- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
1) Kérek egy linket, ahol az N97-re 40 óra zenélést írnak
2) Linket kérek ahol az 5800-re azt írják többet bír az N97-nél, és 4 órán keresztül tud wifizni
3) Nem vagyok a barátod, és ha továbbra is ebben a stílusban írsz, befejeztem a kommunikációt. Én megadom a tiszteletet, de el is várom.
Bár, az aláírásod alapján azt gondoltam nálad ez még természetesebb... -
D@niel
addikt
válasz
(An)Dante #17 üzenetére
Én 3GS-en bőven több, mint 2-3 órát tudok produkálni, mobilneten. Mást nem csinálok melette, nem fut semmi a háttérben, ezt hozzá is teszem.
Wifin a threegs-em simán hozza a 4 órát. És most viszonyítunk valamit valamihez,ne felejtsük el. Azt hangsúlyoztam eddig is, hogy pl. 2G-vel többet fogok netezni egy szuflával, mint egy 5800-val.Bár, hogy korrekt legyek: N8 hozza a 40 óra zenét (bár többet olvastam), ez a hivatalos adat i4-en is.
-
D@niel
addikt
Lehet a sok marhaság közepette le kellene írnod mivel nem értesz egyet, és megvitatnánk az érveinket?
(An)Dante: Leírhattam volna (bár azt hittem magától érhetőtő), hogy érintős Nseries telókról beszéltem. Azok gyengébbek, mint egy HTC, Apple modell.
Egyértelműen az os optimalizálatlanság lesz a ludas, mivel nem nagy skálán mozognak az akkumulátor kapacitások. -
D@niel
addikt
Egy BlackBerry az üzleti szegmens képviselője, kvázi elengethetetlen a hosszú üzemidő. Nokia Nseriesben a multimédia áll 1. helyen, iPhone-ban is valamilyen szinten, HTC-ben is. Utóbbi 2 még is tud egy viszonylag jó üzemidőt képviselni, Nokia ebben is gyenge...
Szerintem az MA tesztben minden kiderül, és kellemetlen lesz.
-
D@niel
addikt
2-3napot bír, aktív használatnál (wifi videózás stb) pedig egy napot lazán kibír.
Végre valaki összeszedte magát aksi téreni4 bár a threegs is üti ezt a szintet.
Másrészt, a BlackBerry-k már jó ideje erősebbek üzemidő téren mint a többi gyártó, de az új HTC-k /DesireHD, DesireZ/ is jók lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest