- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
#40359168 #71 üzenetére
Egy szóval nem mondom, hogy a többi gyártó tökéletes.
DE.
Először is leszögezem, hogy a feature-ök közül a hajlított kijelzőt kedvelem legkevésbé az S7 edge-emen.
Ugyanakkor bár szubjektív, de szerintem baromi jól néz ki. És sok embertől hallom ezt vissza. És ha már pont apple-samsung összehasonlítást végzünk, akkor tudni kell, hogy inkább az apple köszönheti a népszerűségét a design-nak. Így nem kell meglepődni, ha más is néha erre helyezi a hangsúlyt.
Továbbá baromi kényelmes a telefon szélét tapizni. De tényleg. Sokat számít, hogy nem érzed a telefon szélét.
És persze megkapod hozzá az edge-featureket. Amit én napi szinten használok. (persze ennek konkrétan semmi köze a hajlított kijelzőhöz, de csak ehhez van..)
Ezek után nem nevezném teljesen mókusvakításnak. Akkor sem, ha néha elég kényelmetlen kezelni a telefont miatta, mert az újabbaknál úgy tudom ez már nem áll fent, mert kevésbé hajlik le a kijelző mint az enyémen.Amúgy személyes véleményem, hogy az apple sikere szinte teljes egészében mókusvakításra épül.
Ettől függetlenül nem gyártanak rossz telefonokat... Na de ezt hosszú lenne kifejteni. -
dave0825
őstag
válasz
#40359168 #76 üzenetére
Az a baj, hogy itt már nem is csak telefonokról van szó, hanem az emberi butaság határtalanságáról.
IPhone itt, iPhone ott, divat, semmi más, mindenki megy utána, mert "én megtehetem", más meg (szerintük) nem. Nem is akarok belemenni, kevés vagyok egyedül ehhez, de mindig is zavart az, amikor valaki azért vesz valamit, mert másnak is az van, a többit meg lenézi, mert szerinte nekik nem lehet.
Lehet, hogy régen jó telefonokat, vagy más cuccokat gyártott az Apple, de mára divat csak, semmi más, nagyon kevés kivétellel, akik meg 30k-s, esetleg drágább noname kínai Android alapján ítélik meg mindet (vagy csak Samsung után).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest