Hirdetés

2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Béééla


Béééla
(őstag)

Utána le lehet mondani az előrendelést? Mert ha igen, akkor csak be kéne zsákolni a sisakot.

Bélabá

(#2) Plazmacucci


Plazmacucci
(PH! nagyúr)

Érdekes, hogy a 10 perces kiadott gameplay-ről egy sort sem írtatok. Kalap szar ez a játék.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3) Szakiii válasza Plazmacucci (#2) üzenetére


Szakiii
(PH! addikt)

miért szar? én semmi szart nem találtam benne

(#4) Plazmacucci válasza Szakiii (#3) üzenetére


Plazmacucci
(PH! nagyúr)

Kb kiásták a Fallout örökséget a sírjából, lehugyozták és fejjel lefelé ásták vissza. A Fallout nem egy Fortnite alapanyag, de ti tudjátok.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#5) mike1334 válasza Szakiii (#3) üzenetére


mike1334
(PH! kedvence)

Akkor mondjuk úgy, hogy nem az amire sokan vártak. Én is egy normális, kidolgozott egyjátékos rpg-re vártam. Helyette coop, pvp, survival, base building...ha még battle royal is lenne, akkor minden szitokszó szerepelne a leírásában...ez minden, csak nem fallout.

...unless the law provides otherwise.

(#6) Szakiii válasza mike1334 (#5) üzenetére


Szakiii
(PH! addikt)

én minden részét legalább 10x átvittem pont ezért vagyok annyira fanatikus hogy amíg a világa fallout, gyakorlatilag tök mindegy hogy most coop vagy b royal vagy single rpg csak játszhassak vele. Más lesz persze de solo rpgből már volt 4 elfér egy ilyen teljesen ez nem zárja ki hogy nem lesz már solo rpg belőle.

(#7) mike1334 válasza Szakiii (#6) üzenetére


mike1334
(PH! kedvence)

A 4 "hatalmas sikeréből láthatták", hogy mennyire van igény az építgetősdire..erre folytatják. A négyet kipróbáltam demóban, egy pár óra után le is töröltem. Egyszerűen nekem nem adja...ezt se fogom megvenni. Akkor inkább megveszem konzolra a New Vegast...

...unless the law provides otherwise.

(#8) .LnB válasza mike1334 (#7) üzenetére


.LnB
(PH! félisten)

Ez is lesz ennek a veszte. Én szerettem a F4-et. Egy végigjátszás erejéig. Ami alatt, ahogy csak lehetett, kerültem az építkezést. Ezek meg most kiadnak erre felépítve egy új részt. :D Holott kb. mindenki azt mondta, hogy felesleges hülyeség az építkezés. :) Ők tudják.

Sidney Crosby #87 // Pittsburgh Penguins // https://www.youtube.com/watch?v=k3N-MVgeb0g

(#9) Szakiii válasza mike1334 (#7) üzenetére


Szakiii
(PH! addikt)

De egy percig nem volt kötelezve senki rá a 4ben hogy építkezzen, nem értem miért volt baj hogy benne volt. Main sztoryt úgy mint 3ban végig lehetett vinni 0 építéssel gyakorlatilag. Szerintem nem ártott a játéknak, nem mondom hogy nagyon használt de semmikép se ártott.

[ Szerkesztve ]

(#10) mike1334 válasza .LnB (#8) üzenetére


mike1334
(PH! kedvence)

Erre van elvileg igény. A "fiatalabb generáció" nem akar morális problémákat, nem akar "sokat olvasni", nem akar gondolkozni..de mekkora poén, hogy amit a másik felépített órák alatt, azt fél perc alatt tönkre lehet tenni egy atombombával vagy egy rozsdás vasrúddal...(és én azt hittem, hogy a Mechanikus narancs az túlzás...)

Szakiii

Mert az egyéb tartalmaktól vitt el erőforrást...micsoda párbeszéd lehetőségek voltak a négyben..

[ Szerkesztve ]

...unless the law provides otherwise.

(#11) .LnB válasza mike1334 (#10) üzenetére


.LnB
(PH! félisten)

Gondolom két ötletük volt (a pénzlehúzásra).
-Az egyik ez, ez a farmolgatós, építkezős izé..
-A másik meg egy Fallout BR. Csak rájöttek, hogy azzal az engine-nel nem tudják megcsinálni, ezért maradt az előbbi. ;]

Sidney Crosby #87 // Pittsburgh Penguins // https://www.youtube.com/watch?v=k3N-MVgeb0g

(#12) Z10N


Z10N
(PH! addikt)

"Egyelőre nem kaptunk indoklást, hogy a Microsoft konzoljának tulajdonosai miért élveznek előnyt, illetve magának a béta tesztnek az indulását sem árulták még el a fejlesztők."

Az M$ boritekja vastagabb volt. Simple as that :)

Amugy csak nekem furcsa, hogy elvileg szupermutansok nem lehetnenek a jatekban. Az ido stimmel, de a helyszin nem.

"Super mutants were first created on the West Coast by Richard Grey, also known as "The Master", who led the first human survivor expedition to Mariposa Military Base in 2102."

Mod: "Richard Moreau was a resident of Vault 8, later known as Vault City, where he worked as a doctor. In 2092, he was exiled from the city for murder, although the circumstances surrounding the murder are unknown. He changed his name to "Richard Grey" and headed south, eventually settling in the Hub, where he met Harold, a prominent trader. Following ever increasing attacks on Harold's caravans by mutated creatures, the pair teamed up on May 22, 2102, and led a team of scientists who mounted an expedition to the northwest to investigate the source of the mutated animals, which were attacking the survivors of the nuclear war. On June 23, 2102, Grey and his party stumbled upon the Mariposa Military Base, in which the U.S. government had been mass producing and experimenting with the Forced Evolutionary Virus (FEV)."

[ Szerkesztve ]

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#13) mike1334 válasza .LnB (#11) üzenetére


mike1334
(PH! kedvence)

Kíváncsi vagyok lesz-e atombomba kulcs lootboxból...
Amúgy az rpg elemet megölték a coop-pal. Elképzelhetetlennek tartom, hogy komoly, hosszú párbeszédek lehessenek (akár több ember bevonásával). Ha emg egyedül beszélgetsz a többiek ugrálnak/guggolásokat csinálnak melletted közben? És hiába nem kötelező a coop..ha ott nem lesz erre "szükség" vagy lehetőség, akkor nem fogják csak az egyedül játszók kedvéért beletenni...

...unless the law provides otherwise.

(#14) Szakiii válasza mike1334 (#13) üzenetére


Szakiii
(PH! addikt)

Ez már a 3-ban se volt annyira meg, igazából ebből csak a kettő volt ami jeleskedett de ott viszont gyakorlagilag bárkivel komoly párbeszédeket tudtál folytatni.

(#15) Z10N válasza Z10N (#12) üzenetére


Z10N
(PH! addikt)

Igen, nem csak nekem tunt fel.

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#16) mike1334 válasza Szakiii (#14) üzenetére


mike1334
(PH! kedvence)

Azért a New Vegas szerintem sztori/párbeszédek szempontjából erős volt. Nyilván nem annyira, mint az első két rész, de azért bőven jó kategória volt. Ebben meg semmi nem lesz...mert vagy mindenkit be kellene vonni a beszélgetésbe (akár szavazósdival..) vagy teljesen kihagyni ezt a részt...gyanítom az egyszerűbb ellenállás irányába mennek...

...unless the law provides otherwise.

(#17) v.tom


v.tom
(őstag)

Összegzem a kommenteket:
- "Ez egy szar"
- "Ez nem fallout, mert a fallout az amire én azt mondom hogy fallout"
- "Ez egy szar"
- "Az F4 is szar volt bár nem vettem meg csak a "demót" próbáltam és ezután sem fogom megvenni, persze az előzőeket sem vettem és a többit sem fogom de attól még egy szar."

(#18) maszekember válasza mike1334 (#16) üzenetére


maszekember
(senior tag)

Szerintem kevered a játékokat, a Fo3 (Bethesda) nem egyenlő a New Vegas-szal (Obsidian). Előbbi gyenge volt rpg elemekben, inkább a Beth.féle open worldre helyezte a hangsúlyt, míg utóbbit nagy részben az eredeti fejlesztőcsapat készítette (sokak szerint a legjobb Fallout játék lett). No offense just saying.

" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot

(#19) Plazmacucci válasza v.tom (#17) üzenetére


Plazmacucci
(PH! nagyúr)

Ez most fájt.

[ Szerkesztve ]

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#20) mike1334 válasza maszekember (#18) üzenetére


mike1334
(PH! kedvence)

Tudom, mindkettővel elég sokat játszottam. A 3-at meg a NV-t én együtt szoktam kezelni (bár igaz, a NV jobban tetszett, de a 3 nagyobbat ütött a körítés miatt (3d)), mind a kettőt nagyon szerettem, ezeknek a folytatását vártam a 4-től meg a 76-tól...
Szóval az nekem egy "éra", azért van, hogy együtt/felváltva hivatkozok rá, ami lehet furcsa, de hát na :)

...unless the law provides otherwise.

(#21) Ryder62 válasza v.tom (#17) üzenetére


Ryder62
(őstag)

Én így látom:

- A Fallout 3 nagyon jó volt a hatalmas, részletesen kidolgozott világgal, rengeteg helyszínnel és karakterekkel. Kevés de változatos questek voltak. Az RPG elemek még helyén voltak.
- New Vegas felemás. A világa unalmas és összecsapott, alig van felfedezni való. Rengeteg quest van ami csak rángat a térképen. (Menj oda, vedd fel, hozd vissza, completed) Ellenben ízig vérig RPG, frakciókkal, szerteágazó questekkel és jó karakterekkel.
- Fallout 4 ugyan az mint a 3 csak butítva.

Your "Joker" pilot insists I call myself "Prothy the Prothean." I insisted he allow me to throw him out the airlock. - Javik

(#22) bLaCkDoGoNe válasza v.tom (#17) üzenetére


bLaCkDoGoNe
(PH! kedvence)

Ühüm. Akkor csak a tisztánlátás kedvéért:

Fallout 1, 2 és Tactics megvan 4× (GOG, Steam, lemez, Fallout Anthology)
Fallout 3 és NV megvan 4× (Xbox lemezes, Xbox digitális, Steam, Anthology) – a lemezes verzió Collector's Edition mindkettőből
Fallout 4 XONE Pip-boy Edition
Fallout 4 Loot Crate
Fallout 3, NV, 4 Prima Game Guide-ok
The Art of Fallout 4 album
The Monument Fallout 3 limited lithograph (persze nem ez, még a store-ból vettem anno emberi áron)
Számtalan póló és egyéb merch cucc a Bethesda store-ból

Imádtam a Fallout-okat (1, 2, 3 és NV a mai napig nagy kedvenc), de a 4. résznél számomra meghalt a sorozat. Az volt életem legnagyobb videojátékos csalódás, úgyhogy én egyáltalán nem bízom többé a Bethesdában Fallout téren, és a merchandising cuccokkal is leálltam.

Ha a F76 értelmesre sikerül (nem fog), akkor rápróbálok, de előrendelés nem lesz, collector's edition vásárlás nem lesz.

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.