Hirdetés

 • realNemesis és Gabrielsen értékelése egymásról

  Hirdetés: XBOX Ultimate & One/Series X|S játékok, egyéb [LEGESLEGOLCSÓBBAN GARANTÁLTAN]!

  realNemesis pozitív értékelést adott Gabrielsen számára:

  Tökéletes vásárló, csak ajánlani tudom! ++

  Gabrielsen pozitív értékelést adott realNemesis számára:

  Maga az adás vétel sikerrel zárult,és az eladó is korrekt volt. Azt viszont mindenképp el kell mondjam, hogy itt nem olyan gold/ultimatet kapsz ami csak egy szimpla kód /olyan is van,de kb olyan áron mintha a neten vennéd meg bármely kódos oldaon/ hanem ha szerencséd van 16 ha nincs akkor 48 db külön accot kell majd mindig hozzá társítgatni a fiókodhoz és havi szinten kell megkeresd az eladót akitől a kódot vetted. Továbbá ahhoz hogy az eredeti fiókodra ez meglegyen,homeolnod kell,amire évente 5 lehetőséged van,ha supportot kérsz,talán még 1-2őt megadnak. Erről a leírásban egy árva szó nem esik a 48x1 meg nem feltétlen jelentheti ezt,erről csak később tájékoztat,miután kifizetted,előtte annyit ír az eladó,hogy majd fizetés után leírja a metódust.

  Úgyhogy ha neked ez nem gáz,vásárolj tőle nyugodtan,mert tényleg megvan a kód és eddig minden faszán működik,de készülj fel hogy minimum 3 rosszabb esetbe havonta írnod kell neki újabb kódért,újabb kreált email címmel. Ez a legjobban annak éri meg,aki nem akar magának játékokat megvenni,hanem elégedett azokkal amiket az ultimate és az ea play kínál és hónapról hónapra más accról játszani velük

Aktív témák

 • realNemesis

  lelkes újonc

  Teljesértékű Ultimate-t kapsz / kaptál. Az adott tájékoztatást pedig megkaptad már a vásárlás előtt, hogy hogyan, illetve miképp működik az adott dolog. Több előfizetés típusom van és te a legolcsóbbat választottad, annak ellenére, hogy felhívtam a figyelmedet arra, hogy milyen kritériumok alapján tudod igénybe venni és többször is rákérdeztem, hogy biztosan ezt akarod-e és, ha igen és továbbra is aktuális akkor tudsz itt és itt fizetni.

  " Továbbá ahhoz hogy az eredeti fiókodra ez meglegyen,homeolnod kell,amire évente 5 lehetőséged van,ha supportot kérsz,talán még 1-2őt megadnak" ~ Ha netán az adott felhasználó homoltatni szeretné az előfizetést alapjáraton 5 alkalommal tudja, (mint ezt már részleteztem számodra), majd ezt követően egy kérdőív kitöltésével hozzájutsz +1-2 lehetőséghez, majd ezt követően szinte végtelen alkalommal tudsz kérni + opciót az ügyfélszolgálattól. (Nyílván mindig csak +1-et adnak alkalmakként mikor felkeresed őket.)

  A "~48X1" azt jelenti, mint már írtam is neked, hogy "~" (körülbelül) 48-szor egy hónap. Ami esetenként kevesebb, valamikor pedig ennyi. (Ezt a tájékoztatást még aznap megkaptad mikor felkerestél engem, egész pontosan: "2021-03-24 20:32:17" Az üzenet tartalma pedig ez volt:

  "A legolcsóbb kategóriás előfizetést aminek árait kint láthatod, többszöri aktiválást igényel amit kb. 1-3 havonta kell elvégezni (1-2perc), viszont az ára jóval kedvezőbb.")

  "nem feltétlen jelentheti ezt,erről csak később tájékoztat,miután kifizetted,előtte annyit ír az eladó,hogy majd fizetés után leírja a metódust." ~ Ez ferdítés amit írtál, az üzenetekből tisztán kiolvasható a dátum és az idő, hogy mikor is kaptál tájékoztatást erről. Mint ahogy részleteztem is feljebb.

  Az adott metódusról is kaptál tájékoztatást a vásárlásod előtt, hogy Clouddal történik az ilyesfajta előfizetés aktivizációja, amire felhívtam a figyelmedet és leírtam, hogy ezek tudatában, ha továbbra is aktuális, akkor tudsz ide és ide utalni.

  "ultimate és az ea play kínál és hónapról hónapra más accról játszani velük" ~ Nem kell más felhasználóról használni az előfizetést, használhatja a legolcsóbb típusú előfizetést a jelenlegi fiókján is. Ha kedvezőn akar kijönni az adott felhasználó használhatja, úgy ahogy szeretné akár, homolásban, simán magán a felhasználóján amit létrehozott és "közösen" megtörtént rá az aktiváció vagy akár csatoltként is ami hasonló értékkel bír mint a homolás, de nincs névlegesítve és konkretizálva. (Magyarul mondva, nem csak az a lehetőség van mint amit írsz és én ezt is részleteztem neked, hogy milyen kritériumok / javaslatok alapján tudnád igénybe venni az adott legolcsóbb típusú előfizetést. Tehát amit itt leírtál jó része nem takarja az igazat amit az egymás között váltott üzenetek tömkelege bizonyítanak.)

  Pontosítva pedig, ez a metódus inkább azok számára van akiknek van idejük, nem zavarja őket a többszöri aktiváció és jobban szeretik a pénztárca barát megoldásokat. Akik pedig nem akarnak sokat bajlódni vele azok tudják választani az egyszeri aktiválásos metódust is ami még mindig jobb áron van mint a Microsoft oldalán vagy bármelyik más multi-platformon. Tehát ezt a kijelentésedet: "de kb olyan áron mintha a neten vennéd meg bármely kódos oldaon/". Akkor viszont nem igazán értem, ha létezik ilyen oldal és tudsz róla miért tőlem vásároltad. Innét lehet tudni, hogy ilyen valószínű nem létezik és nincs is mert jelenleg még multi-platformokat is verek az árakkal kapcsolatban, minden esetre privátban felkereslek majd mert ténylegesen érdekel ez az oldal. :)

  UI: Bármilyen kérdésed van nyugodtan jelezd szívesen válaszolok rá. Ugyan úgy mint minden megkeresésre.

  Xbox-PC-PS Játékok, tartalmak olcsóbban mint bármelyik platformon

Aktív témák