- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok!
Szakdolgozat írás közepén tartok, és szeretnélek titeket megkérni, hogy esetleg 1-2 tanáccsal, vagy ötlettel járuljatok hozzá a szövegemhez, akár a Firefox OS-el, akár az alkalmazásfejlesztéssel kapcsolatban. (Ezzel a kettővel foglalkozom a témámban!)
Elég az is, ha valaki szavakat említ, miről lenne érdemes írni, vagy épp vázlatpontokkal/címszavakkal megemlíti, hátha nekem nem jutott még eszembe!
Nagyon szépen köszönöm mindazoknak a segítségét, akik kommentelnek!
ÜdvNikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Radeon_5
aktív tag
Nem is Europaba szanjak ezeket elsosorban. Itt annyi ertelme van (szerintem) mint az Asha szerianak..azaz kb semmi.
Son of a Bit
-
valko12
csendes tag
Úgy lenne értelmes ha t és a telenor is forgalmaz hogy a t a zte opent árusitja mig a telenor az alcatelt (azár biztos hogy telenor az alcatelt fogja árusitani)
-
törölt tag
Elég érdekes kinézete lesz.Szerintem nem a legjobb.
-
leeate
senior tag
Ubuntu Touchról meg semmi hír? Nekem tetszetősebbnek tűnt az ő demója mint ez a tákolmány.
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
mrhitoshi
veterán
Napi Troll: FirefoxOS azaz, FOS.
PS4
-
Khan13
senior tag
Eddig kicsit olyan a felület, mintha óvodások szánták volna. Azzal meg csak a baj lesz, hogy nincs minimum hardver követelmény, illetve hogy nagyon alulról akarnak piacot hódítani. Nem véletlenül a hardver gyártók is először a felső kategóriás termékeiket küldik piacra, aztán a gyengébbeket. Az egyszeri felhasználó általában úgy gondolkodik, hogy itt ez a termék, hű de jó, jön a gyengébb, áh, biztos az is jó VS itt ez a termék, fúú, nagyon gáz, jön a jobb, áh, az sem lehet jobb; aztán innen kitörni már nagyon nehéz.
Bár személy szerint nem kedvelem a Mozillát és termékeit, de szurkolok nekik, mert az árversenyt viszont annál inkább. -
ROBOTER
addikt
Ezen a rajzon a róka úgy néz ki, mint aki tüzesen szellent és szégyelli magát.
-
Péter747
tag
én ugy látom hogy most a mai rendszerekhez ez a rendszer le van marad van
én én ugy látom hogy csak akkor van esélye ha olyat teszle az aszatra ami még nincs a többi rendszer be, és szeretik a felhasználok
viszont az jó hogy alsó kategori a célpont de ez kevés és úgy látom hogy utol érjék a
többi rendszert ahhoz még nagyon sokat kell dolgozni rajta nem reménytelen de pici az esély
hogy egy androidot vagy egy ios vagy wp tel gőzőn és az alkalmazás bolt on is nagyon sokat kell dolgozni
( szerintem esély telen)
ti melyiket vennétek egy Firefox os telot a vagy egy olcsó androidot? -
oliwire
őstag
válasz
blade zte #56 üzenetére
Így van, nagyon szeretem az androidot, a három nagy oprendszer közül ár-érték arányban ez a nyerő. Annyi az üröm az örömben, hogy itt jobban előfordul (szerencsére már ritka, mert alaposan sikerült beletanulni) az alkalmazások beakadása, majd e miatt mintha egy trolibuszt üzemelnék a telefonról, úgy lemerül. A pici, apró akadások tudnak zavaróak lenni, project butter ide vagy oda. De launcher váltás és root után a Seeder alkalmazás minimálisra redukálja, hacsak nem eltünteti. Igaz ezek mellé kell egy kis kraft a telefonba, nem lenne mindig elég a leggyengébb kapható chipset hardverként.
Lényeg, ami lényeg, jó lenne, ha a fent említett dolgokat nem nekem kellene megoldani, utánanézni, hanem nem lenne ilyen a rendszerben, és az ára se lenne horribilis az ilyen oprendszerű készüléknek[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Szomorú vagyok, pedig reménykedtem, hogy jó lesz... de még idő kell úgy látszik...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
snyper990
őstag
help! szeretném megszerezni azt a felhőkarcolós hátteret! valaki tudna segíteni?
-
Rhino666
addikt
Amire számítottam is, kiábrándító...
2025 - a szólásszabadság halála
-
blade zte
őstag
válasz
Quasi_modo #61 üzenetére
Ha asztal mellett vagy, akkor inkább TV-re kötöd.
Oppo find 7 astro black
-
kelly416
veterán
Ez a csomagolás tényleg nem egyszerű.
De legalább nem a megszokott.
-
blade zte
őstag
válasz
Quasi_modo #59 üzenetére
Ez nézöpont kérdése. Most még az emberek jó része megszokta a laptopozást, de a jövöben ez változhat.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
Én már próbálgattam, és elég gyors és gördülékeny. Már csak a GalaxyS-re kellene, hogy kijöjjön. Itt kis hazánkban meg sokan meg fogják venni, hiszen olcsó.
-
törölt tag
Nekem bejön. Ha kijön okosabb/erősebb telókkal is (középkategória, vagy kicsit alatta) akkor már jöhet is. Addigra még remélhetőleg fejlődik, meg több szoft lesz rá.
Addig még a Diamond kihúzza. Ja, én vérgagyi vagyok WinMoval, bocs.
-
blade zte
őstag
Akkor válaszd az androidot. Én azt vettem észre, nokiát is beleértve a mozilla OS telefonjai mellett, hogy néha nevetséges specifikációkkal dolgoznak, és sokszor kispórolnak egy wifit, elölapi kamerát, esetleg 3g-t, avagy eleve OS-böl bizonyos funkciókat.
Ellenben? Androidból nem spórolnak ki semmit, nagyjából mindent beleraknak (föleg a kínaiak, ne a samut nézd, aki 800mhz-s telót ad idén ki, avagy a htc-t, aki smart mini tudást ad 50ezerért). Mondj valamit, amit nem, és nem is kell sok pénz hozzá.
Megbízhatóságról nem tudok nyilatkozni, mindenesetre a bladem már 2.5 éve tökéletesen megy. Vodafone smart miniböl meg tulajdonképpen semmit sem a bevételi célra spóroltak ki. Wifi, 3g, kamera, nyílt OS, amin azt kapod, mint a 200ezres telók, ezek a konkurenciánál sokszor hiányoznak.
Oppo find 7 astro black
-
Centre
tag
Onnan nézd, hogy ezeknek az oprendszereknek nincsenek elméleti hátrányaik az androidhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
Ide még sok energia kell a fejlesztőktől, hogy versenyképes legyen. Az android nehéz ellenfél, de én is várok már egy megbízható, kedvező árú telefonra, aminél nem spórolják ki a sokféle funkcionalitást. Még ez nem nekem készült.
Szerk.: bocsi, új akart lenni
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
-
sing1ep1ayer
őstag
Úgy látom nem hiába temettem ezt a rendszert már előre. De sebaj, hamarosan jön a sokkal ígéretesebb Ubuntu.
-
Gh05t
csendes tag
Sajnos ez még tényleg lég gáz ebben a formában. Hamarabb kellett volna megjelentetni és fejleszteni, mert tényleg már nagyon jó áron lehet venni általános felhasználásra androidos mobilokat. Nekem egy S Advance-em van és azon lepődtem meg, hogy édesanyám mini2-jével lényegében mindent meg tudok csinálni, mint az enyémmel. Már ugyan úgy mailezhetek, böngészhetek, persze a kijelző és a kamera ég és föld a kettő között, de ha azokat a funkciókat nézzük amire manapság használják a telefont. Természetesen a játékot sem vettem figyelembe, mert bár rámjön néha, de nem vagyok az a mobilos gamer.
Mindezek mellett a számomra teljesen felesleges finom animációk nélkül a mini2 átlagos használat mellett még gyorsabbnak is tűnik... -
blade zte
őstag
Dehogynem alkalmasak, amikor a mellényzsebükböl játszanak le 4k-t tv-n, 7.1-es hanghatással a legújabb procik. Az ubuntu arm változatát még motorola atrixon mutatták be, az meg már jó ideje (mert azóta a négymagos procik is vagy 3x fejlödtek egy generációt).
Hozzátartozzék még az is, hogy kis méret ellenére mindenfajta tudást kínálnak olcsón. Szerintem ha ezt is te magadnak kéne összerakni, akkor úgy 100ezer forintba kerülne a most 200ezres készülékek helyett (bárcsak így lenne). De kínából rendelve amúgy is ennyi, és ennyiért egy laptop nem hinném, hogy fullhd-t tud, még a képernyöje sem tud annyit.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
DS39
nagyúr
szerintem alkalmasak, 4 mag, 2 giga ram, full hd kijelzőt hajt meg most is, igaz ez a felső kategória, ilyen hw-rel az asztali gépeken is el lehet lenni, x86-os rendszerben gondolkozva.
mellesleg az Ubi Mobile OS felülete sokkal tetszetősebb, én is kíváncsian várom mi lesz abból a projektből.
-
saelin
veterán
Hát igen, az ubuntu. Én nagy reményeket fűzök hozzájuk! Tetszik a koncepció; miszerint az asztali rendszerünk lehet a zsebünkben, csak... Erre a mai hardverek lehet nem alkalmasak. Cáfoljanak rám, kívánom.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
dreamdancer
őstag
Maradjunk annyiban, hogy a rendszernek mindenképpen kell még idő, min. 1 év, mire nagyjából rendben lesz, nekem 5 éves emlékek ugrottak be, mikor Android 1.6-tal próbálgattam egy SE-t.
A nagyobb probléma szerint a modellben van, nyílt forráskód, fejlesztői közösség - így esély sincs az erőforrásigényes, különböző szakterületek összehangolt munkáját igénylő projektek kivitelezésére, mint pl. a Siri-hez hasonló rendszer. A Linux példája jól mutatja, mennyire nehéz így egy szélesebb körben elterjedt OS-t csinálni.
Nem a lényeg a fontos.
-
DS39
nagyúr
igazad van, de egyik sem úgy nyitott hogy egy PC-s OS-t kiváltson, csak kifejlődtek. a Mozillának nehéz dolga van ebből a szempontból mert nincs OS gyártási tapasztalata, ellenben mondjuk az Ubuntu Mobile OS esetében az egész más lesz a helyzet, ott a koncepció alapjában ez, a desktop jelleg. (lehetett olyanról olvasni hogy egy Ubuntu mobilt rákötök egy monitorra, és egy bill-t kapcsolok hozzá, és teljes értékű Ubuntu-ként lehet használni)
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Persze, de nem megkövezni.
Az android (de említhetném az IOS-t is) már olyannyira fejlett, hogy egy átlag felhasználónak az asztali gépen is megállná a helyét. Ezzel ellentétesen a FFOS, a régi mobil operációs rendszerek alá tudott menni bizonyos dolgokban (jo-jó, béta). Azért nem azt írtam, hogy okostelefon os, hanem simán mobil os a mozilla gyermeke.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
DS39
nagyúr
válasz
blade zte #41 üzenetére
jelenleg beta rendszer ez, meg lesz oldva vagy kényelmesen elérhető visszagombbal a kezelőfelületen, vagy gesture-rel. amit én a Mozillától várok, hogy gyorsan jönnek ki update-k ahogy a böngészőknél, és ha ezt megvalósítják, ráadásul mindezt szolgáltatóktól függetlenül (nem kell megvárni míg a szolgáltató átdolgozza a maga verziójára a kiadott rendszert) valami olyat tudnának nyújtani, amit a többi nem tud.
#40 saelin: kifejtenéd?
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Bennem fura gondolatok támadtak:
- Firefox OS; mobil rendszer
- Android OS; Desktop rendszer[ Szerkesztve ]
-
Centre
tag
Nagyon nagy jövő van az opensource OS-ekben, nem kell az ultrabelépő szintre koncentrálni . Meglátjátok ez vagy az ubuntu vagy a sailfish vagy mindezek együtt 30-40%-t fognak elérni.
-
blade zte
őstag
Az egygombos kezelhetőség nevetséges, nem értem mi értelme egy gombot rakni csak a telefon aljára.
Ezekkel a mozilla olcsótelefonokkal egy a baj: elavult!(mármint az, hogy alsókategóriában kicentizik a hardvert) Az androidos telefonokba már sokkal jobb hardvert raknak, és emellé még optimalizálnak is. Na mivel volt több munka, melyiknél dolgoznak meg a pénzüknél?
A nokia azért támogatta, mert ő is tök ugyanilyen. (
bár mi értelme konkurenciát erősíteni) A támogatók szinte mind kínaiak, és nem tudják olcsón eladni?
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
darvinya
titán
Áááá mi ez a h…ás.
Már sz.gépen megutáltam a rokát, mert alapból pici volt, de egyéb kiegészítő nélkül nem működött.
Akkor igencsak éhes lett a szabad több GB tárhelyre és RAM-ra.Mikor jönnek rá, hogy mobilon alulról irányít az ember és nem felülről.
Multitasking-ot, pedig nem a magok számával lehet gyorsítani/működtetni.
Hanem a CPU változtatható bit skálázásával.
Alsóbbrendű kódsornak elég 4 bit is, emellé gyorsabban fut 24 bit-et igénylő többi app.
Így egy azon időben futhat.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Švejk
őstag
Csak egyetlen probléma van a rendszerrel.
A problémát pedig úgy hívják hogy Vodafone Smart Mini. Ezt lekésték.
Egyébként próbáltam, ronda, lassú, akadós, szemem láttára fagyott le Veletechen. -
masholnap
senior tag
ez megvan? rövidtávon jó pénz van benne
-
DS39
nagyúr
fejlődni kell ennek a platformnak az ideális használhatósághoz, de van benne lehetőség bőven. hogy késő-e? majd kiderül, mivel az emberek pár éve még azt sem tudták mi az az okostelefon vagy android, ma meg már mindenki ilyennel szaladgál, bármi elterjedhet, a legtöbben úgysem tudják milyen os van a telefonjukon, csak használják. az Android korai verziói pont ilyen kezdetlegesek és esetlenek voltak, aztán szépen kifejlődött. ott a multi, itt a nép áll majd a platform mögött, és ez a web alapú rendszer könnyen és gyorsan fejleszthető lesz.
-
spammer
veterán
A kör alakú ikonok borzalmasak, de pl. a beállítások menü, meg többi a része szerintem szép, egyszerű, letisztult. Ha pofoznak még a felületén egy kicsit, akkor egész korrekt lehet. Létjogosultsága nem tudom mennyi lesz, de ha olcsó (és nem szar) telefonokkal tudják adni, akkor lehet esélye.
Az OS simulator is minden gond nélkül futott Win alatt.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
btcbt
csendes tag
Szvsz. az árérzékeny piacokon, (mint a mienk is) a szolgáltatók beveszik jó áron a kínálatba, és a Huawei, Alcatel, Zte, árban nagyon jó, ha nem a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező (droid) gyártók, KOMOLYAN mögé állnak, kap normális marketinget, akkor igen is hasíthat ki magának szeletet bőven az okos telós tortából. Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de Én már szívesen kipróbálnék egy új op. rendszert mobilon és, mivel elviekben könnyű rá fejleszteni még azzal is próbálkoznék. A tré-hez ha bekerül 20.000 ft-os kategóriába akkor személyemben egy vevőjük van. Letöltöttem a windowson futtatható emulátorukat nézegettem a rendszert, aláírom, hogy kezdetleges, de mutassatok egy rendszert ami kiadásakor modern és tökéletes volt. Én inkább úgy vagyok vele, hogy látom benne a lehetőséget, hogy a felhasználók visszajelzései alapján egy könnyen és hamar moderné és felhasználó baráttá válható rendszer lehet belőle.
Más: Próbáltam a marketplace-re feltölteni javascript-es játékot, de nem engedte, valaki tudja esetleg, hogy hol lehet magyar nyelven segítséget kérni. Köszönöm.
-
Hunpriest
senior tag
Web programozóknak ideális kütyü. Ha valamilyen alkamazást hiányol csak fejleszt rá valamit magának.
Nekem szimpatikus egyébként, valamiért a C64 jut róla eszembe...
-
vimes
senior tag
válasz
Quasi_modo #22 üzenetére
Persze, nem nagyon nézik, de lehet h akkor fogják, ha úgy fog akadni, mint a sz@r, ez madjhogynem borítékolható egy régi ARMv6-os processzor esetén, ha még egy MSM7225A-nál is voltak laggok az OS-ben, akkor jobb bele se gondolni...
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
ramrit
tag
Sajnos ez a rendszer "rossz helyen van és rossz időben" Bár a hely nem biztos hogy rossz, szvsz Eu-n kívül életképes lehet. Én mindenesetre azért is drukkolok nekik, hogy a nagy gyártók töke is legyen kicsit megszorongatva azáltal, hogy ne gondolják azt, hogy mindent megtehetnek. Mert ott lesznek a kicsik a nyomukban és átveszik az uralmat, ha a nagyok hibáznak
(ez elég utópisztikus kép, de a jövő majd megírja)felecsd'el
-
Mokó
aktív tag
"a rendszer egy szelet" kenyéren is elszaladgál haha
Nah ha tényleg ilyen lessz,és a szolgáltatások pedig jók,öreg készülékeken lehet megéri majd bevetni...
Csak hát igen,chrome óta firefoxot használók tábora csökkent,de ki tudja mi lessz,idővel a hernyóból is pillangó lehet,majd meglátjuk -
a.sebi
őstag
Legalább lesz még egy büszke harcos a wp., bb ellen...majd ők ott alul elkaratéznak.
[ Szerkesztve ]
-
vimes
senior tag
"...az alkalmazáskínálat sivár"
Na ez az, ami jelenleg elrettent tőle. A kinézete még tetszik, jobban mint a droidé, habár kicsit fapadosan hat, de sebaj...
Amikor viszont a hardverigényt olvastam, háát...Már azt hittem, h lassan sikerül kiölni az ARMv6-ot, erre tessék. Ha tényleg ezt csinálják, és mondjuk beletesznek egy BCM2157-et, akkor kész az első 9.990 Ft-os kártyafüggetlen okostelefon (Ennél magasabb árón kínaálni egy ilyet pofátlanság lenne...). Ennek talán kicsi az esélye, legalábbis szerintem senki se kockáztatná "jó hírét" azzal, h ARMv6 telefonnal jöjjön ki...
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
petipetya
nagyúr
"Szintén a zöld robotot idézi a felületek bal felső sarkában található vissza nyíl, mellyel az előző felületre lehet lépni."
Köze nincs hozzá, inkább az IOS-hez.
"nincs rá lezsóidő"
-
Johnny194
aktív tag
Ez max annak lesz jó, aki biztonságosabb, nyílt forráskódú mobilt akar használni. Mert arra kevés a lehetőség egyelőre
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
rastawicc
tag
Ez aligha fog berobbanni.
La Mastre.
-
daninet
veterán
Jobban jártak volna, ha fejlesztenek egy profi launcher-t androidra (nem facebook féle használhatatlant
)
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
tzsolesz
nagyúr
Én azért többet vártam tőle. A Mozilla azért nem kis céggé nőtte ki magát mára. Talán jobban oda kellene tenniük magukat, mert ez harmat gyenge.
-
margithid
veterán
Egyetlen esélye a badával szemben, hogy gyártóktól független fejelsztés és ne felejtsük el, hogy a mozilla van mögötte. A WP is elég kezdetlegesen kezdett, aztán mostanra elég szépen felfejlődött.
Ha lesz türelmük 1-2 évig akkor lehet befuthat, nem lenne rossz az androidnak egy igazi konkurens.
Az biztos, hogy itthon nehéz elsz labdába rúgnia, főleg, hogy msot kijött a voda smart mini. -
kengyel
nagyúr
Engem a tegnapi bemutató során, nem csábított el. Reméljük a későbbiekben " kiforrja " magát.
kengyel
-
s4tch
veterán
Ebből nem lesz korbácsolás... Ennél a badában is több lehetőség volt, aztán látjuk, az is hová jutott. Nehéz megtalálni a vonzerejét, azon kívül, hogy nem android/ios/wp7, ami a mostani okostelefonok döntő többségén fut. Ráadásul mivel alulról indul a telefonkínálat, így a különbözni vágyó csórók igen szűk célcsoportját lehet vele bombázni. Nagy perspektíva.
-
batai15
félisten
kerülendő. szemet szúrt hogy az alap mobilok nem kell sem wifit sem 3gt nem kell tartalmazzanak.
akár tekinthetlyük feature telonak is -
pitypang18
tag
Ennek a firefoxnak ugyan az lesz a sorsa, mint a Badának!
-
zs4k0s3mb3r
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4 üzenetére
hatalmas +1, sailfish os nagyon jó. Én annak örülnék, ha a sailfish + ubuntu felülről, a firefox meg alulról megszorongatná az androidot.
-
DanielK
addikt
én is csak fejlesztésre használom a firefox böngészőt. webfejlesztőknek még mindig ez a legjobb böngésző. mást kerülök tőlük.
(privát használatra chrome/safari párost használom)
-
ati012
őstag
Nekem bejön a desingja. Arra viszont tökéletes lesz, hogy korbácsolja a többi OS -t: fejlessz!!.
-
NoMagix
addikt
Ez még nagyon kezdetleges!
ati012: és utána a Firefox OS lemásolja...
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
Nagyon régen elfordultam már a mozilla termékeitől és úgy néz ki ezzel sem fognak visszacsábítani.
-
Quasi_modo
nagyúr
Én inkább a Vitorláshalat várom.
valami
-
Dexter-2000
őstag
chrome óta nem használok firefoxot...
Szép napot!
-
Akkor ez egyelőre erősen kerülendő. Linux-ról van valami hír, vagy csak én vagyok lemaradva? Már csak az maradt, mint használható alternatíva a "Nagy Szentháromság" mellett
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Katasztrofális a kinézete.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a Mozilla új mobil operációs rendszerének legújabb, ám még nem végleges verzióját, mellyel az alsó kategóriát szeretné támadni a szoftveróriás.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok