Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
"Az a baj, hogy megint ott tartunk, hogy melyik jobb a másiknál."
Én nem ezért írtam amiket írtam, pont azért mert amit te írtál értelmeztem úgy, hogy az iphone jobb, mert tudja mindezt. Én meg leírtam, hogy szerintem az android is tudja.
Ennyi. Mivel nem szoktam semmilyen hangvezérlést, se diktálást, se okosotthont, se autós kihangosítást használni. Ezért nem tudom saját tapasztalattal alátámasztani, de azt tudom, hogy minderre van lehetőség. Ezért leírtam, hogy ne könyveljük el ezeket iphone előnynek.
Nem akartalak én meggyőzni, hogy jobb.
A problémáimat is azért írtam le, hogy alátámasszam, hogy olyan érveket nem fogadok el hogy megbízható meg hogy "működik". Mert nekem nem ez a tapasztalat, amit egy viszonylag friss telefonnal szereztem. Azt elhiszem, hogy nektek jó, meg nektek működik. Csak ha érvelünk egyik-másik mellett akkor ezeket nem fogadom el érvnek, mert én pont az ellenkezőjét állítom.
De mondom mindentől függetlenül, mindenki azt használ amit szeret és/vagy akar. Én személy szerint nehezen értem meg néha, de ez már az én dolgom, ha beszélgetünk valakivel erről, akkor objektívan állok hozzá.
Egyébként én nagyon szokszor azt tapasztalom ismerősöktől, akiknek iphone-ja van, hogy fogalmuk sincs, hogy az androidos csúcskészülékek milyenek és mit tudnak.
A leggyakrabban azt hallom, hogy vett valaki egy iphone-t és milyen elégedett vele. Aztán megkérdezem, hogy előtte miylen telefonja volt. Amire általában az a válasz, hogy valamilyen olcsó samsung(pl galaxy ace és társai), tehát egy kb 50ezer forintos és mellé még régi, alsó kategóriás telefon. Ami már akkor is szar volt amikor megjelent, azóta meg lassú lett, ronda, és tulajdonképpen használhatatlan.
Na hát ha ezután vesz valaki egy 5ször annyiba kerülö új csúcskészüléket, akkor nem kell csodálkozni, hogy sokkal elégedettebb vele... Én úgy gondolom, hogy ugyanolyan elégedett lenne valaki egy csúcskategóriás samsungal, pixellel, huawei-jel, vagy oneplus-szal.
Persze ezután úgy van elkönyvelve a dolog, hogy iphone > andoird. És ez elszomorít. -
whatwhatwhat
aktív tag
Én annyit tennék hozzá, hogy amennyire én tudom, a google assistant is kb olyan szinten van mint a siri. Így tudja ugyanazokat amiket felsoroltál. Diktálni is ugyanúgy tudsz, bár én csak egyszer próbáltam. Okosotthonra pedig ottvan a google home, amihez aztán tényleg nem értek, így nem tudom, milyen lehetőségek vannak hozzá, így lehet, hogy jobb az apple megoldása.
Csak azért mondom ezeket, mert nekem úgy jön le, hogy az ilyesmiket az iphone előnyeiként soroltad fel, pedig tudja ezeket a google is. De javíts ki ha tévedek, vagy jobban tud ezt-azt.A másik pedig, hogy a mai napig mindenki azt mondja, hogy nagyrészt azért szeretik az iphone-t mert az "működik". Na nekem pont nem ilyen tapasztalataim vannak. Egy i6 a céges telefonom, és rengeteg problémám van vele. Egy régebbi oprendszer verzióval azt csinálta, hogy "lefagyott", vagyis megállt a kép egy kb 10 másodpercre. Aztán utána meg ment tovább mintha mi se történt volna, ezt napi rendszerességgel. Ezt mondjuk már régóta nem csinálja.
Továbbá olyat szoktam gyakran tapasztalni, hogy rezeg egyet a telefon, pedig az égvilágon semmi nem történt. Semmi új értesítés.. Sokszor azt hittem csak behalucináltam, de amikor már a kezemben rengett akkor rájöttem, hogy nem.
Az egyik legdurvább gond vele, az az, hogy hívnak és a telefon egyszerűen sehogyan sem jelzi. Nem csörgött és nincs benne az előzményekben se.. A hívónál ott van az előzményekben és ki is csöngöt. Ez azért elég durva, főleg egy céges telefonnál.
A legrosszabb viszont az, hogy télen ha már 0 fok vagy az alatt van a hőmérséklet, akkor ha több mint 10 percet vagyok kint az utcán, akkor fogja magát és kikapcsol a telefon. Ezt most télen csinálta, amikor alig múlt el egy éves a telefon... És szó szerint majdnem az összes ezt csinálja, a cégnél rengetek embertől hallottam ezt. 6 és 6s modellekknél egyaránt. Valamint apám 5-öse is csinálja.
Ezek jutottak most eszembe.Persze nem azt mondom, hogy a galaxym tökéletes, de ilyen durva dolgokat nem csinál... Úgyhogy én személy szerint nem hiszem el, hogy az iphone megbízhatóbb, mint egy csúcskategóriás androidos telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest