- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidoo
újonc
HATALMAS NEGAÍTV VÉLEMÉNY KÖVETKEZIK!
Story:
Elküldtem nekik eladásra 2db a53at 44e ft -os ajánlattal. Később az egyikre 38e-es ajánlatt jött(rossz kategórába soroltam be) a másikra 13e-es (hajlott a kijelző ki kell cserélni) .
Gondoltam oké a 38e-es menjen a másik nyilván ne. Véletlenül a 13-es ajánlatot elfogadtam mert béna voltam elnéztem azt hittem a 38e-es az. Na mondom oké volt már ilyen a múltba korábban nem baj, írok supportra hogy töröljék akkor gond nélkül simán ment a törlés na de most nem :Szia!
Kérlek tudnád törölni ezt az eladásom ,most véletlenül elfogadtam amit ajánlottatok de inkább nem kérénm
You3:41 PMSajnos az eladási folyamat ezen státuszában már nincs lehetőségünk a folyamatot visszafordítani. Nagyon sajnálom a kellemetlenséget Dávid, azonban már nem tudjuk törölni az eladásod.
Zsanett3:42 PM3 percel ezelőtt nyomtam a ti árajánlatotokra véletlenül mert azt hittem egy másik ajánlat. Nem szeretném kérni ,elutasítani szeretném ,korábban is volt erre példa és akkor gond nélkül visszaküldtéttek
You3:43 PMNagyon sajnálom a kellemetlenséget! A korábbiakban még volt lehetőségünk ezt a folyamatot végrehajtani, azonban sajnos már nem tudjuk biztosítani, mivel ilyenkor automatikusan elindul a kifizetési folyamat és a rendszerben ezt nem tudjuk manuálisan módosítani. Elnézést kérünk a kellemetlenség miatt és köszönjük szépen a megértésed!
Zsanett3:45 PMÉn ezt nem fogadom el kivel tudok beszélni ez ügyben ? Ez teljességgel elfogadhatatlan !!
You3:46 PMEz kb a lopás kategóriája..
You3:47 PMJelen esetben én tudok a segítségedre lenni az ügyintézés során. Sajnos az ajánlat elfogadása után már nem tudjuk garantálni, hogy a készüléket visszaszolgáltatjuk. Erről az Általános Szerződési Feltételeink erre vonatkozó részében is nyilatkozunk, amit alább csatolok neked:
3.1.12. A Termék eladása a Rejoynak. Tulajdonjog átadás. Ezen Általános Szerződési Feltételek dokumentum elfogadásával az Eladó kijelenti és garantálja, hogy tudomásul veszi, megérti és egyetért a Termék értékesítési szerződésének és a Tulajdonjog átadásának feltételeivel és feltételeivel, tudva és elfogadva, hogy a tulajdonjog átadásának pillanatát követően nincs több joga a Termék visszakérésére vagy az értékesítéstől való lemondásra.
Zsanett3:49 PMEz számomra felfoghatatlan ,ebben a pillanatban a rejoy megitélése óriást esett a szemeben. Több készüléket ajánlottam eladásra ,egyszerre 2 ajánlatot tekintettem meg és véletlenül a rosszra nyomtam amiután nincs korregálási lehetőségem . az eredeti 43e-ftos ajánlatra 13e ftos ajánlatot véletlenül fogadtam el.. Felfoghatatlan ... az ismeretségi kötben többen itt adták el a telefonjaikat de ez valószínűleg változni fog a jövőben.
You3:56 PMŐszintén mondom, hogy nagyon szeretnénk neked segíteni Dávid, de sajnos a készülékedet már nincs lehetőségünk visszaszolgáltatni, mivel ebben a státuszban már nem tudjuk visszaállítani a rendelésed. Nagyon sajnálom, hogy jelen esetben nem tudunk ebben a formában a segítségedre lenni és hogy negatív élményben van részed. Reméljük, hogy a jövőben még lesz hozzád szerencsénk, hogy a korábbiak alapján okozhassunk még pozitív élményt akár vásárlás, akár eladási folyamat során.
Zsanett4:01 PMA korábbiakban volt lehetőség erre minden gond nélkül most pedig nem . Nagyon úgyhangzik hogy ez a fajta ÁSZF vagy bármi amit kötelező elfogadni erre játszik hogy ha hibázik az ügyfél akkor "sajnos nem lehet segíteni" így pedig anyagi haszonra szert tehet a rejoy... Nem hiszem el hogy ebbe a szitációba vagyok,főleg hogy korábban is voltam és akkor minden probléma nélkül megtudtuk oldani...
You4:05 PMAhogy minden más webshopnál, nálunk is rengeteg fejlesztés zajlik, amelyekre az ügyfélszolgálatról nem tudunk hatással lenni. A korábbiakban még lehetséges, hogy volt olyan kivételes szituáció, ahol volt megoldás, azonban sajnos már az ajánlat elfogadását követően nincsen lehetőségünk ezt garantálni. Biztosíthatlak, hogy ez nem anyagi haszon céljából van így, csupán biztonsági okokból, hogy a legkönnyedebb és leggördülékenyebb eladási élményt nyújthassuk az ügyfeleinknek.
Nagyon sajnálom, hogy ez kellemetlenséget okoz számodra, azonban az ajánlat elfogadásával jogilag az ügyfél beleegyezését adja a tulajdonjog átadására és ezt a rendszer újra megkérdezi az elfogadás előtt, tehát a platformunk is biztosítja a biztonságos elfogadást, illetve elutasítást és egyértelműsíti a folyamat véglegességét.
Zsanett4:11 PMNa hát akkor volt egy -29e ft-os kattintásom ,tudom hogy csak eg ügyfélszolgálatos vagy aki megírja a szépen megfogalmazott bullshit dumát az üfinek ,nem írányodba van a haragom. Hát ez van ,köszi az idődet ...
You4:19 PMSzeretnélek biztosítani, hogy az ügyfélszolgálaton minden esetben az adott problémára igyekszünk releváns segítséget nyújtani a lehető legrövidebb időn belül. Őszintén sajnálom, hogy jelen esetben a kérésedet nem tudjuk teljesíteni, azonban kérlek jelezd nekünk ha bármiben a segítségedre lehetünk a továbbiakban.
Szép napot kívánok neked Dávid!
ZsanettNem fogom fel mitörtént de ez van.. erre mindneki figyeljen oda ha elad náluk...nekem most azért ez egy jó minuszba lett
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chromecast topic
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest