Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Javítja a kamerák minőségét az új Galaxy S23 frissítés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi Mi 11i - inkább
- DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
őstag
Ezen bezzeg tudják úgy csinálni a kamerát mint az ultrában de sima 22ben a régi gagyi módon....
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Érdekes, hogy a mobilgyártók nem félnek 13-as szériának hívni az aktuális sorozatot, ha az következik a sorban.
Ha édesapám még élne, akkor most biztosan azt mondaná: A francba!
-
Dave1984
őstag
Még mindig tiltják M szériában a 4G hálózatok összefogását? (CA)
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
adamklark
senior tag
válasz
Donki Hóte #2 üzenetére
legtöbb mobilgyártó random adja a számokat mert jobban néz ki/évszám stb., bár őszintén note 20 jobban hangzik mint note 11
-
kakuk.tamas
addikt
Ha a Samsung évszám szerint akarná a készülékeit nevezni, akkor lenne A52-22/13749.
Büntetni kellene azt a mobilcéget amelyik egy évben 6-7 mobilnál többet ad ki. Ha van 5-6 gyártó az országban, és annak van 6-7 mobilja a piacon, akkor is 30-42 mobil közül lehetne válogatni. Simán elégnek kellene lennie ennyinek is…. Erre a Samsung, Xiaomi és a többiek mit csinálnak?! Ontják magukból a hulladékot, ugyanazt eladják havonta más néven…Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
adamklark
senior tag
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
büntetném a vásárlókat is akik évente cserélik a telefont (különösebb ok nélkül) és vagy mindenféle utánajárás nélkül veszik a mindenféle vackot. azért ontják magukból a gyártók az n+23. telefont mert biztos van aki megveszi. kell egy belépő, közép meg csúcstelefon. esetleg 1 kísérleti jellegű /érdekes vonal és ennyi, 2-3 évente új model azt csókolom. nem kell az ABC összes betűjét felhasználni
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Jogos. Régebben én is évente/félévente cseréltem mobilt, de mostanában már sehol sincs akkora fejlődés, hogy ez indokolt legyen. Nem beszélve az árakról…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
janeszgol
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
"50 MILLIÓS MOBILKÉSZLETEN ÜL A SAMSUNG, A GAZDASÁGI KÁR JELENTŐS LEHET" [link]
-
kakuk.tamas
addikt
“Galaxy A széria például nem a magas profiról szól, így ez még jobban fájna a vállalatnak.”
Itt bukot a hír értéke nagyon csúnyán.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Watchdog
aktív tag
Csökkent a komponenshiány, de ezzel együtt a kereslet is, ami újabb gondokat idéz elő a gazdaságban, és a gyártók nem igazán tudják, mi lenne most a helyes döntés.
Büntetném, akinek árcsökkentés jutna az eszébe...
(((... ez a "büntetném" nagyon elterjedt, és jelez is valamit a problémamegoldó képesség általános helyzetéről a társadalomban...)))
-
kakuk.tamas
addikt
Szerintem nem a fogyasztó tehet a túltermelésről, hanem a gyártó. A gyártók tolják túl a keresletet. Ha a gyártó azt mondaná, hogy ezentúl évi 5 mobilt adunk ki, akkor a vevő abból válogatna, és nem is akarná lecserélni 3 hónap múlva, mert kijött az A52 5G Plus Ultra BrutalfckingEdition (ami ugyanaz, mint a tulaj jelenlegi A88 5G Pro-ja, csak ez máshogy néz ki és nem 02.01. a gyártási idő, hanem 05.03.)… Szóval szerintem büntetni kellene a cégeket, ezzel máshogy nem lehetne tenni.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
szilvasyz
csendes tag
Sziasztok,
Kicsit el vagyok veszve, A03 és A13 esetén van-e NFC? A03-nál vélhetően nincs, de A13-nál össze-vissza infókat látok a boltokban (Samsungnál azt írják, hogy van). Gyakorlatból meg tudja valaki erősíteni? -
válasz
szilvasyz #12 üzenetére
A GSMArenán az A13-ról azt írják, hogy régiófüggő. Szóval igaza lehet annak is, aki azt írja, hogy van benne, meg annak is, aki azt írja, hogy nincs benne.
Ha édesapám még élne, akkor most biztosan azt mondaná: A francba!
-
szilvasyz
csendes tag
válasz
Donki Hóte #13 üzenetére
Igen, azt láttam én is, azért kérdezném, hogy a gyakorlatban amit itthon lehet kapni boltokban, abban van-e.
-
szilvasyz
csendes tag
válasz
janeszgol #15 üzenetére
Tegnap jártam az Alzaplázában és egy MM-ban is, mindkét helyen a 3/32-es A13-ak voltak csak kiállítva, de azokban mindegyikben megvolt az NFC. Én ilyen jellegű beszerzési forrásokra gondoltam, nem a sarki fűszeresre, de akkor ez így bíztató. Egyébként valamiért az Alzánál nem látom a tulajdonságok közt az NFC-t, máshol azt írják, hogy van (hirtelen Aqua, MM, Telekom webshopjait néztem).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy M13 5G új variáció lehet régi témára.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Realme Pad – vissza az iskolapadba
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Napelem
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen SSD-t vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÚJ garanciában CSERéLT Apple iPhone 14 Plus 128GB Fekete ! 11Hó APPLE GARANCiáVAL
- iPhone 11 Pro 64GB Space Gray független jó állapotú-1 hónap garancia, számla-R6524-Face ID hiba
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 14 Fekete 128GB. !! 1 ÉV GARANCIA !! K0150
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Piros 64GB. K0147
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite kártyafüggetlen nagyon szép állapotú-1 hónap garancia, számla-R6504
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest