- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Ha felnézek pl a Samsung honlapjára elég hasonlóakat látok.
Marketing az egész, ha el akarsz adni valamit, nyilván használsz ilyen kifejezéseket, mint mindenki (még ha ezt az Apple azért túlzásba tudja vinni rendesen sokszor
), de az innováció kicsit mást jelent. Ennek a jelentését kéne tisztába tenni itt a legtöbb fórumozónál.
"Masoktol osszeszedik a dolgokat (tipikusan jopar ev lemaradassal), szepen becsomagoljak, es agressziv marketinggel jo dragan eladjak. Most nyilvan sarkitottam, de gyakorlatilag errol van szo.
"
Én ezt inkább úgy látom, hogy az Apple akkor tesz bele valamit a termékeibe, amikor azok már úgy működnek ahogy a felhasználók elvárják, nem pedig mindenféle kompromisszummal és hébe hóba vagy nem tökéletesen. Lásd pl. a touch id.
Vezetéknélküli töltés is szerintem csak akkor lesz náluk, amikor az nem fog kompromisszummal járni, hanem legalább lesz olyan hatótávolsága, mint egy vezetékes töltőnek. Jó dolog, hogy csak leteszed egy lapra és tölt, de nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest