Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Sajnálom, hogy el kell adnod. Én imádtam, és imádom most a 7T Pro-t, ennek ellenére mégis eladom, mert egyszerűen nagy a készülék. Most egy kisebb mobilt használok, és így sokkal jobb a kezemnek, és zsebemnek, pedig amúgy tökéletes lenne nekem a 7T Pro. Mondjuk és könnyebb helyzetben vagyok eladás szempontjából, mert a 7T Pro-m mind esztétikailag, mint műszakilag 100%-os. Főleg hogy 1 hónapja kérésre gariban cserélte a Oneplus szervíze az akkumulátort, így egy vadi új akksi van benne, és még fél évig az egész készülék garis
Linkin1994
Nothing mobilon nincsen alert slider kapcsoló
-
Linkin1994
senior tag
A vicc az,hogy rengeteg gyártó van de mégsem tudnék én most így hirtelen az Op helyett mást venni. Még a Nothing lenne de annál meg hiába stock droid bugos mint a szemét meg rengeteg dolog nincsen benne.Ordítanak az emberek,hogy Stock droid kell majd a Discordjukon a feedbacknél meg sírnak hogy ez nincs benne meg ezt rakjátok bele ami persze a többi gyártónál már rég van. Na meg a Quality gondok is vannak elég szép számmal.
Még mindig Carl Peit sírják vissza hogy bezzeg nála minden jó volt.Emberünk tipikus kínai egy indiai csávó rápróbálta a 12 pro max gyári apple tokját a Nothingra és full patenten ráment nem lötyög stb. De azért el lett mondva hogy hú a dizájn csapat mennyit dolgozott meg micsoda kreativitás volt
. Itt már nincsenek nagy megfejtések csak a pénz a beszél.
[link] -
Linkin1994
senior tag
Ez is igaz.Másik oldalról 7 pro óta van OP most 10 pro de 3 év alatt kb 4x használtam a kapcsolót.Igen Op jellegzetesség de ha emiatt jobb lesz a térerő stb akkor bőven vállaható.Lehet kamu lehet tényleg nem fért volna el.
Másik oldalról a piacokat is kell elemezni egy cégnél márpedig Kína és India a fő piac. Ott pedig ezerrel megy a Game és ezeken a piacokon egy top hardver kiválló internet elérés többet ér mint a némító kapcsoló.
A vicc az hogy a többi BBK-s telefonon is megfog jelenni a némító kapcsoló úgyhogy ha akarták volna simán rárakják.
Máskülönben meg ha a OOS13 jó lesz akkor meg ez senkit nem fog érdekelni.Bár nekem a 12.1-el sincsen bajom 10 pro-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest