- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Ha felnézek pl a Samsung honlapjára elég hasonlóakat látok.
Marketing az egész, ha el akarsz adni valamit, nyilván használsz ilyen kifejezéseket, mint mindenki (még ha ezt az Apple azért túlzásba tudja vinni rendesen sokszor
), de az innováció kicsit mást jelent. Ennek a jelentését kéne tisztába tenni itt a legtöbb fórumozónál.
"Masoktol osszeszedik a dolgokat (tipikusan jopar ev lemaradassal), szepen becsomagoljak, es agressziv marketinggel jo dragan eladjak. Most nyilvan sarkitottam, de gyakorlatilag errol van szo.
"
Én ezt inkább úgy látom, hogy az Apple akkor tesz bele valamit a termékeibe, amikor azok már úgy működnek ahogy a felhasználók elvárják, nem pedig mindenféle kompromisszummal és hébe hóba vagy nem tökéletesen. Lásd pl. a touch id.
Vezetéknélküli töltés is szerintem csak akkor lesz náluk, amikor az nem fog kompromisszummal járni, hanem legalább lesz olyan hatótávolsága, mint egy vezetékes töltőnek. Jó dolog, hogy csak leteszed egy lapra és tölt, de nem az igazi. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Juhaszatti #62 üzenetére
Kijátszható az is: [link].
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #60 üzenetére
"A különbség az, hogy ők újdonságként hirdetik ezeket, nem innovációként.
Van egy kis különbség."
Tudsz mondani pár példát az elmúlt évekből amit innovációként harangozott be az Apple? Nem, nem a neten fellelhető cikkekre és kommentekre gondolok, hanem amit az Apple nevezett annak. Mert, hogy Jobs minden második szava az volt az oké, de az nem mostanság volt már. -
Tibee86
nagyúr
válasz
whatwhatwhat #55 üzenetére
Az ívelt kijelző aztán hatalmas innováció.
Azon kívül, hogy jól néz ki csak hátránya van, gyakorlati haszna meg pont nulla. Remélhetőleg az Apple nem ül fel erre a hülyeségre. -
Tibee86
nagyúr
Ezt már el tudom képzelni végleges variációnak. Hála az égnek, hogy nem mennek rá az ívelt kijelzőre (vagyis remélhetőleg).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest