- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Fotók, videók mobillal
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 Pro NFC - ki fizeti a következő kört?
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Redmi Note 4 volt, megelégedéssel használtam.
Hiszi a piszi...
-
hroberto
veterán
Van több mint 20 fajta Xiaomi, ha hazudni akartam volna pont azt az egyet fogtam volna ki?
Ebből már nem jössz ki jól, ne is erőltesd...
-
MarkCsiha461
tag
Redmi Note 4 volt, megelégedéssel használtam.
-
novinyul
veterán
Aki Xiaomit akar venni, az szerintem tudja hogy Mi7 nem is volt
Még ha el is írtad volna a típusát, de azt írni hogy szar volt a miui, vagy hogy akku és kijelző problémás is volt egy MI szériás telefon
Szóval ha nem jött be a Xiaomi, akkor sem írunk valótlan dolgokat, vagy csak leírjuk hogy nem kedvelted meg. -
MarkCsiha461
tag
-
MarkCsiha461
tag
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Aki Xiaomit akar venni, az szerintem tudja hogy Mi7 nem is volt
-
Giovan!
addikt
-
Noukoum
veterán
-
Ricardo
titán
Nekem régen csak almás telefonom volt, és mikor nem akartam a I6 után (ami 200k volt) 350000-t kiadni telefonra lett a mi mix 2s. Akkor az O+ 6 és ez között vaciláltam, de ezt ajánlották, hogy jobban hajazz az almára. Nem bántam meg, sőt azóta amiből van lehetőség és persze jó is mindenből Xiaomit veszek.
Ezzel egyre többen vannak így.
-
törölt tag
Nekem is xiaomi mi9 van legjobb,huawei az apple miatt lett félre állítva.
-
INGJOKE
veterán
Nekem régen csak almás telefonom volt, és mikor nem akartam a I6 után (ami 200k volt) 350000-t kiadni telefonra lett a mi mix 2s. Akkor az O+ 6 és ez között vaciláltam, de ezt ajánlották, hogy jobban hajazz az almára. Nem bántam meg, sőt azóta amiből van lehetőség és persze jó is mindenből Xiaomit veszek.
-
novinyul
veterán
Ez őt nem fogja érdekelni ahogyan a huawei mobilt is kinyirni akrja pedig annak sincs köze a hálozathoz...Szerinted trump ennyire okos?
Ő tök ad hoc a tények soha nem érdekelték.Ha bele akar kínai termékbe kötni belefog indok bármi nélkül..ahogyan eddig is.Valahogy nem láttam eddig se a megdönthetetlen bizonyítékokat a Huawei hálozati eszközeinek kémkedésére.Ennyi idő után illene már....Már hogy ne lenne köze a hálózat építéshez, itt azért magasabb szinten megy az adok-kapok. Ráadásul azért meséltek nekem érdekességeket az 5G-s hálózat fejlesztéssel kapcsolatban, nem véletlen van ez a pöti háború. De ez egy rohadt hosszú történet, ami nem most kezdődött.
-
pusszycat
nagyúr
-
andor80
senior tag
Ez őt nem fogja érdekelni ahogyan a huawei mobilt is kinyirni akrja pedig annak sincs köze a hálozathoz...Szerinted trump ennyire okos?
Ő tök ad hoc a tények soha nem érdekelték.Ha bele akar kínai termékbe kötni belefog indok bármi nélkül..ahogyan eddig is.Valahogy nem láttam eddig se a megdönthetetlen bizonyítékokat a Huawei hálozati eszközeinek kémkedésére.Ennyi idő után illene már.... -
hroberto
veterán
Igen az EMUI nekem sem nagyon tetszett, a MIUI számomra sokkal használhatóbb.
-
bear_
aktív tag
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.A második xiaomimat gyűröm, illetve a családban szinte csak az van, de felüdülés a miui a honoron lévő emui után. Volt samsungom (s7) is, de nem tartom jobbnak a samsung rendszerét (ott pocsék az üzemidő). Ár-érték arányban köröket ver a xiaomi az összes többi márkára.
-
hroberto
veterán
-
Solten
őstag
Ezt nekem koszonhetik, zsinorban a 4-ik keszulekkel (+asszony: x2).
Xiaomi, you are welcome.
-
Ricardo
titán
-
novinyul
veterán
-
pusszycat
nagyúr
-
mackoman
tag
-
Ricardo
titán
-
novinyul
veterán
-
andor80
senior tag
trámp
meg ne tudja.... -
MarkCsiha461
tag
-
L4mie
veterán
-
Ricardo
titán
Várható volt. Jó készülékeket adnak jó áron.
-
MiklosSaS
nagyúr
Na most ez egy Mi Note 10/ Mi 10(Pro) reklám volt, vagy valami félrement hír ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Linux felhasználók OFF topikja
- OLED TV topic
- Az ADATA szerint nem az AI-lufi pukkanása jön, hanem évekig tartó memóriahiány
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robot fűnyírók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Apple iPhone 17 256GB Ezüst Színben 100% Akkuval 2027.03.21-ig Apple Garanciával Újszerű állapotban
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák.
- iPhone 13 Pro Gold 128 GB Független! Mint egy új! új 100%-os akku!
- iPhone 13 Pro Gray 128 GB Független! Mint egy új! új 100%-os akku!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Pink -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5469, 90% AKKSI
- Dell Latitude 7300 Core i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Szóval ha nem jött be a Xiaomi, akkor sem írunk valótlan dolgokat, vagy csak leírjuk hogy nem kedvelted meg.
meg ne tudja....