- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Gear S3 - második kör
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Minden héten Exynos
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Hopp, egy 8.1 hír...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
viking122
csendes tag
Szuper!
Egyre jobb lessz a Windows Phone!"I watch you" - Samsung Galaxy Gear
-
ivana
Ármester
Nokiánál ha felrakom mi a helyzet a garanciával?
-
beeci
csendes tag
A szomoru az, hogy hiaba a nagy porfelho Cortana miatt, 2015ig nem latjuk mukodni errefele.
-
kbyte1024
veterán
Tegnap frissítették a cimbik.Azt mondják frankó
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
DeusHun
őstag
Az NFC vajon bekerült a frissítések közé? Mert utoljára azt olvastam, hogy az csak később jön.
Nomeg ha trusted-nek jelölök egy programot akkor csak annak az indítására nem kérdez majd a telefon vagy az abban található értéket is tud módosítani? Pl a WiFi-t automatikusan lekapcsolni.@beeci: na az az egyik olyan dolog amit egyáltalán nem várok. Ha lehetne még törölném is. Nem fogok a telefonommal beszélgetni, ha női hangot akarok hallani meg felhívom a barátnőt.
[ Szerkesztve ]
Rainforest Alliance Certified signature
-
DeusHun
őstag
Hogy amikor megyek el otthonról csak hozzáérintem az ajtófélfán a tag-hez és lekapcsolja a WiFi-t, be a 3G-t, felhangosítja a telefont, vagy valamelyik ezek közül, ha nem is mind.
@Lacus_84: igen, ezt tudom magamtól is, csak a 8X-emben tök felesleges jelenleg ez a feature mert nagyjából semmire nem tudom használni.
Rainforest Alliance Certified signature
-
Jean Pierre
csendes tag
tegnap tettem fel Lumia 1020-ra, és tökéletesen működik minden! nagyon jók az újdonságok
-
satz18
őstag
Én HTC 8X-emre tettem fel, ami gyorsult tőle, tetszik a 3 soros csempe a háttérkép, sajnos az SD-re való telepítést én nem tudom kiélvezni. Ami viszont még nincs, az az ingyenes HERE drive+. Ezt kifejezetten sajnálom. Remélem mihamarabb ez is belekerül a repertoárba.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
NGA
addikt
"Hogy amikor megyek el otthonról csak hozzáérintem az ajtófélfán a tag-hez és lekapcsolja a WiFi-t, be a 3G-t, felhangosítja a telefont, vagy valamelyik ezek közül, ha nem is mind."
Mivel nekem fixen be van kapcsolva a 3g, ezért otthon megy a wifi, amint elmegyek otthonról, leszakad a wifi, és bekapcsol a 3G.
-
alkatraz3000
senior tag
Lumia 520 gyorsabb lett, ezzel egyutt a telefon gyorsan merül, neha kisebb akadas a notification centeren, de nagyon jo Béta.
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
halkow
őstag
fejlődik a wp-is végre
Alcatel onetouch idol2s the king
-
daniel909
addikt
Barátnőm és én is Felrakunk elég stabil. Egyenesen fantasztikusak az új dolgok. Van hova fejlődni de jó az út mindenképp!
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Воланд
titán
-
duo
addikt
próbáld ki úgy hogy csak közepes és nagy csempét használsz. relítíve ugye mindkettő kisebb az eredetinél de jóval informatívabb is. fél napíg úgy volt, aztán visszaraktam a hagyományos elrendezésre, de hiányzott az új. így megint visszaraktam.
a kicsi csempe valóban p@csafüst 4"-on ebben az elrendezésben. nem is raktam ki egyet sem.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
kpal
nagyúr
Na ez már jó !
-
Gusztáv
addikt
Na ez jó hír. Mondjuk a 925-re nem rakom fel (a gari miatt), de egy Ativ S-et már beizzítottam tesztelésre. Az alap update már rajta is van, már csak a 8.1-nek kéne megjönnie, de most azt mondja, hogy pillanatnyilag nem tud frissítést keresni .
Laci
-
hroberto
veterán
Tetszik az új rendszer, csak erőteljesen zabálja az akkut. Kap egy HR-t, ha nem segít rajta megy vissza a 8.0.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
_Mario_
tag
lenne egy hülye kérdésem de hogy tudom felrakni a 8.1 lumia 620 vagy fizzetni kell mindenféle képen?
-
ps2rapo
csendes tag
Tegnap 13 órától volt elérhető a frissítés,amit én azonnal fel is dobtam a Lumia 1020-as mobilomra.Érdemes volt ilyen sokat várni rá.Sok mindenben fejlődött a rendszer,de természetesen vannak dolgok amik nem tetszenek:ilyen a megváltoztatott képnézegető.Olyan érzés,mint egy új telefonnnal való ismerkedés.Engem ami a legjobban érdekelt,az a háttérben lévő alkalmazások működése.Szerintem az is fejlődött:a Viber végre mindig kicsörög ha hívnak.Talán gyorsab is lett a teló.
Most várhatom a Nokia PINK csomagját,ami a kamera tulajdonságokat fogja egy picit felfrissíteni,mert már a konkurencia lassan utóléri a telómat.
Ma felteszem a feleségem 1520-as aprócskájára,remélem ott is tökéletes lesz. -
satz18
őstag
Végülis úgy raktam fel a HERE-t, hogy régiót angolra, letölt, utána vissza magyarra, és most ott a progi, de ha bemegyek az áruházba akkor még mindig 10k-ért akarja árulni. De hát ez már nem nagy probléma.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
azopi74
addikt
válasz alkatraz3000 #18 üzenetére
"Lumia 520 gyorsabb lett, ezzel egyutt a telefon gyorsan merül, neha kisebb akadas a notification centeren, de nagyon jo Béta ."
Szarkazmus? Vagy a Cortana-ra értetted?
Bár valszleg igazad van, a gyerekbetegségeket (megnövekedett fogyasztás, állítólagos akadások) valószínűleg majd valamelyik következő update-ben fogja levetkőzni a rendszer, addig tekinthetjük bétának , mint anno a desktop windows-oknál az SP2 előtti verziókat
-
Shatter98
tag
na végre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független, új
- PHONE SE 64GB KARCMENTES, 100% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest