Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- DIGI Mobil
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
addikt
A Honor 7X-hez nem Kirin 659 tartozik?
Boldog Mikulást!
-
Lacopapi
addikt
Nem is tudom...azok a kameraszemölcsök számomra rontják az összképet. Ami egyébként jó.Stabilizálás sem ártana,na meg ha kapni is lehetne
-
mizoli
addikt
válasz
tomboy0013 #5 üzenetére
Nekem is ugyanaz a problémám.
Nem az számít, hogy a tok mennyit "simít" a hátlapból, attól a kamerák még csúnyán kiállnak, akkor is, ha esetleg nem látszik annyira. -
Lacopapi
addikt
válasz
tomboy0013 #5 üzenetére
Általában,de nem mindig...amúgy,ha már ki kell egészíteni valamit,mert önmagában (nekem) nem a legszebb,akkor az valahogy furcsa. A tokok meg általában nem olyan szépek,mint például ez a teló önmagában. Egyébként nagyon nem tetszik a mostani vitrintrend,azaz szinte használhatatlan telefonok jönnek ki sorra,mert olyanok mint az olajos szappan...a használati értéknek csak kisebb része a szépség,úgy gondolom. Ami meg csúnya,az csúnya - ezek a dudorok nem illenek az összképbe,láttunk már példát arra,hogy nem kell kiemelni a modulokat.
-
tomboy0013
veterán
Megértem én hogy zavar valakit a dizájn, nekem se jön be a telefon külleme, de a kameradudor miatti problémázást sosem értettem, pláne ha még tokot is használ a felhasználók zöme. Itt ráadásul nem is középen vannak a kamerák így még csak billegni sem billeg ha csupaszon asztalra teszi az ember, bár ezt sem látom túl reális felhasználásnak. A Nexus 5X-emmnek középen volt a kamera dudor, de így is talán 1-szer ha volt olyan egy év alatt hogy pötyögni akartam vele úgy hogy az asztalon volt és elbillent. Abszolút nem látom a hátrányát ahogy előnyét sem. Inkább csak egy totál lényegtelen dolog, pláne tok használat mellett.
-
Gusztáv
addikt
Engem a kilógó kamera nem annyira zavar, kb a legvékonyabb tok is ad a vastagsághoz annyit, hogy már ne feküdjön fel. Tok meg nekem sajnos kell, mert ezek az új készülékek csúsznak mint a veszedelem.
Sajnálom, hogy nem lesznek Magyarországon, a logikát annyira nem értem, pont azokban az országokban elérhető, ahol nagyobb a vásárlóerő és inkább meg tudják venni akár a Mate 10 Pro-t is.
Na mindegy, akkor marad nekem a német Amazon vagy a Cyberport.Laci
-
gerii
addikt
Az 500€ versenyképes ár? na persze...
-
Lacopapi
addikt
válasz
tomboy0013 #8 üzenetére
Ha van lehetőség arra,hogy ne legyen (márpedig van),akkor ne legyen. Nekem így nem tetszik,ha tokban van akkor meg már mindegy,mert az már a tok,nem a telefon. Persze nem vagyunk egyformák,de azt gondolom nem csak az én szemem szúrja a két pukli.
-
Massmurderer
őstag
Ami a kamerákat illeti, a 156,5 x 75,3 x 7,6 milliméteres és 165 grammos ez komoly leirás a kamerához
-
moleculez
veterán
A tok vs nem tok kérdés többek közt azért szívás, mert amikor megveszed az ~1000€ telót, egy jelentős részét azért fizeted ki a vételárnak, hogy úgy nézzen ki, ahogy. Aztán persze kell rá tok, hogy szép is maradjon. Tehát nem tud érvényesülni a design, de legalább jobb áron tudod eladni. Tehát következő tulajnak megóvod. Aki szintén tesz rá tokot, szóval kár volt az erőlködés. És így tovább, és így tovább, blablabla...
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
Klown
aktív tag
válasz
gretzky77 #13 üzenetére
Mert One(Plus 5T) ennél sokkal jobb teló nem sokkal drágábban.
De az olcsóbbat is szvsz veri mindenben a Xiaomi A1.
A Hüwely már régóta elszamszungosodott sajnos.
Mikor még a P6s-emet vettem, akkor remek ár-érték arány jellemezte.
Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>
-
judas13
addikt
Ennél érzékletesebben nem is lehetett volna megfogalmazni ezt a kamera témát. Tökéletesen egyetértek.
-----
moleculez
Az örök dillemát fogalmaztad meg éppen. Hogy enyhítsem - legalábbis a magam számára ezt a történetet - most egy farmerből készült tokot várok nagyon. Ilyen anyagból tokot még nem láttam, nem ismertem így feledteti a fémház elegáns, hűvös lényegét...
Vagy nem....
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
f3rdzs0
senior tag
5T hogy lenne jobb sokkal? ugyanezen az áron 6/64 vs 6/128 GB (vagy ugye több pénzért 8/128 OP, de ennyit nem ér a plusz RAM), a kamera valószínűleg a V10-ben jobb, van AI, van Treble, eggyel több OS upgradet fog kapni (vagy akár 2-t Treble miatt) és sokkal egyedibb a design-ja (az hogy szebb-e vagy sem az más kérdés)
f3rdzs0
-
tomboy0013
veterán
Az 5T mitől jobb? Kamerában valószínűleg ez lesz jobb, másban meg kb ugyanaz. Az AMOLED kijelző meg nem egyértelmű előny, nekem speciel hátrány a sok navi miatt. Én inkább ezt venném mint az 5T-t. Mondjuk dizájnban mindkét telefon elég gyenge(bár itt a kerekített kijelző miatt egy fokkal jobb a helyzet), szóval egyiket se veszem.
Szerk.: Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Lesz nálunk nem-gsm boltos - hivatalos - forgalmazás?
-
EndR
tag
Felsőkategóriás hardver (processzor, kamera, akku stb.), szoftver + Huawei szerviz háttérrel nem az?
Azt gondolom ez nem kérdés, ezért a tudásért tökéletes az ár, főleg azt nézve, hogy ez még lejjebb is megy majd.
3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
ClioRS
őstag
És mi lesz a Honor 9 utódjával? Mert ez a 10 nem nevezhető annak (majdnem 1 centivel nagyobb). Vagy az majd sima 10 lesz?
Egyébként pont múltkor néztem, hogy az LG G2-be bele tudtak tenni egy 5,2-es kijelzőt, 138,5 mm-es magassággal, most meg a nagy full view/allscreen/stb hype alatt sikerül 6" belepakolni majdnem 2 centivel nagyobb telefonba
Tudom, más gyártó, de akkor is....[ Szerkesztve ]
-
szubrutin
aktív tag
Ip?
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
A telep mérete dicséretes. A többi....pff.
Ezek a mai telefonok egyformák,mint a villanyborotvák. Semmi különleges...
Még az áruk is hasonló...
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON Custom
-
tomboy0013
veterán
válasz
HarleyCustom #23 üzenetére
Vegyél ájfón tízet, annak az ára nem hasonlít ehhez
-
Szabcsizz
őstag
válasz
tomboy0013 #24 üzenetére
Tudtommal az van neki. 🤔
-
Crob
tag
válasz
tomboy0013 #5 üzenetére
De én hasznàlok, ezt alàirom, nem ez a legnagyobb bajom vele, ez màr csak szörszàlhasogatàs.
Attol függetlenül nem tetszik, meg van olyan, aki tok nélkül hasznàlja, és nem a billegés a baj sztem, hanem hogy ha egyszerüen leteszed a hàtàra fektetve bàrmikor, kopni fog a kamera körüli felület is, meg a vele ellentétes letàmasztàs is.
De mondom, igazad van, ez màr erös first world problem. -
-
Crob
tag
válasz
tomboy0013 #28 üzenetére
hàt nem tudom, lehet ez neveltetésemböl fakad de én amiért meg kell, hogy dolgozzak arra azért vigyàzok
Ezért is hasznàlok tokot -
tomboy0013
veterán
Én is vigyázok a dolgaimra, de azért tudom helyén kezelni a dolgokat.
Nem azt mondom hogy nem kell rá vigyázni de azért nem is kell babusgatni és minden részét féltve őrzött kincsként kezelni. Csupán egy használati tárgy amit 1-2 évente cserélni az ember semmi egyéb.
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
válasz
tomboy0013 #30 üzenetére
Szerintem is. Az igazság valahol félúton van...meg odaát
Ennyi erővel ha sikerül valakinek mondjuk nagy nehezen egy vasat beszereznie azt folyton garázsban tartaná vagy ha netán kiállna vele akkor rögtön lökne rá egy fóliát, hogy védje a lakkot a karctól, esőtől... de mondjuk ott milliós tételről beszélünk talán más....itt viszont "csak" pár tíz vagy egy-két százezerről. Kell a GG üvegre azt védő üveg meg majd arra is talán egy azt védő fóliatovábbá a teló méretét legalább háromszorosára növelő golyó és vízálló tok sem ártana, csak a biztonság kedvéért....na neee
Persze mindenki úgy óvja a nehezen vagy szerencsés esetben kevésbé nehezen megkeresett értékei épségét, szépségét ahogy akarja...én is vigyázok rá persze, de nem én vagyok a telefonért hanem pont fordítva....
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
sharkypeti
aktív tag
Honor View 10-et EU-ból beszerezve mik a kilátásaim egy meghibásodás esetén, ha magyarországi javíttatást szeretnék?
-
( V )
veterán
válasz
sharkypeti #32 üzenetére
Ha van hozzá eredeti EU-s számla (és nem szürke import) akkor itthon is min 1 évet el kell fogadni a hivatalos szerviznek.
* OɴᴇPʟᴜs 7T Pʀᴏ - Sᴛᴏᴄᴋ Aɴᴅʀᴏɪᴅ 12 *
-
sharkypeti
aktív tag
Ezt én is így gondolnám logikusnak, de a Huawei (Honor) Magyarország másképp intézi a dolgokat.
Állásfoglalást kértem, hogy mi van akkor, ha jómagam saját szakállra megveszem a Honor View 10-et az EU-ban valahol, hazajövök Magyarországra, és ne adj' isten meghibásodik?
A válasz gyakorlatilag annyi, hogy akkor így jártál hülyegyerek, vidd oda vissza, ahol vetted, mi még ha fizetsz érte, akkor sem fogjuk megjavítani..
-
( V )
veterán
válasz
sharkypeti #34 üzenetére
hmmm.. érdekes az Ausztriában vett N5-öm anno meg tudtam garanciában itthon a hivatalos márkaszervizben (bár volt némi nyökögés hogy 1 vagy 2 év a garancia, de végül megcsinálták így is).
Mindenesetre ha vissza is kell küldeni akkor is az eladót terheli a postaköltség, ha bebizonyosodik hogy jogos a sérelem.* OɴᴇPʟᴜs 7T Pʀᴏ - Sᴛᴏᴄᴋ Aɴᴅʀᴏɪᴅ 12 *
-
( V )
veterán
válasz
sharkypeti #34 üzenetére
Azt esetleg nem kérdezted meg hogy itthon mikor lesz hivatalosan is fogalmazva?
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
válasz
sharkypeti #37 üzenetére
Nos, a következőket tudom mondani (az enyém már rendelés alatt, európai verzió, de persze bolti garanciával):
amazon.de, amazon.co.uk oldalakról lehet rendelni európai verziót. Itthon négy helyen van/lesz, ezekből 3 szinte biztosan az európai verziót fogja forgalmazni, 1 pedig kifejezetten ázsiait (ennek a B20 sáv miatt van jelentősége). De akkor ezekszerint nem lesz rá itthon hivatalos garancia. Pech...
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
koxminator #38 üzenetére
Jó neked, hogy már úton van. Én még nem rendeltem meg, egyrészt Mastercard hiányában (Amazon.de), másrészt még el kéne adnom a mostani telefonomat. Láttam Amazonon olyan 530 EUR (Áfával) körül mozog, nekem feltétlen fontos a B20, tehát V10 kizárva. Most per pillanat ez a View 10 az álmaim telefonja, de nem szeretnék beleszaladni egy szívatásba, ezért a Huaweitől az is megkérdeztem, hogy mi az EU-ban hivatalosan forgalomba helyezett View 10-ek szériaszáma. Mindenre számítottam, csak arra nem, amit válaszoltak: NEM TUDJÁK!
Szóval, ahogy én láttam a hirdetésekben, talán ez az EU-s verziók szériaszáma: B07882PJRX
Itthon kik fogják árulni? Gondolom GSM boltok, azok garanciái sem különbek a semmitől (szerintem).
Majd ha megjön, írnál róla pár sort? -
koxminator
senior tag
válasz
sharkypeti #39 üzenetére
Valószínűleg azért nem tudják, mert nem fogják forgalmazni (amúgy piszkosul nem értem a Huawei hozzáállását, amennyiben valóban nem fogják forgalmazni ezt a terméket, mert ez valójában a Honor 9 Pro, csak ugye végül ezt a View 10 / V10 nevet kapta: számos YT videó és teszt is van már fent a telefonról, én 10-es skálán 8,5-nél, 5-ös skálán 4-esnél rosszabbat sehol nem láttam). Pedig ár/érték arányban most ez a best buy.
A jelenlegi Honor 6 Plus-omat Kínából rendeltem 3 éve aliexpressről, kértem küldés előtt a kipróbálását, meg is tették, azóta is tökéletesen működik, most cseréltettem benne októberben akksit, de! Ezt a Huawei nem csinálta meg, mert hogy kínai verzió. Mondom ember, ez tök ugyanaz, mint amit itthon meg Európában forgalmaztok. Nem baj, oldjam meg.
Nem a reklám helye, de ezeken a helyeken van/lesz: gsmhome, puremobile, firstphone és smartshop (meg akiknél még majd lesz később).
Mindenképpen írok róla, azért remélem tesztelni is fogják itt a ph-n.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
koxminator #40 üzenetére
Attól még, hogy itt nem forgalmazzák, tudhatnák. Kb 1 perc alatt cégen belül kideríthették volna, ha akarták volna. Amúgy én se értem, miért nem javítják itthon. Nem tök mindegy nekik, hogy az EU-n belül hol vettem? Az ő termékük, ők gyártották, ők vállalnak rá garanciát. Akkor nem mindegy, hogy magyar nyelvű a garancia vagy német? Főleg, hogy az Amazonon ki is fizettetik velem a magyar áfát...
Amúgy ha mégis javítani kellene, a Sultan Mobilszervíz vállalja a javítást, természetesen fizetős keretek közt. (lehet, hogy más is, de őket konkrétan tudom) -
koxminator
senior tag
válasz
sharkypeti #41 üzenetére
Nekem az akksicserét az EC Szerviz csinálta (megrendelték Kínából az akksit pontos típus szerint, kb. 4 hét volt mire megjött, de azután majd fél nap múlva készen is volt).
[ Szerkesztve ]
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
koxminator #42 üzenetére
Szerencsés vagyok, kb 20 éve használok mobiltelefont, de még soha, egyetlen egy készülékem se szorult javításra. Ezért sem parázom túl a külföldi rendelést. (persze, az ördög nem alszik) A páromnak is csak egy HTC-je volt javítva, azt a Bestphoneservice csinálta, korrekt hozzáállással. Szerintem ők is vállalnának egy esetleges javítást.
-
koxminator
senior tag
válasz
sharkypeti #43 üzenetére
Nekem nem kellett volna, de úgy gondoltam, addig csináltatom meg, amíg még kapni hozzá biztosan,
így túlestem rajta, amúgy nekem sem volt még sose szervizes problémám.Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Quqesz
nagyúr
Én is gondolkozom egy ilyen telón. A smartshopban elvileg azt mondták, hogy 2 év gyári gari van rá, de most elbizonytalanítottatok....
-
koxminator
senior tag
Én is beszéltem velük, de nekem nem rémlik, hogy gyári garit mondtak volna. Ráadásul nagyon fura, hogy naponta változik a Honor V10 "kínálat" a következő random sorrendben: kék, 2 év gar, 3 munkanap. Aztán nincs. Aztán fekete 9 munkanap, 1 év gari. Aztán megint kék, 1 év gari, 8 munkanap. Ezzel nem tudok mit kezdeni, aztán megrendeltem máshol. A héten meglesz, ha minden jól megy.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
koxminator #46 üzenetére
Mint ahogy a Puremobile oldalán is látható volt, hogy napokig View 10 néven hirdették, aztán egyszer csak ugyanazok a készülékek átváltoztak V10-zé.
Ráadásul van a V10-nek ettől olcsóbb beszerzési forrása itthon, 1 év garanciával.
A másik shop a Luxoryshop, ahol hihetetlen áron van készleten. Nem gondolnám, hogy ez tényleg a B20-as View 10. Bár, ki tudja, hogy Tadzsikisztánban, Kirgizisztánben, Örményországban, Törökországban milyeneket árulnak, gyakran ilyen helyekről hoznak be telefonokat. Aztán, mégis mit lehet kezdeni egy kirgiz garanciával?
Mindenesetre elég gyanús ez a Luxorygermó, többszöri érdeklődésemre sem reagáltak, a legegyszerűbb kérdésekre sem válaszoltak. A vásárlói értékelések a neten (fb-on is) elég lehúzóak, többen panaszkodnak hamisítványokra, igaz, főleg parfüm kategóriában, de akkor is.
Tartok tőle, hogy a legtöbb szürkeimportos GSM bolt is hasonló, hogy legyen így az embernek bizalma velük szemben? -
( V )
veterán
válasz
koxminator #46 üzenetére
Az egy trágya bolt, totál megbízhatatlan, kollégám is ott dolgozott és mesélte mi zajlik ott (kB mint a Mistral PCs bolt anno) meg az alkalmazottakkal is inkorrektek, uh erősen nem ajánlott...
-
( V )
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy közép- és egy felső kategóriás Honor phablettel bővült az európai mobilpaletta, egyaránt hatalmas kijelzővel, modern hardverrel és dupla hátlapi kamerával.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest