Új hozzászólás Aktív témák
-
peter_k
tag
Persze.
Azért, mert még nem láttam színhelyes OLED kijelzőt. A metrón 4 méterről kiszúrom, melyik telefonnak van Oled kijelzője, az oldalról látható zöldes elszíneződésről. Túlszaturált, beégésre hajlamos, nem a valóságot
megjelenítő kijelző. Az IPS-el, ezek a problémák nem jelentkeznek.
Az iPhone 7-es szériának, meg tényleg 100-as a színhűsége. Ezt reklámozták is rendesen. Erre most az egészet hazavágják. Kíváncsi leszek, hogy az új iPhone esetében is kitérnek-e a színhűség méltatására?
Évek óta írogatják, hogy az OLED már kinőtte a gyermekbetegségeit. Aha. Menjél be egy Samsung márkaboltba és nézd meg a 2-3 hónapja pulton lévő, folyamatosan bekapcsolt telefonokat. 90%-nak be van égve és borzalmas a kijelzője. De ha vadi újat nézel oldalról, akkor sem színhelyes.
Az energiafogyasztás csökkentésen és a tényleg fekete "színen" kívül, csak hátrányt látok.
Az lenne a korrekt, ha kétféle kijelzővel forgalmaznák és választhatnánk. De ez csak álom... -
peter_k
tag
Én meg azért drukkolok, hogy kihagyják az OLED kijelzőt.
Ha meglépik, nekem ott lenne vége az iPhone-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest