Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy J5 (2016) - jé, ez elöl is villan!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
Komolyan?
Mindenhol azt olvasni, meg hát elég nagy ziccert hagynának ki... Pedig mostanában váltok készüléket, és a kompaktabb kategóriában a Mi 9 SE-re vagy esetleg a Mi 10 SE-re gondoltam, ha nem kellett volna sokat várni rá. De akkor inkább Mi 9 SE. Nehogy várjak a kompakt Mi 10-re, aztán hoppon maradjak -
prolad
addikt
Ilyenre elvileg ott lennének a nagy mobilos rendezvények, pl. az MWC. Odamennek a gyártók és viszik, ami tényleg megérdemli a figyelmet. És ha már ott van mindenki, lehet a kapcsolatot építeni. A gyártók többségének nincs évi 2-3nál több érdemi bejelentése, az meg hogy az X alsóközép széria Y tagja kapott egy új tagot, egy közleményen meg a későbbi teszten túl nem érdemel extra figyelmet.
-
moleculez
veterán
Abszolút... Tényleg nevetségesek az ilyen eventek, mintha az új Boeingot lepleznék le, ami a következő ~30 évben emberek millióit szállítja. Pedig egy darab elektronikai hulladékot, amit jobb esetben egy év múlva lecserél a gazdi (persze van aki évekre vesz telót, az a ritkább).
-
joey04
titán
válasz
Depression #10 üzenetére
Azt a sorozatot nem elkaszálták?
-
Eddig is lehetett követni a új bejelentéseket online, igazából markáns változást nem érzek a dologban
Ha ennek egészségügyi okai vannak, természetesen jogos a döntés.
Viszont szerintem se többet, se kevesebbet nem érdemes belelátni.
-
rajd
tag
Amúgy tényleg kinek hiányzik az a műhiszti amikor a kivetítőn megjelenik (mondjuk) hogy 4200mAh helyett 4350mAh akku van az XY következő modellben, és olyan újjongás áradat tör elő kötelezően a jelenlévőkből, mintha a bejelentenék volna hogy megállították a globális felmelegedést. Apple event majmolás LvL999
Le lehet adni azt a közönség nélküli rendezvényt streamelve is ahogy amúgy is a világ 99%-a nézi, a személyes partner kapcsolatápolást meg megtartani kultúrált keretek között akár több helyszínen a háttérben, nem átrángatva a világ másik feléről a szakmát nagyon környezettudatosan.
-
Depression
veterán
Én egy új maxra vágyom nagyon.
-
yojoba
csendes tag
10 se lesz szerintetek?
-
törölt tag
Lesz valahol stream? És mikor fog menni?
-
Én eddig is online néztem...
-
prolad
addikt
Csinálhatná ezt igazából mindenki. Sőt, a bemutatók többségét is feleslegesnek tartom, adják ki simán, küldjenek ki egy közleményt és kész.
-
Richie86
senior tag
Várós a Mi 10 család
-
joey04
titán
helyes, jó döntés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Február 11-én elvileg nem csak a Xiaomi Mi 10 mutatkozik be, de a Black Shark új modellje is. Az esemény viszont rendhagyó lehet.
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest