- iPhone topik
- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#13110016 #31 üzenetére
Üzemidő ez egy sarkalatos pont. A jelenlegi akkumulátor technikák nem tesznek lehetővé több napos intenzív használatot, ez van. Feltéve, ha nem akar az ember egy külön táskát az akksinak.
A technika is korlátoz, mondjuk lehetnének vastagabbak is a készülékek akkor lehetne nagyobb akkut pakolni beléjük, de akkor meg jön a nyafogás, hogy túl vastag. Valamit, valamiért. A másik a lavírozás. Fejlettebb energiagazdálkodású processzorok használata, méretes akkuval, és szoftveres optimalizációval. Ezt csinálták a G2-nél is.
-
rodrigez
senior tag
válasz
#13110016 #31 üzenetére
LG G2? Mert az a cégesem. Nálam 1 nap, vagy este vagy másnap reggel kocsiban vagy irodában, attól függően hova kell mennem már tölteni kell. Sokszor kerülök szar helyzetbe, mert órákig nem tudom tölteni kábel híján, de az ügyfél csak beszél, beszél, beszél.
A notebook táskámban tartok egy E52-es Nokia-t is veszély esetére.
-
rodrigez
senior tag
válasz
#13110016 #25 üzenetére
Én igenis annak vettem a barlangos hasonlatodat, meg a hozzám hasonló felfogású emberek és a jelen világ kapcsolatát. Ha nincs kritika akkor igenis csak a felszopkodás marad, aminek meg semmi értelme. Én érveket soroltam fel amit Te elintéztél akkor ne veddel, meg kit érdekellel. Ha egy cikkben szereplő terméket csak dicsőíteni lehet akkor sorry. Még egyszer mondom, az egymásra licitálással szerintem nem fejlődik semmi, mert a pár %-os sebesség- és méretbeli növekedés nem fejlődés, maximum méretváltozás. A kapacitív érintőkijelzők bevezetése az fejlődés volt, a pixelsűrűség adott területen növelése dettó. 3gp videóktól eljutni a fullHD-ig szintén. De lassan 10x17-es téglákba zsúfolni egyre erősebb de ugyanolyan képességű hw-t,na az nem nagy kunszt.
-
rodrigez
senior tag
válasz
#13110016 #13 üzenetére
Nah megjött az ember, aki a gyártók lehúzását főrészvényesként magára vette és duzzogva személyeskedik. Figyi, ha ez itt egy OPPO felszopó topic, akkor mond azt. Ha meg nem akkor fogadd el, hogy ez a véleményem. Egyrészt a batárokat vásárló júzerekről nem mondtam egy büdös szót sem, sőt hozzá tettem, hogy ez az én véleményem. Itt már valószínű elvesztettünk téged, mert már vérben voltak a szemeid, hogy, hogy merem leszólni azokat a telefonokat melyeknek a kijelző mérete pár tized col híján megegyezik az Amazon Kindle ebook olvasóm kijelzőméretével. Ha ennyire rosszul veszed a gyártókat ért kritikát mi lesz ha egyszer téged találnak be esetleg. Jajj... Ami meg az én felfogásomat és a hol tartana a világ az olyan emberekkel mint én, most csak megmosolygom, mert a hasonlatok mögött kb. semmit nem véltem felfedezni.
jah és 80-as évek harlem négerei is rohadt innovatívak voltak, mert ők nem holmi walkman-ekkel tolták, hanem a vállukra vették a 2 deckes magnót 10 góliát elemmel. Az ő felfogásuk miatt ennyire jó a világ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest