- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Most mindenféle "fan" nélkül... a GTX-el eddig semmi problémám nem volt,pedig megvan lassan fél éve... a 4850-el meg csak szívtam igaz nem volt meg 3honapig sem..... jó páran vannak akik cseréltek ide-oda de nem sokan mondják azt hogy megbánták a GT200-at...
Nem olyan rossz ez mint ahogy itt sokan leírják,de nem akarok én reklámozni semmit hiszen nekem édes mindegy ki mit vesz....a kritikát is azért írom,hátha imáim valahol meghallgatásra találnak és lesz egy "értelmes" CF rendszerem ismét...
Sok érvet felhozhatnék itt védeni a véleményem de nem sok értelme.A GTX280 mindenképpen belopta magát a szívembe a nyers erejével,és megbízhatóságával,mégha "DX10.1 fogyatékos is".Ez minden bizonnyal látszik minden hozzászolásomon, sajnálom.... -
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #191 üzenetére
Hát amióta a GTX van azóta nem látok pár dolgot az igaz... pl villogó tereptárgyakat,körberajzolt tócsákat,mikroröcögéseket,meg fehér pöttyös házfalakat,ez biztos...
Tudom azt is nehéz elhinni,hogy létezik olyan driver ami működik.Én sem nagyon hittem amig 4850Cf-em volt....
-
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #189 üzenetére
Sajnos nem tudtam,mert pörgött a festék a régi öreg antec házam oldaláról
Tudod alul ahol a PCI-E slotok vannak,pedig még lyukat is vágtam rá 2db 12-es xigmatek ventinek...
Nem vártam meg amíg magától felgyullad... még adtak értek egy kis pénzt,éppen takarta a GTX-et.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest