- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
alfaromeo33 #8 üzenetére
A w100 talán még belefér a közép aljába. De mire az alca megjelenik, már erősen alsós lesz mindkettő. Ha a support olyan, mint a 995-é, inkább egy "márkás" kínai. Már most több JB-s gyári rom jött ki rá, mint GB+ICS az alcára
. Én a C-t már H-ra cseréltem és nem bánom (w8).
-
kgymac
őstag
válasz
alfaromeo33 #2 üzenetére
Az itt írt paraméterek alapján szinte teljesen thl w100 (ha a soc mtk6589m + dual sim: qhd,ram,rom,aksi,kamerák,soc magok száma és freki egyezik). Nálunk még középkategória, bár azért szvsz már hd kéne ehhez. Azért az ár mellett kissé jobb support is kéne, mint az ot995-höz, mert így hiábavaló próbálkozás lesz.
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
alfaromeo33 #2 üzenetére
Sajna szerkeszteni már nem tudtam, de ide írom kiegészítésként, hogy a One Touch Com 1998-ban látta meg a napvilágot. A cég messze nem volt olyan gagyi mint a Magyar azt elkönyvelte a kis nokiás fejében! Pl kamionos műholdas nyomkövető és kommunikációs hálózatokat is gyártott. Használtam is ilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest