- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Stanley-B. #130 üzenetére
Hát nem tudom, hogy vagy vele, de ha lemerül az egerem és nem tudom egyszerrre tölteni és használni akkor az FAIL. Még ha pár perce is. (Szoktam így járni a vezetéknélküli egeremmel, annak ellenére, hogy szólnia kéne a rohadéknak mielőtt lemerül, de olyankor csak bedugom a kábelt és kb 1 óráig vezetékes egerem van, nincs olyan, hogy nem tudom használni.)
A toll egészen addig nem fail, ameddig bele nem töröd a végét. Onnantól viszont elég durva.
A jack elhagyása valóban tudatos döntés, ami azt a célt szolgálja, hogy a gyártó minél több pénzt beszedjek a tartozékokkal. Pedig a vásárlónak amúgy semmi más indoka nem lenne rá, hogy megvegyek őket. Persze, a vállalatnak ez WIN. A vásárlónak ha az nem fail, hogy belenyúlnak a zsebébe és kiveszik belőle a pénzt, akkor nem tudom mi az...Értem én, hogy az FM transmitter szar. Soha nem használtam, de tisztában vagyok vele, hogy gagyi.
DE.
Olyan nem létezik, hogy valaminél jobb a semmi. A valamit még mindig tudod nem használni, ha nem felel meg neked. A semmit sosem fogod tudni használni. Ez nagyon isheep duma, hogy ha valami nem tökéletes akkor értelmetlen... Hagyjuk már pls. -
dave0825
őstag
válasz
Stanley-B. #130 üzenetére
Azért megmutatnám szívesen, mennyire volt fos az SP-n, pendrive-ról szinte ugyanúgy szólt, kocsiban nem lehetett különbséget észrevenni.
Ugyanúgy te is csak úgy beszélsz róla hogy konkrétan azt nem használtad. Ezért szóltak be nekem is följebb....
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Stanley-B. #109 üzenetére
"az Apple nem épít alacsony színvonalon működő megoldásokat a készülékeibe"
Kivéve amikor kézzel le lehetett árnyékolni az antennát(persze mindig lehet másképp fogni...), meg amikor magától elhajlott a telefon. Na meg akkor ott vannak ezek:
De ja.. az apple sosem hibázik!
Amúgy nehéz feldolgozni, hogy a story arról szólt, hogy egy "vészmegoldás" kellett, és ezt éppen nem egy iphone tudta szolgáltatni?! Senki nem mondta, hogy ez a top1, jézus...
-
dave0825
őstag
válasz
Stanley-B. #109 üzenetére
Nem mondtam, hogy mindenki divatból használja, kedves legalábbegymilliótkereső, de felénk a legtöbben igen, illetve akikkel én találkoztam, szinte mind. Köcsöghaj-szűkgatya-ályfon, legjellemzőbb. De mint mondtam, én végeztem itt.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
Stanley-B. #16 üzenetére
Indulok, mutasd az irányt!
A 7 plus topic jó lesz?
Persze a technológiai kérdésben igazad lehet, de én a külsőre gondoltam.
Vuff!
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Stanley-B. #19 üzenetére
Felfogtuk, apple fan vagy.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Stanley-B. #16 üzenetére
Elég sok hasonló, vagy jobban megoldott bezelless telefon van már most a piacon. Vagy éppen bejelentve van, végleges formatervvel.
A kijelzőbe integrált leolvasóval kísérleteznek a gyártók egy ideje, meglátjuk hogy a Samsung a Note 8-al, vagy az Apple lesz az első az új iPhoneal. Reméljük kiforott technikát kapunk kézbe, bármelyikük is lesz az első.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mercedes topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest