- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NightGT
senior tag
212 nekem már helyből gyanús, lásd coffee lake topic, én s mások...és ez kidolgozásban tuti agyonveri. És ahol a hely prémium, (mATX pl, kisebb gép, stúdióban v vmi), ott az is fokokat hoz. 212Evo gyári ventije fél év után kerregett. Vmikor kerestek hangmérnöknek hűtőt non-kra, na, ez oda való kb.
Arctic-okat át kell nézni. Nekem már adtak olyat vga-ra, ami gonosz hibával jött (lapjával ferde gpu talp, die elnyomós). Csúcs coolerük vga-ra jó volt.
P120 van, jó, halk, bár nem túl erős. Jó lenne. Mert amikor elér bizonyos fordulatokat (930 és 1240 a "sweet spot"), akkor bebúg, de mocskosul. Rendesen búg. Össze sem hasonlíthatóak kézbe véve BQ cuccal sajna ők.
Kritika is legyen: Shadow Slim 13k, ez sztem 18-20 lesz. 4 hőcsőért húzós, 180W TDP? Ha azt hozza, és ott nem lesz már vmi gondban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest