- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Sajnálom, hogy nálad ilyeneket fordultak elő.
Hál istennek havernál sokat játszunk a 4850-esén, és nem botlottunk még ilyen hibákba nála.Nagyon remélem, hogy a közeljövőben egyre kevesebb olyan ATI felhasználó lesz, aki esetleges képhibákat lát majd a képernyőn. Mondjuk van is erre esély, mert NV-ét kitakarították a fejlesztők a portájukról egy időre. Azt is remélem, hogy ezért az NV tulajok nem fognak panaszkodni majd a jövőben, hogy náluk meg még a játék eleve el sem indul,nem hogy képhibát lássanak.
-
tzsolesz
nagyúr
Milyen kártyákat vettél te, hogy így melegedtek?
Mondjuk kettő már melegedhet is így.
Gondolom 2db GTX-től meg már el is égett volna még az alaplapod is.
És a GTX-en látsz is valamit még a játékból? Teszem azt Crysis-ban nem csak a körvonalak látszanak?
Mert elég nehéz elhinni, hogy a csodadriver óta minden 20-30%-al jobban megy. Pusztán egyetlen egy driver-től.
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi szépen.
De szépek így együtt. Nekem jöhet bármelyik, majd rakok rá hűtőt, ha nagyon melegszik.
Mindig szerettem volna középkategóriás VGA-t magamnak, de hát a fogyasztása az nem nekem való. Így a teljesítmény oltárát feláldozva a 4670 mellett maradtam, na meg nem is volt rá pízem....
Ez legalább terhelve sem eszik többet 65W-nál, tudomásom szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest