- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
Nem érted, mit mondok. Persze, nem ad ki frissítést akármeddig, de az alma pont az, aki a 3-4 éveset is támogatja még. Szóval itt ez nem akkora kényszerítés. Ha az 5s-ben nem lesz vmi hatalmas újítás akkor az 5-öt nem érdemes lecserélni rá, ahogy a 4s és még a 4 is használható marad.
És ha már nem nagyon tudnak hardveresen fejlődni, akkor pont a szoftveres támogatottság lesz a kulcs, aki sokáig támogatja a régit is, az lesz a nyerő. Ezek mellett pedig lehet kiadni szépen az újakat, mert akinek már nem megfelelő a telefonja, az kapjon választékot.
Mellesleg aki azonnal cseréli, amint kijön egy újabb, az tegye, de erre nem vagy rákényszerítve. Mellesleg pedig aki ennyire odavan a mindig legújabb szoft legyen a telefonján, az vegyen olyat, amiről tudni lehet, hogy sokáig támogatott marad. Ne a legolcsóbbat, mert az nem kap frissítést. Persze, előfordulnak kivételek, mint mindig mindenben, de ettől még szerintem megállja a helyét amit írtam.Egyébként pedig csak azért írtam amit írtam, mert többen jöttek azzal, hogy ez aztán innováció. Mert ezek szerint ha nem tud valaki felmutatni valami újat, az inkább ne is adjon ki új készüléket. Az én véleményem pedig a fent olvasható.
-
blackmajesty
aktív tag
Egy dolgot nem értek. Miért baj, ha minden évben frissítik a termék portfóliót? Még ha csak apró dolgok változnak is. Nem kényszerítenek rá senkit arra, hogy vegye meg minden évben a legújabbat. Én sem teszem ezt. Ha viszont megadja magát valamelyik kütyüm, akkor pedig jó eséllyel a legújabbat fogom megvenni, nem a korábbiakat. De ha mégis az tetszik, akkor pedig azt.
Egyszerű példa: Van egy laptopom. 3 és fél éves. Nem cserélem le csak azért, mert most ugyanannyi pénzből jobbat kapnék. Amíg működik vagy amíg az igényeimet kiszolgálja addig megvan, és használom, nem veszem meg a legújabbat, mert az épp most jelent meg, de nem hoz semmi olyat ami nekem szükséges. Ezt telefonoknál is meg lehet oldani. Nem kell azért megvenni az újat, mert újabb, és 3 olyan dolgot hozott, amit az enyém nem tudott, igaz nem is használnám.
Most már lassan elérünk oda, hogy nem lesz ilyen nagymértékű a fejlődés, de ettől még simán ki lehet hozni évente az új terméket, még akkor is, ha csak a külsőt változtatom meg a tavalyihoz képest. Akinek nem tetszik az új, az ne vegye meg, de akinek a korábbi nem tetszett, a mostani viszont tetszik, az miért ne vehetné meg az újat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest