Hirdetés

 • Whaazzup és Kiborg777 értékelése egymásról

  Hirdetés: Törölt hirdetés

  Whaazzup negatív értékelést adott Kiborg777 számára:

  Régi 2007-s tag vagyok! Ha a régi értékelést is bele veszem 650 pozitívnál járok. A vevő vett tőlem hibátlan tesztelt alaplapot, Cpu-t , memóriát, és adtam külön ingyen 1db WIFI -kártyát is, amit hibátlan tesztelt állapotban küldtem el neki. Három nap garanciát adtam rá, 21-nap múlva ezt írta.
  A teljes összeget utalja vissza (15 000 Ft), és visszaküldök mindent úgy ahogy küldte, vagy jelentem a hardveraprónál, mert ez full ÁTVERÉS!!!
  Már az elején reklámált emelt hangon hogy hol az árú. Közlöm 6-napig szállította a FoxPost ami nem az én hibám. Utána jön ezzel három hét után, még így is felajánlottam neki, hogy vissza hozhatja, személyesen is eljöhet hozzám megoldjuk. nem élt vele inkább adott negatív értékelést, most én is honorálom öt. A végére azt írom amit ő.
  Ennyit ér a sok pozitív értékelése!

  NAGYON VIGYÁZZATOK VELE!

  Kiborg777 negatív értékelést adott Whaazzup számára:

  Eladott Nekem egy alaplapot "jóként", közben pedig legtöbbször bekapcsoláskor képet sem ad. Ha ad, akkor azt is 10 perc után, és a bios-t 5 percen keresztül tölti be. Használhatatlan, és vissza se veszi! Ennyit ér a sok pozitív értékelése!

  NAGYON VIGYÁZZATOK VELE!

Aktív témák

 • Kiborg777

  csendes tag

  Szó sem volt "emelt hangról", miért kell hazudni?!

  És az a 21 nap is 14... Még mondtam is, hogy nem tudom azonnal tesztelni, mert sok a dolgom aztán elkaptam a covidot, és pont nem volt erőm vele foglalkozni... Meg reméltem, hogy ennyi pozitív értékeléssel nem versz át! Aztán meg úgy, hogy sértetlen volt az alaplap, szóval nem is szállítási hiba, még képet is alig akart adni, és közlöd "fenn hangon", hogy nem adod vissza a pénzt semmiképp, meg cinikusan, hogy hozd el majd megmutatom, hogy kell feltelepíteni a rendszert, mintha nem értenék hozzá. Pont nincs időm arra, hogy ott meg majd azt mond, hogy ja hát nem megy, biztos elrontottad! És ugyanott tartsak, csak éppen elkúrom az időmet! Pontosan tudod te, hogy sz*rt adtál el! Nincs min szépíteni!

  Üdv.: Kiborg 06 20 614 30 43

Aktív témák