Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz
GypsFulvus2 #458 üzenetére
Tökéletesen megértem.
Meg ha azt nézzük,h a felhasználó,csak esetleg munkát keres,és,arra néz fel,és mellette single játékokkal akar játszani,ne már,h ahhoz is állandó net kelljen...
Mondjuk nem vmi jó megoldás,de esetleg,úgy halottam,van vmi offline szervercsináló drm megkerülő progi,az esetleg "megoldja" a problémád.
Személy szerint ezzel a rendszerrel nincs problémám,majd jövőhónapban remélem meglátom,h milyen,de meg tudom érteni a felháborodást.... -
GAbre
veterán
válasz
Morden24 #260 üzenetére
Hát nekem 10 nap után visszaírtak,és azt írták,h a 29-edik napon,azaz 05.08.-án se jön meg,akkor írjak nekik,és újra elküldik.
Faxa örülök neki....
Amúgy én a game.co.ukról rendeltem,de később láttam,h,máshol olcsóbb lett volna,nembeszélve arról,h vszeg meg is jött volna...Bluegene: Nézd meg a gépigényét,úgy emlékszem az a minimum,de ha nem,akkor is elfut vele sztem.
Jah még vkinél olvastam.Van akit zavar a DRM-er,mert igen nincs netje,esetleg,munkába/iskolában.
Vagy,ha van is,akkor mobilnet,rádiós,netán "falusi xar".
Jó a városokban sincs mindenhol jó.... -
GAbre
veterán
És ne legyek ideges....:
Megrendeltem a játékot(03.31.-én),erre vszeg elveszett a postán és várhatok 28 napot,mire reklamálhatok.
05.07.-ig,az emailemre is 10 napig baztak válaszolni.szval,ha akkor se jön meg,akkor megint 10 nap mire felfogják,és akkor ha végre ideér,az megint 5 nap(ha nem esik hétvége bele)
Erre most "közlitek velem),h feltörve....
Az ember mennyi idegeskedéstől telefonálástól,utánajárástól kíméli meg magát,ha letölti.
És mégha meg is jön,kiváncsi leszek,h lessz-e a "lagg",ami drm-er netkapcsolat igényét illeti...(tudom,h nem lagg,tisztában vagyok vele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest