- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #210 üzenetére
Azért azt vedd hozzá, hogy amíg nem letöltötték az emberek, addig lemásolták egymásnak.
Dune2, Aladdin, Stunts, Duke Nukem 3D, akkoriban még csak nem is LÁTTAM senkinél eredeti lemezt, csak másoltat.
Pedig már volt elvétve az országban olyan bolt, ahol be lehetett volna szerezni.
A floppymásolgatás, és a CD-írás remekül működött net nélkül is, és ami azt illeti még össze is hozta az embereket egy kicsit..
Én is csak mostanában tudtam szert tenni eredetiben a Duke 3D-re, de a 3D Realms nem miattunk ment tönkre.Valaki dobálózott fentebb ilyen stúdióbezárásokkal, meg elbocsátásokkal, meg veszteségekkel. Khm, a dolog neve gazdasági világválság, hello, jó reggelt.
És egyébként semmi sem fekete vagy fehér.
Rohadtul sok minden függ a kiadó, a fejlesztő belső szerkezetétől is, a marketingjétől, és még ezer dologtól amitől egy cég függeni szokott.
Lásd EA.
Jó ideig szépen csomagolt kakit adtak ki, és léteznek, pedig ők igencsak rászolgáltak a csődre szerintem. A létezésüket a húzócímeiknek köszönhetik.
Ahol nincs ilyen, csak esetleg 1-2 régebbi rétegjáték, evidens hogy csőd vagy leépítés.Szemellenzővel hajtogatni hogy mindennek a warez az oka, marhaság.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Sirandrish #184 üzenetére
Látod a sok pia mire képes
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Sirandrish #181 üzenetére
Ezért kell elolvasni a cikk végét is
-
FefeeX
veterán
válasz
Sirandrish #28 üzenetére
Akkor nem bizonyítaná semmi azt, hogy tényleg megcsinálták...
ollie #34: ezt mondjuk kötve hiszem, hogy jóval... Nyilván, valamennyire igaz ez is. Konkrét információt meg erről nem nagyon lehet kapni. Minden esetre ha érdekelne a játék, és meglenne, akkor is szedném le hozzá a cracket, mert nem jó érzés az internetfüggőség.
Djuree: hm, valóban, nem éri meg...
MegaLOL. Az ilyen hsz-eken olyan jót szoktam mosolyogni, vannak olyan emberek, akik tényleg azt hiszik, hogy a PC-s játékokat csupán jóindulatból fejlesztik, veszteségesen... Ha nem lenne rajt minimum 400% nyereségük, hidd el már rég nem fejlesztenének PC-re.
-
Thome
veterán
válasz
Sirandrish #28 üzenetére
Ők nem dobják be, csak valaki mindig feltöri a védelmüket, és kilopja.
-
válasz
Sirandrish #17 üzenetére
Brutális eb hozzászólását pedig valaki törölte, pedig ő is csak egy részletet másolt be az nfo-ból, hogy feltörték... Na mindegy. Szerintem nincs semmi baj ezzel a cikkel, egy magyar gamer újság honlapján már láttam és egy tucat külföldi oldalon is.
(#19) muxi-muxi:
Nekem ne magyarázd már be, hogy az Ubisoft ráfizetéssel készíti a pc-s játékokat mert magamhoz nyúlok. Még így is másfél hónapig kitartott(ha az emulátort nem számítjuk), sok türelmetlen gamer megvette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest