Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Attól, hogy leírsz nyilvánvaló dolgokat amik után rám akarod borítani mások trehányságát és agyi gondjait még nem változik meg amit leírtam meg ahogy megy, főleg ahogy fog. A megfejtés relatíve egyszerű, de nyilván nem kell ragoznom, hogyan és milyen pozíciókba tudnak emberek bekerülni. Lásd Palibácsi a szép nem létező diplomájával. Így lehet az, hogy kb. 4 ember dolgozik 10 helyett adott részleten, meg a spec. ötödét sem sikerül határidőre megcsinálni, de a pénz az ugye közben dolgozik.
-
Tikakukac
titán
Azt hittem azért elég mélyen átmegy.Tehát ha mondjuk nem dilettánsokkal meg agyhalott projekt vezetőkkel csináltatnák, akkor nem 5 év lenne és nem kellene nőgyógyász diploma, hogy megtalálj funkciókat és egyéb infókat egy keretprogramban.
Ergo egyemmeg szegényeket, hát 5 év kevés nekik? Üzenem: dolgozz paraszt, és készen lesz az.
-
Tikakukac
titán
A NAV egy adatbázisokért felelős valamilyen új progijának projektjében van benne lakótársam. Mérnök infós az egész albérlet, szóval szoktunk csacsogni a témában elég sokat, nomeg ugye 1 helyen is dolgozom majdnem vele és kajaszünet az elég sokszor összefutós.
Na, hát amiket láttam (kódokat) és hallottam (sztorikat) hogyan készül és milyen emberekkel és tudással és vezetéssel...ne csodálkozzunk, hogy annyi ideig tartanak dolgok és olyan az eredmény amilyen. Kedvencem: 2400 sornyi kód, ami nem csinál semmit. De úgy semmit, hogy tényleg semmit, abszolúte kuka. Na, ilyen munkahelyet akarok én is, ahol írhatom a semmit és kapom a fizut és nem vágnak ki
-
Tikakukac
titán
A családom fele műszaki ember, a másik fele pedig NAV, szociális és egyéb pozíciót tölt be.
Öröm nézni azt, amikor huszonx év munkaidő után is 6 ember teljes tanácstalanságban néz egymásra, mert nem bírják kitotózni melyik ügyfélnek kinek hova és mit kell tölteni és vinni. A jó kis központosítás most a járásokkal tett egy lapáttal, gyakorlatilag senki nem tud semmit. Classic magyar dolog.
-
Tikakukac
titán
Irigylem azokat akik 5 meg 10 perceket töltenek a mindenféle hivatalokban. Nekem fiatalságom ellenére szerintem éves szinten hullik ki összerakva több napom amikor órákig megy a huzavona, kell utaznom és idegileg kiborulni, mert 5 tonna papír kell mindenhez. És nincs még gyerek, kocsi, semmi ilyesmi, pedig ott indul csak a szopóroller.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest