- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #47 üzenetére
Az 1. rész volt szerintem is a legjobb, azt több alkalommal is végigjátszottam.
Nálam a Primal a 2. helyezett. Eddig 1-szer vittem végig, de még majd elő fogom venni, és újra végigjátszom valamikor. Lehet idén, lehet csak jövőre, de megér még egy kört mindenképpen.
A 3. helyezett nálam a 3-as rész, nagyon jó volt az is, de 1-szer elég volt végigjátszani, többször már nem fogom, nem érzek rá semmi késztetést.
A 2-es és a 4-es rész nálam a bukottak kategória. A 2-esben abszolút semmi nem tetszett, se a grafika, se a játékmenet, se semmi. Nem is értettem, hogy hogyan adhatták annak a játéknak a Far Cry 2 címet? Az 1. rész után szerintem a többség számára nagy csalódás volt az a játék. A 4-essel meg ugyanúgy voltam ahogy te is, kb mint a 3-as rész csak más pályák. Rá is untam rövid idő alatt, semmi nem fogott meg benne, játszottam vele egy darabig, aztán véglegesen abba is hagytam, és elővenni sem fogom soha többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest