- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#40359168 #41 üzenetére
Nyilván nem fogsz minden pontra írni, ha nincs mit.
Igen, a "none" = meg se szólal, csak bekapcsol a kijelző. Egy ébresztőnél. Érted? Ébresztőnél.
Minden ájfonos próbálja fényezni az iOS-t. Volt aki azt írta, hogy az ébresztő rezgésének semmi értelme, ha lenne, beletették volna.
(#43) arn : Gondolkoztam már Nexuson, viszont van pár Galaxy Note feature amit nem tudok elengedni.
-
törölt tag
válasz
manchester85 #23 üzenetére
Az az igazság, hogy a legalapvetőbb hiányosságai vannak. Hálistennek a mindennapokban nem nekem kell vele megküzdenem, páromé a telefon. Mielőtt érne a vád, h csak ő használja, én is kipróbáltam, azért írom amit.
Hiányosságok(számomra):
- Nem lehet normális launchert beállítani, ez az okádék ami van egy vicc.
- Launcherből adódóan nincs témázhatóság
- Nem ehet élő hátteret beállítani
- Nem lehet widget-et kirakni
- Mobilnethez be kell menni a beállításokba?! Legalábbis nem találta, hogy hol lehet a redőnyre rakni
- 4,7 colon is kényelmetlen a telefon, hogy egy visszalépéshez is fel kell nyúlni a bal felső sarokba
- Az egész rohadt rendszer folyamatosan dobálja fel a kis ablakokat, h ezt engedélyezi? azt engedélyezi?
- iTunes...... leírták előttem, hagyjuk is
- Nagy újdonság volt, hogy lehet külsős billentyűzetet használni, ennek is rohadt sok értelme van, ha mind ugyan olyan hulladék, mint a gyári. Swiftkey androidos és iOS-es variánsa jól példázza a két rendszer közötti különbséget.
- Ébresztőóra csak dalolni ÉS FULL NÉMÁN tud ébreszteni, csak rezgés nem megy
- Nincs értesítő led, csak rezeg meg felvillan a kijelző, az értesítések ugyan attól az embertől egymás alatt(messenger) - vicc ez is
- Home gombnak olyan hangja van, mint egy olcsó billentyűzetnek
- Zenelejátszó is egy vicc
________________________________________________________________Van azért ami tetszik benne:
- Tény, hogy gördülékenyebb a rendszer
- Némely alkalmazás egyszerűbb, nincs felesleges swipe, mint droidon(FB, Messenger)
- Kijelzője meglepően jó, bár utána szebb az amoledDe ha igazán kukacoskodó akarok enne, a gördülékenységen kívül nagy nulla az egész. Az alkalmazások amiket használok droidon, ugyan olyan minőségiek, igaz nem nagyon van ingyenes közöttük.
Én nem szeretem ha más mondja meg mi a jó, mit szeressek. Ezt meghagyom az almásoknak.
(#28) tevike, (#26) tothmaxy182 : Amíg nem volt a családban szifon, addig csak trollkodtam, de arra nem számítottam, hogy rosszabb, mint gondoltam.
-
törölt tag
válasz
manchester85 #19 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Nekem kevés a szifon, nem nyalom be Cook meg Jobs féle maszlagot.
(#21) aryes: Ha csak 1-0 lenne...
-
törölt tag
válasz
manchester85 #17 üzenetére
-
törölt tag
válasz
szupersanyi #5 üzenetére
Kis túlzással visszalépés lesz... Nem is értem az embereket, hogy miért akarnak iphone-t venni. Annak jó aki fel akar vele vágni(inkább szánalmas), csak telefonálásra akarja használni. Az androidhoz képest nagy 0 az egész rendszer(gördülékenységen kívül), telefon háza meg olyan, hogy kinek mi tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Escape from Tarkov
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Egérpad topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest