- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Eugene Roe
őstag
Az komolyabbnak hatna, hogy ne nézegesd szemből? Az esti fekete az fontosabb nekem, egyébként meg polarizált szemüvegben még gázabb az oled, gyakorlatilag egy instant lsd trip, ez elfogadhatóbb érv lenne, de szerencsére 99% nem vesz 20k polaroid, vagy 60k oakley/rayban polarizált napszemüveget, mert "mindenki" megáll a 35k natúrnál!
-
whatwhatwhat
aktív tag
Bemész a beállításokba és átállítod a színmélységet. 15 másodpercbe telik.
Legalábbis ha samsungról beszélünk, márpedig úgy gondolom 99%-ban samsungról beszélsz.
A gyári beállítás az, hogy túlszaturált. Ezért látod úgy, hogy mindegyik az.
Egyébként nekem pl így tetszik. Sokkal feltűnőbbek, "kiugranak" a szinek. Képeken is, midnen tartalomnál. Sokkal jobban néz ki szerintem. Viszonylag kevesen vagyunk professzionális fotósok, de ha mégis, ott van a lehetőség az átállításra.A beégés sajnos "létező" probléma. Kifejtem az idézőjelet: Nem úgy létező, mint ahogy előadod. A te telefonod nem fogja 2-3 hónapig 0-24-ben ugyanazt a tartalmat megjeleníteni. Több mint 1 éves S7 edge-emen észrevehetetlen a beégés. Ha egy tiszta felhér képet nézek, akkor látom csak és kizárólag az értesítési sáv helyét elkülönülni. De azt is csak azért veszem észre oylan könnyen, mert tudom, hogy ott van. Először elég közelről kellett néznem.
Szóval számomra tulajdonképpen nem létező.
Szerintem további előnye, hogy nagyobb fényerőre képes. Ezt inkább kérdezem, mint mondom. De én úgy látom, hogy az új telefonoknál általában az oled-esek nagyobb fényerőre képesek. Javítson ki valaki ha tévedek, nincs kedvem utánanézni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest