- iPhone topik
- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodrigez
senior tag
válasz
Cyberpunk #32 üzenetére
Értem ami mondasz, nem is ezzel van a baj részemről, hanem azzal, hogy a kiindulási termék mivoltját elfeledték. Nekem kín a tenyeremben tartanom néha 30-40 perces beszélgetés során a G2-esemet. A probléma valóban a világgal van, illetve a piaccal és a versennyel. Csak azért, hogy kényszeresen meggyőzzék a vásárlókat egy mikróból végül mosógépet csinálnak, hogy az a rengeteg tudás beleférjen.
Ja és persze fél évente ki kell jönni valami újjal, mert ciki az előző év végi modell.
Az autógyártás a legjobb példa erre. Nem a felszereltségre, mert ott nincs panasz, meg van hova fejlődni (több mint telefonokban). Volt egy gyönyörű W124-es mercim, amit megtartottam a jelen autóm mellett is, mert imádtam. Azt a gépet 85-ben gyártották és akkor az volt a reklám szlogen, hogy ez örökre autó marad. Majdnem igaz volt, de közelített hozzá. Ott egy szériának volt 8-10 éves kifutása, azt akarták, hogy ha kijön a 2-vel fiatalabb E osztály akkor is érzed, hogy a géped még jó. Nyilván telefonoknál értelmetlen 10 éves szériáról beszélni, de a kényszeres szar vagy ha nincs meg az új és vedd meg vedd meg vedd meg felfogás elszomorít.
-
rodrigez
senior tag
válasz
Cyberpunk #29 üzenetére
Nem haragszom, de ha a technológia nem ad lehetőséget még a kisebb vagy ugyanakkora méretbe több képpont zsúfolására, akkor lehet nem ahhoz kellene hozzányúlni
A tablet méret karcolása vagy elérése egyiket vagy másikat feleslegessé teszi, ugyanis a tabletek felhizlalt telefonok, sőt sokszor még GSM sincs bennük. Fentebb soroltam több dolgot is amin lehetne javítani, a vádaskodás szót meg nem tudom mire használtad.
-
rodrigez
senior tag
válasz
Cyberpunk #19 üzenetére
No majd ha ezt kifejted mire gondolsz akkor talán meg is fogom érteni. Ugyanis én egy büdös személyeskedést nem írtam hanem véleményt nyilvánítottam egy termékről és úgy általában erről a szemléletről. A személyeskedés, hogy velem hol tartana a világ, meg a kit érdekelezés nem tőlem jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest