Hirdetés
- DIGI Mobil
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- iPhone topik
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Amazfit GTS okosóra
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobil szolgáltatások
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Hozzászólok Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Amennyien sétálás és vezetés közben nyomkodják a telefont, lehet nem is lenne rossz.
-
atike
nagyúr
Biztosan sokat segít a képernyő láthatóságán/olvashatóságán ha az átlátszó...
Nem sok értelmét látom.
-
viewdetails
addikt
Nem tudom, mennyire emlékszik bárki az LG GD-900 mobilra...? Persze ott csak a tárcsázó volt átlátszó.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Átlátszó telefon minek? Egyszer lerakod valahová, és csak akkor találod meg, ha megcsörgeted egy másik telefonról.....
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Újabb "értelmes innováció". Kínjukba már azt sem tudják, mit találjanak ki. Nehéz újat kitalálni. Ha nincs, legyen értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
viewdetails #4 üzenetére
Jut eszembe!
Volt kezembe. Teljesen rendben volt a cucc, mert a funkció lehetővé teszi ezt a trükköt.
De megjelenítő kijelzőnél ez marhaság! Céleszközben oke! De normál mobilban? Tul drága a haszonhoz képest.
Így nem is kérdés szerintem a haszna: egy szép nagy nulla!Karóra és formatervező projekt + 2 lebegő ThinkPad és 1 asztali AMD szörnyeteg!
-
forgonati
őstag
Használják ezt a fejlesztést arra, hogy jobb minőségű lehessen a kijelző mögötti kamera. Annak a fejlesztésnek még volna értelme. De hogy komplett átlátszó telefon? Ésrtelme nulla. Volt pár próbálkozás régen is, nem véletlen hogy kikoptak mielőtt elterjedtek volna.
Keelah Se'lai!
-
LosBlancosrm
addikt
válasz
SkyLine3000 #6 üzenetére
Kijelző alatti kamera miatt van rá szükség szerintem. De ha az neked felesleges, akkor bámuld a noccsot/lyukat.
Samsung Galaxy Note 9
-
SkyLine3000
addikt
válasz
LosBlancosrm #10 üzenetére
A "szerintem" meg csak spekuláció, találgatás, nem több. Nem tudhatod mihez kell.
Nem bámulok semmiféle noccsot, meg lyukat. Soha nem lesz olyan telóm. Én a teljesen átlátszó kijelzőre értettem, h baromság, mert az. De hát értelmezni kell...
Akkora káva kell, hogy elférjen rajta érzékelő, meg kamera, oszt nem kell trükközni.
Nagyon jól elvagyok a G4-el.[ Szerkesztve ]
-
Bardo Tödol - A nézetek mindent felölelő hálója - A létesülés gyökere
-
Wolfy33
tag
Ez az Ericsson volt a kezemben anno. Űr telefonon, de semmi értelme nem volt.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung Display által rajzon mutogatott, duplán összecsukható tablet szintén terítéken van 2021-re.
- HyperX Fury RGB DDR4 3200Mhz (2x 8GB) 16GB
- Eladó Gigabyte GTX1080 Windforce 21.09.03-ig GARANCIÁLIS (Oázis Computerhez)
- iPhone 12 Pro 128gb,graphite,vadonatúj,Telenor
- ASUS P5Q SE PLUS Alaplap, Pentium Dual Core E2160, + HŰTŐ + HÁTLAP
- Philips BDL5530QL (55", FULL HD, IPS, 60Hz) /ÚJ, Bontatlan/ AKCIÓ! 149.900.-
Állásajánlatok
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest