- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
whatwhatwhat #112 üzenetére
amiket beraktál azok működésével semmi gond nincs, legfeljebb van, akinek nem tetszik a megoldás (több ezek közül nekem sem), de annak nem sok köze ahhoz, hogy jól működik-e vagy sem.
(pl a pencil töltés nekem sem tetszik így, de ugyebár tudjuk, hogy elég neki néhány perc is, ahogy a magic mouse-nak is).
A tok szubjektív, szeritnem is ronda, de attól még jól működik, a csatlakozók elhagyása pedig tudatos döntés, nem alacsony színvonalú megoldás...
Ettől függetlenül abban egyetértek, hogy ezek közül 3 valóban fail, ha a designt nézzük.az én sztorim meg arról szólt, hogy fm transmitternél jobb a semmi is, tehát vészmegoldásként is szar.
És nem kell TOP1 megoldásnak lennie, de ez a TOP1 leggázabb megoldás, fos a minősége még ahhoz is, hogy csak úgy háttérben menjen valami... -
Stanley-B.
őstag
válasz
whatwhatwhat #93 üzenetére
ezt neked is meg (#91) dave0825-nek is írom: az fm transmitteres zenénél a síri csend is sokkal jobb már, az Apple nem épít alacsony színvonalon működő megoldásokat a készülékeibe, az fm transmitter a TOP1 leggázabb megoldás zenehallgatásra.
dave0825: én többször (!) annyit keresek mint te ha már itt tartunk és távolról sem divatból használom a nagy számú Apple termékeimet és a 14 éves korosztálytól eltekintve nem hinném, hogy jellemző lenne az, hogy valaki kifejezetten azért érzi magát menőnek, mert iPhone-ja van.
Ennél viszont sokkal inkább jellemző az az ellentmondást nem tűrő habzószájúság, amivel előadod, hogy az Apple divat, aki ezt vesz az divatból veszi és pont. -
Stanley-B.
őstag
válasz
Juhaszatti #20 üzenetére
attól függ mit értesz a jobban megoldott alatt. Azt, hogy lefolyik oldalra is a kijelző? CSak mert az az én szememben éppen a rosszabbul megoldott dolog.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2 üzenetére
menj már a követi a trendet dologgal, ha valóban ilyen lesz, melyik gyártó tett le akár csak hasonlót is az asztalra?
képernyőbe integrált ujjlenyomat olvasóval meg minden....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- Motoros topic
- Trollok komolyan
- EA Sports WRC '23
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest