Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blackmajesty

aktív tag

válasz Tomaaasz #35 üzenetére

Nem érted, mit mondok. Persze, nem ad ki frissítést akármeddig, de az alma pont az, aki a 3-4 éveset is támogatja még. Szóval itt ez nem akkora kényszerítés. Ha az 5s-ben nem lesz vmi hatalmas újítás akkor az 5-öt nem érdemes lecserélni rá, ahogy a 4s és még a 4 is használható marad.
    És ha már nem nagyon tudnak hardveresen fejlődni, akkor pont a szoftveres támogatottság lesz a kulcs, aki sokáig támogatja a régit is, az lesz a nyerő. Ezek mellett pedig lehet kiadni szépen az újakat, mert akinek már nem megfelelő a telefonja, az kapjon választékot.
    Mellesleg aki azonnal cseréli, amint kijön egy újabb, az tegye, de erre nem vagy rákényszerítve. Mellesleg pedig aki ennyire odavan a mindig legújabb szoft legyen a telefonján, az vegyen olyat, amiről tudni lehet, hogy sokáig támogatott marad. Ne a legolcsóbbat, mert az nem kap frissítést. Persze, előfordulnak kivételek, mint mindig mindenben, de ettől még szerintem megállja a helyét amit írtam.

Egyébként pedig csak azért írtam amit írtam, mert többen jöttek azzal, hogy ez aztán innováció. Mert ezek szerint ha nem tud valaki felmutatni valami újat, az inkább ne is adjon ki új készüléket. Az én véleményem pedig a fent olvasható.

• blackmajesty

aktív tag

válasz kcsa #21 üzenetére

Ebben egyetértek veled. Nem jó ez, h hírként vannak ezek a pletykák lehozva. Lehetne egy Pletyka Blog, és minden ilyen találgatás, pletyka és nem hivatalos információ ott lenne közölve.

• blackmajesty

aktív tag

Egy dolgot nem értek. Miért baj, ha minden évben frissítik a termék portfóliót? Még ha csak apró dolgok változnak is. Nem kényszerítenek rá senkit arra, hogy vegye meg minden évben a legújabbat. Én sem teszem ezt. Ha viszont megadja magát valamelyik kütyüm, akkor pedig jó eséllyel a legújabbat fogom megvenni, nem a korábbiakat. De ha mégis az tetszik, akkor pedig azt.
    Egyszerű példa: Van egy laptopom. 3 és fél éves. Nem cserélem le csak azért, mert most ugyanannyi pénzből jobbat kapnék. Amíg működik vagy amíg az igényeimet kiszolgálja addig megvan, és használom, nem veszem meg a legújabbat, mert az épp most jelent meg, de nem hoz semmi olyat ami nekem szükséges. Ezt telefonoknál is meg lehet oldani. Nem kell azért megvenni az újat, mert újabb, és 3 olyan dolgot hozott, amit az enyém nem tudott, igaz nem is használnám.
    Most már lassan elérünk oda, hogy nem lesz ilyen nagymértékű a fejlődés, de ettől még simán ki lehet hozni évente az új terméket, még akkor is, ha csak a külsőt változtatom meg a tavalyihoz képest. Akinek nem tetszik az új, az ne vegye meg, de akinek a korábbi nem tetszett, a mostani viszont tetszik, az miért ne vehetné meg az újat?

Új hozzászólás Aktív témák