- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
Ellenben a Moto G tudtommal gyengébb, és fejlettebb hardverrel van ellátva, emellett alsóbb szegmensben indult, mint a P6. A vastagabb telefonra azért következtettem vissza a nagyobb akkut, mert az ilyen telefonokban rendre szándékosan spórolnak. Itt van az SL-em mindjárt. Alapból egy 1750mAh-s akku van benne, de ugyan arra a helyre elfér egy 2680mAh-s is (valóban tudja a 2680mAh-t). Ellenben én tehetek bele nagyobbat, mint azt a példa mutatja is. De ezt egy vékonyabb (pláne ha unibody) telefon esetében már nem biztos, hogy el lehetne játszani.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
dreamdancer #5 üzenetére
Nyugi, a női cipók 90%-ának nem látom értelmét.
Főleg a magassarkúét nem. Ha egy mobil meg divatcikk, ott szerintem már baj van. Oké, nézzen ki valahogy, de ne az akku, vagy a használhatóság rovására. Én nálam például ezért lett befutó a jelenlegi telefonom. 1 centi vastag, de már esett betonra, és csak a sarkán látszik meg. Szereztem bele nagyobb akkut, így az is meg van oldva.
-
Szatyor95
senior tag
Na ennek szerintem már semmi értelme. Egyfelől ilyen kis vastagság mellett nem lehet nagy akkuval számolni, és hát vannak félelmeim a strapabíróságával kapcsolatban. (Itt egy sima leejtésre céloztam.) Ellenben multifunkciós eszköz. Ha kell, akkor vágódeszka vagy péklapát, ha kell, akkor meg vajazókésnek is jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest