- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
Nem voltam ott, de feltételezem nem térdeld le és vetette alá magát a csodás Android istenség kegyelmének. Egyszerűen elfogadta, hogy hát ja, ezt az iphone nem tudja... Nem tudom, mi olyan hihetetlen ebben. Nekem tetszik a sztori.
Amúgy ki tudok találni még jobbat. Egy gigapartyban vagy és be akarod nyomni a kedvenc számod, hogy megmutast a plebs-nek, hogy milyen az igazi hip-háp. Mindenki izgatottan várja, hogy mit fogsz itt csapatni. Szétmegy a ház meg minden. Odaadják neked az aux kábelt... hoppá
-
dave0825
őstag
Attól, hogy nem használtam "csak" hallottam/láttam/olvastam, még így vannak, vagy mindenki hazudik?! Nem lesz az FM transzmitter éve, de vicces volt, mikor Németországból jöttünk hazafelé, német rádiót nem szerettünk volna hallgatni, nem volt nálam pendrive, amire rakhattam volna zenéket OTG-n keresztül az Xperia SP-mről, így maradt a benne lévő FM transzmitterként használt rádióantenna. A sofőrnek meg persze iphone-ja volt, és csak lapított, jogosan.
Mindenki arra használja,amire akarja, mármintamire tudja (Android-ot meg amire akarja...).(#89) Dr. 444Hertz: nem is azon húztam föl magam, hogy itt sokan iphone-t használnak, használja, ha neki az jó. Azon, ahogy lenézett az illető másokat, teljesen jogtalanul. Mindig is olyan voltam, amit másoktól kapok, azt kapják vissza tőlem is. Ez nem zárja ki azt, hogy alapból nem adok jót természetesen.
És én a legtöbb embert, akiknek ilyen telójuk van, így láttam viselkedni. Persze, van kivétel, az itt levők többsége az (úgy tűnik, nem mindenki), de felénk nem ők vannak nagyobb számban sajnos. -
whatwhatwhat
aktív tag
Igen, az emberek nagy része munkára használja az apple termékeit.. Perszeeee.
Amúgy én személy szerint párhuzamosan használok iphonet és samsungot. Valamint használtam macbook-ot is. És annak ellenére, hogy elismerem a jó tulajdonságaikat is, "utálom" az apple termékeket. Most akkor mi van?
Amúgy meg mindenki azt használ amit akar.. Csak ne tekintsék már magukat emiatt felsőbbrendűnek. Meg ne beszéljenek úgy a másik oldalról, hogy fogalmuk sincs annak előnyeiről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest