- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
molekula77
újonc
Persze akad olyan készülék is amit kevesen ismernek nem strapatelefon de egy használható androidos a Allview H4 Join a lehető legolcsobb megoldás .. persze kiöregedett ez a típus is ebben a rohanó világban ... de második mobilnak szerintem még a mai napig jól teljesítene....
-
molekula77
újonc
Azért még van igény az e fajta készülékekre... most is készült egy mobil : Nokia 800 Tough
Meg a Ruggear készülékek zöme hasonló ... vagy a Caterpillar CAT B35 és még egy halom készülék...
Bízom benne hogy ez az információ eljut a készülékek rajongóihoz...
Én szerettem és a mai napig szeretem ezeket a készülékeket...
Persze meg van a maga tökéletlensége mindegyik készüléknek... de ha a telefongyártók kikérnék a véleményeket akár durva készülékek is létrejönnének.... -
molekula77
újonc
Energizer Hard Case H240S
-
molekula77
újonc
Kutakodtam kicsit és találtam egy telefont ami nagyon hasonlít ... Cyrius CM16 és egy dupla értékekkel rendelkező mobilt : Energizer Hard Case H240S
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/energizer/hard-case-h240s-8gb-p402810391/#termek-leiras
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/cyrus/cm-16-p349112789/#
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest