Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Timer

  addikt

  válasz Pete55555 #12 üzenetére

  A MiBand-ek terén Kollégám által szerzek tapasztalatot. Alig 1 évesen már alig látszódik a kijelző, az akku meg csak pár nap, igaz, folyamatosan használja értesítésre, ezért soha nem tudta nála a gyári értéket tartani, pár naponta töltötte.

  A legújabb bandnél nem tudom, hogy van, de az övé még olyan, hogy nem állandóan méri a pulzust, hanem gombnyomásra. Így nem nehéz heteket kibírni egy feltöltéssel. A Fitbit eszközök folyamatosan mérnek viselés közben.

  A XIAOMI-val kapcsolatban érdemes beelolvasni a Smart eszközök fórumába. Működő szabályok válnak működésképtelenné egyik napról a másikra, értesítések nem mennek tovább, stb. Nálam például EU gateway (hazai beszerzés) két hónapja nem hajlandó értesítést küldeni, de egy kínai régióból beszerzett kamera sem jelez már, pedig ment sokáig. A négyszeresébe kerülő Netatmo meg már három éve teszi a dolgát ugyanazon a hálózaton, hiba nélkül. Na, ennyi a különbség a stabil terméktámogatás, és az ad-hoc támogatás között.

  Az alváskövetésről: nemrégiben tesztelték ki itthon (PC WORLD) egy profi laborban ezt a funkciót, és a Fitbit Charge 2 nyert, magasan a legpontosabb volt az alkalmazott algoritmusa.

  [ Szerkesztve ]

  Azt kapod, amit adsz.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés