Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Vesa

  addikt

  Én már régen keresek egy normális buta strapafont, de egyszerűen nincs olyan, ami megfelelő. Senki nem gyárt. Pedig lenne ár igény, sokan vagyunk vele úgy, hogy nem akarunk kémszoftverek sokaságát, lehallgatásra, megfigyelésre alkalmas eszközöket napi 24h-ban magunkkal cipelni. Nekem a gombos verzió szintén mai napig jobban bejön, az üveglapon történő pötyögést nem tudom megszokni. Ugyanakkor az elvárható lenne, hogy a butafunkciókat maximálisan okosan tudja a készülék. Pl. a telefonkönyvet rendesen kezelje, meg lehessen adni kiegészítő adatokat is ne csak a számot és a nevet (sok ilyen telefonnál csak az utóbbi kettőt lehet). Kellene egy rendes kamera és zenelejátszó is, mert ezek hasznos funkciók a smart verziókban, de önmagukban buta dolgok, nem csúszna át tőlük a telefon öszvér megoldásba. Továbbá, nyugodtan el lehetne már felejteni a 2,4-es panelt, mert simán elférne ezeken a 3inch is (a cikkben szereplő telón is ha megnézzük, indokolatlanul vastag keret van a kijelző körül, és a telefon is lehetne még picit szélesebb, és máris beférne a 3inch panel).

  Összegezve, nincs olyan telefon ami:
  1. Butafon, 2. Strapafon, 3. Jó minőségű hangrendszerrel és kamerával rendelkezik, 4. Legalább 2,8/3inch-es kijelzője van, 5. A meglévő funkciókat lehető legprofibban tudja (telefonkönyv, naptár, stb.).

  Úgyhogy vagy erős kompromisszumot köt az ember, vagy kénytelen a SmartSpy sz*rokat megvenni és root-olni, hogy kiirtsa belőle az 1984-es elemeket...Ha sikerül egyáltalán.

  [ Szerkesztve ]

 • Vesa

  addikt

  Azért, mert ennek nincs értelme! Ha csak a nyomógomb hiányzik, arra vannak megoldások.

  A classic telóknál viszont éppen az a lényeg, hogy nem kell net, nem kell böngésző, mert smart phone legnagyobb problémáját akarjuk kiküszöbölni, vagyis a magánélet teljes kiteregetését, megfigyelést, követést, naplózást.

 • Vesa

  addikt

  Sajnos egyik sem strapafon. N95 ráadásul kihúzhatós verzió, amit én spec nem szeretek. De tény, hogy jó példák voltak, mert ezeknek a tudása már bőven elég lenne, sőt, bizonyos szempontból még sok is.
  Viszont van rendes hang, használható kamera -ami persze mai szemmel már így sem nevezhető jónak, de ahhoz képest, amiket képesek ma beletenni a classic telefonokba, mérföldekkel jobb-, és rendes méretű kijelző.
  Egy továbbfejlesztett N73, strapa verzióban számomra tökéletes lenne. De nincs.
  Használtan nem veszek telefont, mert nem túl higiénikus.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák