Új hozzászólás Aktív témák
-
Benetnes
tag
Nekem első szériás G4-en mindent cseréltek 1 éven belül.
Lg-pártiként is azt kell hogy mondjam megérdemelték a pert! A hátlap kegyetlenül kopott (első szériára hivatkoztak) , alaplap hiba (ami csere után sem jelentett teljes biztonságot) és ami senki nek sem sikerült eddig, Lcd beégés (Oled nagyhatalomként Lcd-vel bohóckodni egyébként is....), az üzemidőre meg bugokra nem is mondok semmit! És ez csak a G4!!!
Az hogy alkatrészt cserélnek egy bukott szériában az ok, de aki nyolcadszor viszi a telefonját szervízbe megértem hogy elgurul a gyógyszere. Siralmas az is amit most csinálnak(régiónkénti eltérés a G6 felszeretlségében, V30-at még nem is láttam) aztán meg sírnak, hogy veszteséges a mobilágazat meg köröket vernek rájuk a kínaiak!
Ilyen bakik mellett nem jósolok nekik szép jövőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest