- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
Teljesen egyetértek, szerintem is elfogult volt a cikk a Giga ellen. Végülis egy passzív kártyát tettetek be egy ventillátoros mezőnybe - mit lehet várni, hogy 50 fok legyen?
Ilyen kártyánál tényleg az a jó, hogy kis szellőzéssel (vagy akár a nélkül is, mint a teszt mutatja) elmegy magában. Ha pedig ráapplikálsz egy halk 12cm-es ventit (pl. egy AC-t), akkor meg hűvös marad.
Tényleg az az előnye, hogy nem kell szétszedni a gyári hűtést.
Sajnos ezt magam is "átéltem", mikor a 8800GT-s Gigabyte-omon meghallottam az "OEM" Zalman hűtőt, ami csak 2 tűs csatlakozóval csatlakozott a kártyához. Szabályozni, vagy kikpacsolni nem lehetett. Pár nap után rátettem egy AC Accelero-t, és egy 12cm-es ventit, és bilincssel hozzáfogadttam 2 helyen. (műanyaggal). A kártya így soha nem érte el az 50 fokot sem!
Szerintem egy ilyen hűtési megoldással esetleg lehetne updatelni a tesztet, mert így fair.
Látom, volt akinek meg nem érte el passzívan sem a 100 fokot...
Üdv!
-
MrCsiT
addikt
..tetszett, amit írtál, így rákattintottam az írásod végén a :
► lenyitható menü -re.
Erre semmi nem történt. Nem értem
Az meg, hogy valakit kvázi lehülyéznek ("gányolunk?!") és kiderül, hogy akkora bakot lőtt a beszóló ("nem gányolok, vazz', így tervezte a házamat a GYÁR"), hogy illene még elnézést is kérnie, és aztán erre a válaszra csak annyi futja tőle, hogy még neki nem tetszik a szarkazmusára jogosan kapott válasz... hát.. fura lények vannak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Napelem
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest