- iPhone topik
- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
Valszeg nem fog annyira érdekelni, hogy utánanézz, de amennyiben megtennéd világossá válna, hogy tigipufnak írtam ama szarkasztikusnak titulált post-ot. Mint később ő reagált is, nem tévedtem, valóban rendelkezik egy olyan tulajdonsággal a megoldása - nevezetesen a 3 slot-os mivolta -, amiről nem tett addig említést. Ő végig azt írta, a bordára szerelte a ventilátort. Nem úgy, mint direwolf, akinek valami más problémája lehetett az írásommal, nem a tartalma, mert ő korábban azt említette, hogy a bordára irányít egy ventit, nem pedig rászereli. Tehát annak ellenére, hogy nem neki címeztem a válaszom - ahogy az a post-om fejében is szerepel - valamiért magára kellett vennie. Segíts, kitől kérjek elnézést, hogy ezek után - ha már magára vette - mégis úgy gondoltam, hogy rágányolta amúgy oldalról a ventit a bordájára, csak korábban nem említette.
Végül még annyit, hogy legyünk már annyira felnőttek, hogy egy szakmai fórumon akkor kezdjük ki a post-ban szereplő stílust, ha az valamilyen szempontból megengedhetetlen. Még egyszer, ha veszed a fáradságot, és elolvasod az első post-om, ill. az arra kapott választ attól, akinek írtam, asszem rövidre zárható a dolog. Tényleg nem értem, mi b@szta direwolf, vagy akár a nagyérdemű csőrét.
-
siriq
őstag
Nem erre a vitara mondom. Nem kell osszekeverni semmi fele keppen. Ez szimplan az en megjegyzesem.
Ahogy eszre vettem (sajna) az utobbi evekben(kb 2000 vagy 2001 ota olvasom a Ph!-t, szinte miota megalakult,( nem most volt, igy nem emlekszem halal pontosan) teljesen mas a hangulat. Regebben sokkal baratsagosabb volt, segitokeszebb. Most pedig inkabb az emberek szemelyes erzelmei jonnek eloterbe egyes hozzaszolasnal(ki a jani ha nem, stb..). Sajna nekem is volt mar reszem benne. Sokszor ugy erzem nem erdemes reagalni a "tesztekre" vagy a postokra, mert csak sima lehuzast kap az ember. Szerintem inkabb ezen kellene elmelkedni es modositani mint, hogy helyette a masikat turja az ember. Sokszor csak az en velemenyemet/elgondolasomat irom le, par embernek nem tetszik. Ami rendben is van de nem feltetlenul kell letamadni a masik embert.
Folytathatam hogy miert is ne igy keljen.Egy a lenyeg, hogy probaljunk hasznos tanacsokat adni a masiknak ugy, hogy kozben azert probaljuk ne "alazni" a "partnert" ekozben.
Elnezest hajnal van. Igy, kisse mar kimerultem melo utan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest