Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Hogyha valoban a heterogenitas fele igyekeznek elmenni, akkor nem elonyos a dedikalt memoria. Osztott memoria kell, hogy ne kelljen az adatot egy lassu sinen keresztul masolgatni, hanem eleg legyen a cimet atadni
Diszkret VGA-knal azert jo a dedikalt memoria, mert nagysagrendekkel gyorsabb, mint a rendszermemoria (meg akkor is ha azt direktben elerne es nem egy szuk es kesleltetett sinen keresztul). Integralt megoldasoknal ilyen kulonbseg nincs (vagyis nem jellemzo) ezert szerintem elonye nincs a dolognak, csak hatranya.
-
tjb007
nagyúr
válasz
hallerlaller
üzenetére
Passz.
Erről a dedikált memória dologról eddig még sehol sem hallottam/olvastam (mármint ami hivatalos forrásból származna), csak néhány fórumon hozták fel de ők is csak találgattak.
Ugyan semmiféle kapocslatban nem állok az Nvidia -val és ismerősöm sem dolgozik náluk de azért megpróbálok utánajárni ennek a dolognak mert engem is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Milyen házat vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő