- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
szupermacs #143 üzenetére
Ok, hagyjuk, látom nem érted, mit írtam. És még én vagyok óvodás.....
-
dave0825
őstag
válasz
szupermacs #139 üzenetére
Igaz, sokkal intelligensebb beszólni, azt lelépni.
Írtam följebb, aki velem amilyen, olyan vagyok én is vele, de alapból normális. Ő alapból se, ennyi a történet.
-
dave0825
őstag
válasz
szupermacs #137 üzenetére
A tipikus "nincs pénzed rá" szöveggel... Ezt a lenézést valahogy nem tudom szó nélkül hagyni. Mikor azt hiszik az ilyenek, hogy egy telefontól menők.
-
dave0825
őstag
válasz
Stanley-B. #130 üzenetére
Azért megmutatnám szívesen, mennyire volt fos az SP-n, pendrive-ról szinte ugyanúgy szólt, kocsiban nem lehetett különbséget észrevenni.
Ugyanúgy te is csak úgy beszélsz róla hogy konkrétan azt nem használtad. Ezért szóltak be nekem is följebb....
-
-
dave0825
őstag
válasz
szupermacs #119 üzenetére
Negyed annyiba került, és többet tudott. Kérdés?
-
dave0825
őstag
válasz
whatwhatwhat #112 üzenetére
Mondtam, szerintem hiába minden...
(#111) munnergep: őt nem, de most hirtelen tudnék mást...
(#113) szupermacs: némi iróniát érzek a dologban, pedig logikus döntés lenne.
-
dave0825
őstag
válasz
Stanley-B. #109 üzenetére
Nem mondtam, hogy mindenki divatból használja, kedves legalábbegymilliótkereső, de felénk a legtöbben igen, illetve akikkel én találkoztam, szinte mind. Köcsöghaj-szűkgatya-ályfon, legjellemzőbb. De mint mondtam, én végeztem itt.
-
dave0825
őstag
válasz
LurkerSheik #103 üzenetére
Meló miatt mentünk, és minek vigyek, ha van egy jó telóm? A ramkezelése más kérdés, voltak hibái, ahogy az iPhone-nak is vannak.....
S8 megint csak a Samsung. Honor 8-nak tökéletes helyen van az ujjlenyomat-olvasója, annak a működése is az, meg szinte az egész telefon. De csak az iPhone..... -
dave0825
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #96 üzenetére
Szegények meg is állnak a fejlődésben.
(#100) LurkerSheik: Mi is gondoltunk rá, hogy német autópályán keresztül 900km-ről hazafele egy seggel, megvárjunk egy Kínából érkező 2 hét alatt odaérő cuccot. Nem volt egyszerűbb azt mondani, hogy várj, van egy jó telóm, rakok be zenét, mert ilyet IS tud, a sok más hasznos funkció mellett. Tényleg...
(#99) whatwhatwhat: szerintem hagyjuk, én végeztem, sok az off és úgyis hiába minden.
-
dave0825
őstag
Attól, hogy nem használtam "csak" hallottam/láttam/olvastam, még így vannak, vagy mindenki hazudik?! Nem lesz az FM transzmitter éve, de vicces volt, mikor Németországból jöttünk hazafelé, német rádiót nem szerettünk volna hallgatni, nem volt nálam pendrive, amire rakhattam volna zenéket OTG-n keresztül az Xperia SP-mről, így maradt a benne lévő FM transzmitterként használt rádióantenna. A sofőrnek meg persze iphone-ja volt, és csak lapított, jogosan.
Mindenki arra használja,amire akarja, mármintamire tudja (Android-ot meg amire akarja...).(#89) Dr. 444Hertz: nem is azon húztam föl magam, hogy itt sokan iphone-t használnak, használja, ha neki az jó. Azon, ahogy lenézett az illető másokat, teljesen jogtalanul. Mindig is olyan voltam, amit másoktól kapok, azt kapják vissza tőlem is. Ez nem zárja ki azt, hogy alapból nem adok jót természetesen.
És én a legtöbb embert, akiknek ilyen telójuk van, így láttam viselkedni. Persze, van kivétel, az itt levők többsége az (úgy tűnik, nem mindenki), de felénk nem ők vannak nagyobb számban sajnos. -
dave0825
őstag
Néhányan ár-érték arány miatt veszünk telefont, nem úgy, mint te.
Mondjuk ez most nagyon megrázott, hogy fogom most tovább élni az ősember életem. Inkább ősember legyek (OFF)(villamosmérnök diplomával a zsebemben)(/OFF), mint divatmajom.Pont nem érdekel a véleményed.
(#82) whatwhatwhat: Végre valaki, nem vagyok egyedül.
(#84) .Szaki.: Senkire nem tartozik, ki, mennyit keres, de tényleg fölhúzott ezzel a nincsrápénzed-dologgal......
Én pont azokkal találkoztam eddig kevesebb számban, akik nem azért vettek iphone-t, mert a másiknak is az van, és az menő, vagy azért, mert húúúmeraazazértájfon, azaminőség, lehet, hogy rossz környéken élek. Ehhez képest nem 1 embertől hallottam, akinek volt iphone-ja, hogy örömmel cserélte le Android-ra, mert ez, meg ez, meg ez használhatatlan volt benne. Elhiszem én, hogy e-maileket olvasni, Messenger-ezni, meg Facebookozni jó, esetleg még telefonálni, aztán szerintem ennyi. 1-1 plusz valamit beletesznek, és kész. Se pl. a többi eszközzel kommunikálás (csak iphone-nal, csak apple kábellal, csak apple fülessel, amiért eltűnt a jack), zene másolása gépről (persze, megoldható, kínlódással, max saját gépről), OTG támogatás, infra, FM transmitter-ként használható rádióantenna, szinte határtalan mértékben testreszabhatóság, ezektől azért még pár évvel le vannak maradva, árban pedig már megtriplázták az értéküket. Valakinek ezek nem hiányoznak, de amit nem értek, hogy aki csak alap dolgokra használ egy telefont, a fönt említetteken kívül, miért nem Windows rendszerű telefont vesz? Ugyanezekre az is használható, kevesebbtől hallottam, hogy lecserélte, és nincsenek is elszállva az árakkal sem, aránylag tartják magukhoz, hogy mennyit érnek.
Ha így nézzük, hogy volt Honor-od, és nem ájultál el tőle, akkor ennyiből én is mondhatom, hogy volt Samsungom (Galaxy Ace) és nem ájultam el tőle. Honor 8 sokkal jobb, mint a Honor 6 pl. (nem tudom, melyik volt neked). Samsungot nem vennék már, nem az Ace miatt, hogy abból következtetek a többire, hanem olvasgattam, utánanéztem, rootolni sem egyszerű, mióta a Knox-ot behozták (azóta nem tudom, változott-e valamit a dolog, megoldható-e, eltűntethető-e garancia miatt), kijelzői sem tetszenek, teljesen természetellenesek, igaz, az állítható (csak itt olvastam, nem néztem utána). Sony-t sem vennék, az új X-szériából 1 olyan sincs, ami tetszik, ilyen alsó-fölső kávákkal, meg ilyen ár-érték aránnyal. Z-szériával még nem szálltak így el, de az X-szel nagyon. -
dave0825
őstag
válasz
#40359168 #76 üzenetére
Az a baj, hogy itt már nem is csak telefonokról van szó, hanem az emberi butaság határtalanságáról.
IPhone itt, iPhone ott, divat, semmi más, mindenki megy utána, mert "én megtehetem", más meg (szerintük) nem. Nem is akarok belemenni, kevés vagyok egyedül ehhez, de mindig is zavart az, amikor valaki azért vesz valamit, mert másnak is az van, a többit meg lenézi, mert szerinte nekik nem lehet.
Lehet, hogy régen jó telefonokat, vagy más cuccokat gyártott az Apple, de mára divat csak, semmi más, nagyon kevés kivétellel, akik meg 30k-s, esetleg drágább noname kínai Android alapján ítélik meg mindet (vagy csak Samsung után). -
dave0825
őstag
Esti poén rovatunkat halották, köszönjük!
Bírom, hogy sokaknak a Samu csak az Android. 400k-t keresek havonta, így se veszek soha crapple iphos-t, a divatot meghagyom másnak. Honor 8-am van, hibátlan, kettéhúgyozza az összes iPhone-t egyszerre, de hidd csak, hogy kínai sz@r. Amíg te azt gondolod, hogy sokan pénzhiány miatt nem vesznek iPhone-t, addig mi is azt gondoljuk (tudjuk), hogy te (meg még sokan) agyhiány miatt nem veszel (nem 20-50k-s) Android-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest