HD-s monitorra és vennék egy izmos kétmagos vga-t ( jelenleg a vga-m a keresztmetszet ), ami vélhetően jó sok éven át kiszolgálna majd, így a pc-m letudva.
-
putti
aktív tag
Csak-csak eljutunk odáig hogy egy duplamagos VGA akár fél millióba is kerül majd.
Mondjuk azért nem feltétlenül csak a kártyák drágulnak, ha azt vesszük alapul hogy 5 évvel ezelőtt is egy duplamagos elit VGA kb 1000 dollár volt és a mostani duplamagos is 1000 dollár környékén van. Csak 5 év alatt 150Ft-ról 220-ra nőtt a dollár értéke, stb stb. Számos tényezője van ennek, de az is nyílvánvaló, hogy egy komplexebb technikát igénylő megoldás drágább.
Egy duplamagos VGA-t és sebességét mindíg is meg kellett fizetni, de gyorsasága ellenére számomra már ha ez így fog alakulni akkor inkább irreális ár / érték arányt fog képezni. De ez lehet érvényes lesz az egy GPU-s megoldásra is. Piaca biztos hogy lesz mindegyiknek és biztos hogy meg is fogják venni, nálam ez már kérdéses lesz, persze ki hogyan gondolja és futja rá neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest