- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Most mindenféle "fan" nélkül... a GTX-el eddig semmi problémám nem volt,pedig megvan lassan fél éve... a 4850-el meg csak szívtam igaz nem volt meg 3honapig sem..... jó páran vannak akik cseréltek ide-oda de nem sokan mondják azt hogy megbánták a GT200-at...
Nem olyan rossz ez mint ahogy itt sokan leírják,de nem akarok én reklámozni semmit hiszen nekem édes mindegy ki mit vesz....a kritikát is azért írom,hátha imáim valahol meghallgatásra találnak és lesz egy "értelmes" CF rendszerem ismét...
Sok érvet felhozhatnék itt védeni a véleményem de nem sok értelme.A GTX280 mindenképpen belopta magát a szívembe a nyers erejével,és megbízhatóságával,mégha "DX10.1 fogyatékos is".Ez minden bizonnyal látszik minden hozzászolásomon, sajnálom....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest