Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5) Vesa


Vesa
(PH! addikt)

Én már régen keresek egy normális buta strapafont, de egyszerűen nincs olyan, ami megfelelő. Senki nem gyárt. Pedig lenne ár igény, sokan vagyunk vele úgy, hogy nem akarunk kémszoftverek sokaságát, lehallgatásra, megfigyelésre alkalmas eszközöket napi 24h-ban magunkkal cipelni. Nekem a gombos verzió szintén mai napig jobban bejön, az üveglapon történő pötyögést nem tudom megszokni. Ugyanakkor az elvárható lenne, hogy a butafunkciókat maximálisan okosan tudja a készülék. Pl. a telefonkönyvet rendesen kezelje, meg lehessen adni kiegészítő adatokat is ne csak a számot és a nevet (sok ilyen telefonnál csak az utóbbi kettőt lehet). Kellene egy rendes kamera és zenelejátszó is, mert ezek hasznos funkciók a smart verziókban, de önmagukban buta dolgok, nem csúszna át tőlük a telefon öszvér megoldásba. Továbbá, nyugodtan el lehetne már felejteni a 2,4-es panelt, mert simán elférne ezeken a 3inch is (a cikkben szereplő telón is ha megnézzük, indokolatlanul vastag keret van a kijelző körül, és a telefon is lehetne még picit szélesebb, és máris beférne a 3inch panel).

Összegezve, nincs olyan telefon ami:
1. Butafon, 2. Strapafon, 3. Jó minőségű hangrendszerrel és kamerával rendelkezik, 4. Legalább 2,8/3inch-es kijelzője van, 5. A meglévő funkciókat lehető legprofibban tudja (telefonkönyv, naptár, stb.).

Úgyhogy vagy erős kompromisszumot köt az ember, vagy kénytelen a SmartSpy sz*rokat megvenni és root-olni, hogy kiirtsa belőle az 1984-es elemeket...Ha sikerül egyáltalán.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.