Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MarkCsiha461 #36 üzenetére
Hiszi a piszi...
-
hroberto
veterán
válasz
MarkCsiha461 #34 üzenetére
Ebből már nem jössz ki jól, ne is erőltesd...
-
novinyul
veterán
válasz
MarkCsiha461 #32 üzenetére
Még ha el is írtad volna a típusát, de azt írni hogy szar volt a miui, vagy hogy akku és kijelző problémás is volt egy MI szériás telefon
Szóval ha nem jött be a Xiaomi, akkor sem írunk valótlan dolgokat, vagy csak leírjuk hogy nem kedvelted meg.
-
MarkCsiha461
tag
válasz
GoldhandRent #28 üzenetére
Aki Xiaomit akar venni, az szerintem tudja hogy Mi7 nem is volt
-
törölt tag
Nekem is xiaomi mi9 van legjobb,huawei az apple miatt lett félre állítva.
-
válasz
pusszycat #19 üzenetére
Nekem régen csak almás telefonom volt, és mikor nem akartam a I6 után (ami 200k volt) 350000-t kiadni telefonra lett a mi mix 2s. Akkor az O+ 6 és ez között vaciláltam, de ezt ajánlották, hogy jobban hajazz az almára. Nem bántam meg, sőt azóta amiből van lehetőség és persze jó is mindenből Xiaomit veszek.
-
novinyul
veterán
Már hogy ne lenne köze a hálózat építéshez, itt azért magasabb szinten megy az adok-kapok. Ráadásul azért meséltek nekem érdekességeket az 5G-s hálózat fejlesztéssel kapcsolatban, nem véletlen van ez a pöti háború. De ez egy rohadt hosszú történet, ami nem most kezdődött.
-
-
andor80
senior tag
Ez őt nem fogja érdekelni ahogyan a huawei mobilt is kinyirni akrja pedig annak sincs köze a hálozathoz...Szerinted trump ennyire okos?
Ő tök ad hoc a tények soha nem érdekelték.Ha bele akar kínai termékbe kötni belefog indok bármi nélkül..ahogyan eddig is.Valahogy nem láttam eddig se a megdönthetetlen bizonyítékokat a Huawei hálozati eszközeinek kémkedésére.Ennyi idő után illene már.... -
bear_
aktív tag
válasz
MarkCsiha461 #11 üzenetére
A második xiaomimat gyűröm, illetve a családban szinte csak az van, de felüdülés a miui a honoron lévő emui után. Volt samsungom (s7) is, de nem tartom jobbnak a samsung rendszerét (ott pocsék az üzemidő). Ár-érték arányban köröket ver a xiaomi az összes többi márkára.
-
Solten
őstag
Ezt nekem koszonhetik, zsinorban a 4-ik keszulekkel (+asszony: x2).
Xiaomi, you are welcome.
-
-
andor80
senior tag
trámp
meg ne tudja....
-
Ricardo
titán
Várható volt. Jó készülékeket adnak jó áron.
-
MiklosSaS
nagyúr
Na most ez egy Mi Note 10/ Mi 10(Pro) reklám volt, vagy valami félrement hír ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Mi 10 család újabb lendületet adhat az egyre népszerűbb márkának.
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest