- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyi^
senior tag
Amit írtam az új 212 Black Edition (non-RGB), nem a régi Evo. Alapórajeles használatra mindegyik bőven elég. Bár ha engem kérdezel, akkor CFL-S tuningra szerintem majdhogynem bármi kevés egy delid nélkül...
Nekem Hyper TX3-am volt utoljára CM-től, azon a venti 2012 óta megy, 3 éve uncsi-öcsinél teszi a dolgát azóta is.
Nekem most egy P120 kerül egy Scythe Kabuto 3-ra, kicsit sokaltam a Noctua A12x25 árát...
Búgást passzolom, az én darabom halk olyan ~1400-as fordulatig, onnantól kezd erősödni látványosan a szélzaj.Általános prezentációval és csomagolás minőségével viszont nem vitatkozom, itt nem említhetőek egy lapon egy BQ-val vagy Noctua-val, az biztos.
De amúgy ott a pont, Shadow Slim is kimaradt. Az is jóval olcsóbb mint ennek az MSRP-je, de kétlem hogy az új DRS látványosan jobb lenne, se hőmérsékletben, se zajban.
-
sutyi^
senior tag
Szóval ez annyiba kerül mint egy normál DR4 és kb. 5 euróval olcsóbb mint DRP4.
Ha ez DRS ilyen áron nem tudja azt mint egy Noctua NH-U12S, akkor DOA.
Közel fele pénzért ott van házon belül a Pure Rock, vagy akár egy CM 212 BE a fekete Silencio ventivel és az Arctic 34 eSports az új P120-as ventivel.Szóval nagyon nem érzem és értem ezt a közel 60 eurós árat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- FSP HYDRO M PRO 800W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest