- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látnok
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #150 üzenetére
a háttérkép ugye állandóan rajta van, így ha csak gyakran van bekapcsolt állapotban, de nincs használatban, akkor is be tud égni.
-
szupermacs
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #153 üzenetére
Fél év alatt beleégett nekem a billentyűzet az AMOLED kijelzőbe. Nem is kell munkaeszközként használni. Elég naponta órákig fórumozni.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #150 üzenetére
Hmmm okééé. Na most én erre nem gondoltam. Akkor tulajdonképpen ugyanaz a helyzet, mint a kiállított daraboknál, azok is nyilván beégnek.
De ki használja napi 10 óráig ugyanazt az alkalmazást?Én sose vettem észre semelyik galaxy-mnál a beégést(ahogy írtam feljebb). Pedig jó ideig megvoltak. És volt, hogy sokat játszottam ugyanazzal a játékkal, meg gps-t is sokat használom, meg nyilván a szokásos, szinte minden nap lemerítem estére a telefont, és több mint egy év után nincs nyoma a beégésnek*.
De ja.. ha valaki rengeteget használja ugyanazt az alkalmazást, annak ez valóban nem való.*Kivéve(ahogy feljebb írtam) teljesen fehér tartalomnál ha hunyorogva nézem, akkor látni az értesítési sáv helyét.
-
szupermacs
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #144 üzenetére
Formaság.
-
dave0825
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #96 üzenetére
Szegények meg is állnak a fejlődésben.
(#100) LurkerSheik: Mi is gondoltunk rá, hogy német autópályán keresztül 900km-ről hazafele egy seggel, megvárjunk egy Kínából érkező 2 hét alatt odaérő cuccot. Nem volt egyszerűbb azt mondani, hogy várj, van egy jó telóm, rakok be zenét, mert ilyet IS tud, a sok más hasznos funkció mellett. Tényleg...
(#99) whatwhatwhat: szerintem hagyjuk, én végeztem, sok az off és úgyis hiába minden.
-
szupermacs
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #96 üzenetére
Én kérek elnézést.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #60 üzenetére
"A különbség az, hogy ők újdonságként hirdetik ezeket, nem innovációként.
Van egy kis különbség."
Tudsz mondani pár példát az elmúlt évekből amit innovációként harangozott be az Apple? Nem, nem a neten fellelhető cikkekre és kommentekre gondolok, hanem amit az Apple nevezett annak. Mert, hogy Jobs minden második szava az volt az oké, de az nem mostanság volt már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest