- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
Tyúh gyerekek, nagyon uborka szezon van okostelefonok terén..(OFF, nem ide tartozik, de) Nem vagyok piaci elemző, de szerintem az egész android-világ, (főleg a csúcskategóriában), és úgy az egész piac elérte azt a szintet, hogy felteszem magamban a kérdést, hogy mi lehet a következő lépcsőfok, lehet-e évente érdemi fejlesztéseket belepakolni egy okostelefonba? A kérdésre nem biztos h konkrét választ lehet adni, de szerintem az idei év mindenképpen egy mérföldkő az egész okostelefon világban! Sokan mondják, meg olvastam én is, hogy a Galaxy s4 eladásai megint a többszöröse lesz az előd modellnek...szerintem ez nem lesz így...Valószínűleg megint megdönti az S3 eladásait, de korántsem akkora mértékben, mint mondjuk egy évvel ezelőtt (szerintem). S3 tulajként mondom, hogy nem érzem azt a must have feelinget, mint mondjuk egy éve, persze okosabb lett a kövi generáció, de az biztos h nem fogom majdnem a dupláját kiadni érte, mert azt viszont nagyon nem éri meg, ezt így látatlanba kimerem jelenteni. És mivel az S3 sok milliós eladásokat produkált, ezért szerintem nem én vagyok az egyetlen S3 tulaj aki így gondolkodik, és ez nem csak a magyar gazdasági rendszerre értendő, hanem globális szinten...Oda akarok kilyukadni, hogy lehet jövőre 4k felbontású telefonokat gyártani, meg istentudja hány magos processzorokat belepakolni, meg minden kövi évben +1 giga ram ,mert ez adott, de kérdés h van e értelme? Szerintem nagyon jó lenne, ha csinálnátok ebből a témából egy TV adást, egyfajta áttekintést az okostelefonok jelenlegi, és jövőbeli helyzetéről. Sajnálom, h ide írtam, de akit nem érdekel nem kötelező elolvasni,Bár remélem azért legalább egy MA tag elolvasta...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest